yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
(08-06-2010, Saat: 20:53)elisaveta yazdı: Evet okudum Deryacim. Yine konusturmussun kalemini. Ben bizim bu durumumuzu simdi denizler imparatoruna benzettim. Kisileri degistirerek yazmak gerekirse. Derya ve Tae birbirlerini çok sevdiler fakat daha sonra Derya Kang Ji'yi seçti. Tae'yi sabirla bekleyen elisaveta en sonunda Tae'sine kavustu...

Sag ol canim.... Smile
Bu arada benzetme gerçekten güzel olmus... Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
[Resim: gyyropvert.jpg]
[Resim: 2cokio4jvert.jpg]
[Resim: rebirthlr0fq6vert.jpg]
münzevi hiç dur durak yok resimlere devam. Biggrin Paylasim için tesekkürler sen olmasan biz Yoo Shin'imin resimlerine nerden bakcaz degil mi ?Biggrin

Resimler için çok tesekkürler Smile
Münzevicim paylasimalrin için çok tesekkürler. Benim biricik Tae'min yine dünya güzeli resimlerini eklemissin. Opucuk

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Paylasim için tesekkürler münzevi. Opucuk Ve Derya sana gelince yeni sevgilinle mutluluklar. :img-hysterical:

!!!SENİ SEVİYORUM diyenden şüphe et çünkü AŞK SESSİZ SEVGİ ise DİLSİZDİR ...

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...[/spoiler]
(13-06-2010, Saat: 12:27)park min chan yazdı: Paylasim için tesekkürler münzevi ve derya sana gelince yeni sevgilinle mutluluklar...

Sagol canim ama galiba bir yanlislik olmus... Biggrin Sevgilinle degil sevgililerinle olacak o. :img-hysterical: Çünkü malum eniste sayin 2'ye çikti. :img-hysterical: :icon­­_redface: :img-hysterical: Ama söz 2'den fazla olmayacak... :img-hysterical: Ji Hwan'im ve Soo Bin'im arasinda gidip geliyorum... :icon­­_redface: Ve bu güzel dilegin için çok sagol... Opucuk Smile
Bu adam çok tatli ya Smile
Resimler için tesekkürler Smile

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi