yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wonderful Korea (kıday baksı) / 2010
Hilmi Abicim ne diyecegimi bilemiyorum.Senin adina çok sevindim gerçekten.Resimlerini bizimlede paylastigin için çok tesekkür ederiz.Onay
Insallah tüm Kore Severlere nasip olur.Allahrazi
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Hayranlikla ve sabirsizlikla baktim bütün fotograflara!!! Yorumumu yazdiktan sonra da bir kaç tekrar yaparim herhaldeSmile
Hilmi Bey ellerinize saglik ne iyi etmis bu kadar güzel kareler yakalamissiniz ve de bizimle paylastiniz, çook tesekkür ederiz. Kore'den esintilere gark olduk sayenizde;)
Sizi bu güzel anlari yasama firsati buldugunuz için bir kez daha tebrik ediyorum ve de darisi bizlerin de basina diyorumSmile))
Himi Abicim,fotogarflara tek tek dikkatle baktim yeri geldi küçük çigliklar bile attim Biggrin sayenizde nasil mutlu oldum anlatamam Sarhos Kendim gitmis kadar oldum,sanki uzansam elim o gittiginiz yerlere degecek gibiydi,paylasiminiz için sonsuz tesekkürler Onay Umarim bende birgün bu güzel ülkeyi sizin gibi gezebilirim Gozlukgulmek:atkilinc:
Özellikle bayragimizin yer aladigi fotograflari da çok begenedim SmileOnay

[Resim: kday4gb251.jpg]

[Resim: kday4gb321.jpg]

Jung Woo Sung_Gong Yoo_Kim Rae Won_Kang Dong Won_Bi Rain_Kwon Sang Woo_K.Will Fan
http://www.250films.net/list/isfendan/

Ayy fotograflar için çok tesekkürler.. Hepsine baktim büyük bir merakla.. Alkis

Bende gidecegim için Kore'ye çok mutluyum ve çok da heyecanliyim..
Herhalde Kore'ye gitmeden 2 gün önce falan uyuyamam sanirim BiggrinBiggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Muhtesem bir gezi olmus Hilmi abi .. Bizi de gitmis kadar ettin ... Biggrin

Just Feel Better
Güzel bir gezi olmus Smile Seul'u mükemmellestirmisler diyebilirim Onay Oldukça yogun bir zaman geçirilmis, eminim kalis süresi biraz daha uzun olsaydi mükemmel resimler ortaya çikacakti Smile Hilmi Bey, bizleri de düsündügünüz ve bu güzel resimleri forumumuzla paylastiginiz için sonsuz tesekkürler Allahrazi
Hilmi Bey,
Bu guzel yolculugu bizlerle paylastiginiz icin kendi adima cok cok tesekkur ederim Smile)))) Gercekten harika fotograflar, gitmis kadar olduk Smile))))) Tekrar tesekkurler..... Saygilarimla, iyi aksamlar.
Ne kadar güzel. Her fotograf incelenmesi gereken ayri bir kare... Aglaelsalla Bizlerle paylastigin için tesekkürler Hilmi abi. Allahrazi
Kendimi orada hissettim , mükemmel bir ülke. :muzikgurubu: Opucuk
Tesekkürler Hilmi abi. Onay
Hilmi abi resimler çok güzel! Senin adina çok sevindim gerçekten, umarim darisi bize de olurSmile

Bizimle paylastigin için çok tesekkürler...

ayrica resimler oldukça net ve güzel çikmis. her resim bir diziden çagrisim yapiyor sanki(: tekrar tesekkürler...
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi