yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wonderful Korea (kıday baksı) / 2010
Hilmi abi senin adina çok sevindim.Deyim yerindeyse tarihi bir gün geçirmissin gerçekten. Bu güzel ve unutulmaz günden resimlere yansiyan harika görüntüleri bizlerle paylastigin için çok tesekkürler abi. Smile
Ben de istiyorum ya..Aglama Bir gün biz de insallah resimlere bakmak yerine
Kore'yi gerçekten görebiliriz.Gerçekten çok sanslisiniz..
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Tüm resimler tek tek hepside çok güzeldi... Sayenizde sizin gözünüzle Kore'yi azda olsa bizde gezmis kadar olduk.. Belli çok güzel anlar yasamissiniz ve anilarla da dönmüssünüz asla unutulmayaca anlar ve eminimki sizin içinde çok degerlidir..
Bu güzel resimleri bizimle paylastiginiz için tesekkür ederizSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Woah. Çok kiskandim simdi Aglama Ne güzel keske benim de gitme sansim olsayidi Smile

Bizleride düsünüp resimler çekip ekledigin için çok tesekkür ederiz Smile
ahh inanilmazAglaelsalla allah bizlerede nasip etsin koreyi görmeyi
Insallah bir gün bizde gideriz oraya gitmeyi o kadar çok istiyorum ki ...:img-cray:
Bu arada bizimle resimleri paylastiginiz için çok tesekkürler Onay

WOw muhtesemler. Nekadar sanslisniz gidip gördünüz Smile umarim en kisa zamanda bizlerde gideriz. Paylasim için tesekkürler bi an sanki benim resimlerimmis gibi baktim Biggrin
Keep Calm & Carry On My Wayward Son
Im always thankful to GOD for everything!
SJ
Fotograflarin her biri birbirinden güzel. Senin adina çok sevindim. Kore sevgini böyle bir gezi ile taçlandirmis oldun. :atkilinc: Böyle bir imkan bulmak harika olmali. Smile Bizlere de nasip olur insallah buralari gezmek. Onay Tesekkürler. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Bütün resimler harika Hilmi abi her ne kadar gitmemis olsakta gitmis kadar olduk :d
Umarim bir gün gitmek bizlerede nasip olur :atkilinc:
Resimler için tesekkür ederiz :atkilinc:
Fotograflar çok güzel.Sizin adiniza sevindim.Darisi basimiza.Smile
[Resim: 3v3rmO.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi