07-06-2010, Saat: 21:53
let it be...
|
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
|
|
07-06-2010, Saat: 23:09
(07-06-2010, Saat: 20:28)park min chan yazdı: bu arada yeni sevgilin tatli ama ben onu Taeye tercih etmezdim iyi düsünÖnceki mesajindaki güzel sözlerin için çok sag ol canim.... ![]() Dur daha ortada birsey yok.....Bu sadece hayal.....Dügünümüz oldugunda böyle birsey olursa diyerekten...... Tae'ye durumu anlattim(Evet utanmadan gittim anlattim. Ondan saklamayi kendime yakistiramadim.En iyisi dürüst olmak dedim.) Tae bu duygu karmasisindan kurtulacaksin dedi....Seni birakmam dedi...Ji Hwan'a yar etmem dedi... O da tabi biliyor suçunu....Eski sevgiliye bir türlü anlatmadi ayrildigini.....Dügünde is yogunlugundan olmadi bende baskasina asik oluverdim....Dogru söylüyorsun , Tae nin yeri baska ama Ji Hwan'im da pek bir tatli pek bir yakisikli....... Ben Tae'ye tercih etmesemde kalbim Tae'ye tercih ediyor.... :icon_redface: "senin ne isin var burda ....Ji Hwan seni bekliyor" diyor..... Ne diyeyim artik biundan sonrasi Tae'ye kalmis....Benim için küllenmis onun için halen cayir cayir yanan askimizi bir an önce benim açimdan da alevlendirsin..... :img-hysterical: Eski sevgiliye elveda islere de biraz mola desin...Dügün olsun isine geri dönsün....,Ama dedigim gibi ya Ji Hwan'in dügüne gelirse....Sanirim Ji hwan'a kaçarim...... :icon_redface: :img-hysterical:
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
08-06-2010, Saat: 19:59
Hayir Derya olamaz.Tae'yi nasil terk edersin.Benimle verdigin onca savasi düsün.Bak sonra pisman olma.Hepsi gelir geçer ama Tae asla...
Bu arada paylasimlariniz için de çok tesekkürler. Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
08-06-2010, Saat: 20:06
Sevgili Elisaveta (bu arada Tae'den ayrilmamami söyledigine inanamiyorum...Kirk yil düsünsem senle olan tatli kapismamizdan sonra bunu söyleyecegin aklima gelmezdi
) yok ben kararimi verdim.....Kang Ji Hwan'a tutuldum.... :icon_redface: Tae'ye de söyledim ayrildik.... :img-cray: O beni birakmayacakti ama ben "Sana da aci çektiremem ...."dedim.....Tabi hatasini biliyor ya agladi ama onun iyiligi için ayrildim..... ![]() Simdi Kang Ji Hwan'inla mutluyum.... Tae'de mutlu olur insallah..... Ama arkadasça ayrildik...Bundan böyle eskiden çok güzel günler geçirdigim bir arakadasim o benim..... :img-hysterical::img-hysterical:
08-06-2010, Saat: 20:27
Ya bak gördün mü? Bana Tae'yi de Song Il Gook gibi unutma derken (bu arada onu da unutmus degilim ama ne yazik ki evli) simdi sen baskasini seçtin neyse. Sana Kang Ji Hwan'la mutluluklar dilerim. Ben de Tae'min sefasini tek basima sürerim.
Artik Tae'min önünde de benimle evlenmesi için bir engel kalmadi. Yalniz senden bir ricam olacak dügünümüze davetli oldugunu unutma ve ne olur Kang Ji ile gelme. Tae'mi bu en mutlu günümüzde üzme... :img-hysterical:
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
08-06-2010, Saat: 20:36
(08-06-2010, Saat: 20:27)elisaveta yazdı: Ya bak gördün mü? Bana Tae'yi de Song Il Gook gibi unutma derken (bu arada onu da unutmus degilim ama ne yazik ki evli) simdi sen baskasini seçtin neyse. Sana Kang Ji Hwan'la mutluluklar dilerim. Ben de Tae'min sefasini tek basima sürerim. Zaten canim benim ben onu unutmadim resmen aldattim... :img-hysterical: Yani sana dedigimle pek ayni sey degil....Ilk gazete mansetleriyle ilgili yazimi ve senaryomu okudun mu bilmiyorum ama ordada dedim Tae'nin hatalari yüzünden ona olan askim bitti ve baskasina asik oldum....ama bu asik olma isini onla birlikteyken yaptim...Kendime çok kizdim gidip Tae'ye anlattim ama Tae duygu karmasasi dedi ve beni birakmadi. :img-hysterical: Ama sonra düsündüm onu üzmemek için ben ayrildim...... Nezaketin için sag ol canim...Zaten Tae'yle de arkadsça ayrildik...Arkadas olarak görüsecegiz yine...Tabi artik yanimizda sen de olursun.....Ben de sana mutluluklar dilerim....Üzme eski sevgilimi....Ama bilirim sen üzmezsin...
08-06-2010, Saat: 20:53
Evet okudum Deryacim. Yine konusturmussun kalemini. Ben bizim bu durumumuzu simdi denizler imparatoruna benzettim. Kisileri degistirerek yazmak gerekirse. Derya ve Tae birbirlerini çok sevdiler fakat daha sonra Derya Kang Ji'yi seçti. Tae'yi sabirla bekleyen elisaveta en sonunda Tae'sine kavustu...
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|