yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wonderful Korea (kıday baksı) / 2010
(16-06-2010, Saat: 16:09)kiday baksi yazdı:

Kore geleneksel kiyafeti çok yakismis. Onay
Hepimizin hayali olan Kore'ye gittiginiz için çok sanslisiniz.Sizin adiniza çok sevindim. Fotograflar o kadar güzel ki arkadaslarin da belirttigi gibi gitmis kadar olduk. Fotograflardan anladigim kadariyla çok temiz bir ülke. Zaten Kore'ye hayrandim sayenizde hayranligim daha da artti. Manzaralari falan süper. Umarim birgün hepimize nasip olur Kore'ye gitmek. Smile
Bu güzel resimleri bizlerle paylastiginiz için tesekkürler. Allahrazi
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Bu fotagraflar sayesinde hayellerim tekrar sekillendi her bir fotograf için tesekkür ederiz InsaAllah bir güzn bizede nasip olur gezip, görmek okumakorada yasamak...
Bu güzel fotograf karelerini bizimle paylastigin için tesekkür ederim, Hilmi abi. Hepimizin hayali bir gün Kore yolcusu olmak. Içimizden birinin dilegi gerçeklesmis ne mutlu bize... Smile

let it be...
Hilmi Bey,
öncelikle sizin adiniza çok sevindim.Insallah bizlerde bir kere görürüz Kore'yi.Resimler harika.Bizimle paylastiginiz için çok sagolun.Tekrar gitmeniz dilegiyle...Onay
paylastiginiz resimler için sagolun.elbisede yakismis.
Bu forumda en çok hakeden insanlardan biri Hilmi abiydi , kendim gitmis gibi sevindim ve mutlu oldum Smile
Hilmi abi söylenebilecek tek ama tek kelime ''müthis'' olsa gerek.
Insallah bizlerede böyle bir sans olurda gidebiliriz. Smile Tabii abi Insallah senden 2.'sini 3.'sünü de bekliyoruz. Biggrin Biggrin
Fotograflar süperSmileSmileSmilePaylasim için çok tesekkürlerBiggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Bu geziyi kesinlikle hak eden biriydiniz Hilmi Bey, sizin adiniza o kadar çok sevindim ki kendim gitsem bu kadar mutlu olurdum. Smile Bu güzel aniyi bizlerle paylastiginiz için ve bu imkani saglayan emegi geçen herkese tesekkür ederiz.

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Çok imrendim ins'Allah bizde gezebiliriz orayi çok güzel resimler vardi çok tesekkürler paylastiklariniz için Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi