We're Talking in Korean (Korece Konusuyoruz)
Arkadaslar öncelikle hepinize merhaba...
Bir dili ögrenirken en çok ihtiyaç duyulan iki sey vardir.
Birinicisi istek ikincisi ise eglencedir. Korece
ögrenmeye ne kadar istekli oldugunuzu tahmin edebiliyorum.
Derslerimiz de olabildigince eglenceli
olacak. Hep birlikte bu güzel dili eglenerek, deneyerek, yanilarak
ve birbirimize yardimci olarak ögrenecegiz. Deslerimiz 1. Seviyeden baslayacak ve her gün bir ders isleyerek bir yeni konu
ögrenecegiz. Endiselenmeyin her konuyu gereksiz açiklamalardan
siyirarak temiz bir özet halinde anlatacagim için gün içinde pratik yapmak ve ögrendiklerinizi pekistirmek için bol bol vaktiniz
olacaktir. Eminim bir çogunuz izlediginiz dizi ve filmlerden az buçuk Korece kelime biliyorsunuzdur. Ancak biri sordugunda kekeleyip "Biliyorum ama birazcik." demektense gururla "Evet Korece biliyorum" diyebilmenizi saglamaktir amacimiz. Herkese kolay gelsin. Derslerimiz basliyoor...
ottokaji
Arkadaslar öncelikle hepinize merhaba...
Bir dili ögrenirken en çok ihtiyaç duyulan iki sey vardir.
Birinicisi istek ikincisi ise eglencedir. Korece
ögrenmeye ne kadar istekli oldugunuzu tahmin edebiliyorum.
Derslerimiz de olabildigince eglenceli
olacak. Hep birlikte bu güzel dili eglenerek, deneyerek, yanilarak
ve birbirimize yardimci olarak ögrenecegiz. Deslerimiz 1. Seviyeden baslayacak ve her gün bir ders isleyerek bir yeni konu
ögrenecegiz. Endiselenmeyin her konuyu gereksiz açiklamalardan
siyirarak temiz bir özet halinde anlatacagim için gün içinde pratik yapmak ve ögrendiklerinizi pekistirmek için bol bol vaktiniz
olacaktir. Eminim bir çogunuz izlediginiz dizi ve filmlerden az buçuk Korece kelime biliyorsunuzdur. Ancak biri sordugunda kekeleyip "Biliyorum ama birazcik." demektense gururla "Evet Korece biliyorum" diyebilmenizi saglamaktir amacimiz. Herkese kolay gelsin. Derslerimiz basliyoor...

ottokaji