19-07-2011, Saat: 15:34
(19-07-2011, Saat: 13:10)full_mo_on yazdı:Fringe diye bi dizi var ilk iki bölümünü izle bi daha birakamazsin(19-07-2011, Saat: 12:41)ottokaji yazdı: Çok çok tesekkür ederim. kamsahamnida^^... Biliyor musun ben de ayni senin gibiydim. Ingilizce ögrenmek yada baska bir dil ögrenmek benim için ölüm gibiydi. Ama üniversitede mecburi okudugum hazirlik okulu sonrasi ingilizceyi çok sevmeye basladim. Haberleri, forumlari falan okuyabilince inglizce olarak insan çok mutlu oluyor.
Sonra anladim ki bizi bu dil isinden nefret ettiren su ilk okuldan beri yakamizi birakmayan MR. and MRS. Simth'ler.üniversitede diger ülkelerde oldugu gibi pratige yönelik iyii bir ingilizce egitim veriyorlar bir senede sakir sakir konusabiliyorsun Ülkemizde gençlerimize yeni methotlarla ingilizce ögretmek yerine hala eski kitaplarla eski usullerle ugrasiyor. Sen de çok kasma Ingilizce bilmiyorum diye birz ugrassan çok ragat ögrenirsin.Bence ilk olarak bol bol ing dizi film izle türkçe altyaziyla kulak asinaligin olsun.sonra küçük bi grammer kitabi al ve çalis. Her gün de üç bes kelime ezberlesen çok kisa zamanda ögrenirsin. Evde bir sey söylerken de ing söylemeyi dene böylece pratik yapmis olursun.. Son olarak 40 kere olayina katiliyorum atalarimiz dogru demis.Olumlu düsün olumlu olsun...
Iste bende onu düsünüyorum. Bu sene üniversiteye hazirlandim sonuçlarin açiklanmasini bekliyorum.Bekle bekle bayginlik geldi gerçi. Ama tamam az kaldi.
Hazirlik dönemi olan bölümleri tercih etmeye çalisacagim. Üniversitede ögrenebilme umudundayim
Bak iste ona bende deginecektim. Simdi laf atmis gibi olmayayim ögretmenlerimize dedim de sustum. Tamam bilmiyorum nasil ögretebilirler ama vardir onunda bir yolu degil mi? Her sene I/You/She... Hep ayni konudan mi ibaret bu ders arkadas anlamiyorum?! Hala çözemedim deDedigin gibi üniversitede umarim iyi bir egitim alabilirim. Su dizi isi Korece için konusursam acayip ise yariyor. Kulak dolgunlugum çok var Korece'ye hala ne dedigini anlamasamda her dedigine asinayim. Ama Ingilizce diziler acayip sikici
Ingilizce için ayni seyi diyemem ama öyle yapmaya çalisacagim. Filmlerle falan idare ederim artik
O Koreli Prof. anlattigi videolari izledim ama Ingilizce için güzel anlatmis. Türkçe Korece'ye daha yakin keske Türkçe anlatilan videolar olsa... Verdigin bilgiler çok hosuma gitti. Pratik bilgiler esliginde ders güzel.

bi de how i met your mother var onun da ilk sezonu komikti. Animasyon izlemeyi seviyorsan eger avatar'i tavisye ederim

Dedigin gibi üniversitede umarim iyi bir egitim alabilirim. Su dizi isi Korece için konusursam acayip ise yariyor. Kulak dolgunlugum çok var Korece'ye hala ne dedigini anlamasamda her dedigine asinayim. Ama Ingilizce diziler acayip sikici
Ingilizce için ayni seyi diyemem ama öyle yapmaya çalisacagim. Filmlerle falan idare ederim artik
Spoiler![[Resim: 96085140.jpg]](http://img402.imageshack.us/img402/1139/96085140.jpg)

![[Resim: 82fa08187a458cabe34f3c32ea87cf3e.png]](http://i.iimmgg.com/images/is8th/82fa08187a458cabe34f3c32ea87cf3e.png)
![[Resim: b5270281040d76de113b5d178e8fd576.png]](http://i.iimmgg.com/images/is8th/b5270281040d76de113b5d178e8fd576.png)
saol