yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
Derya sana inanmiyorum.Biggrin
Inan yorumunu zevkle okudum.
Bu arada kizdim.Biggrin Tae altadilmis..Biggrin
Kang Ji Hwan enistemizin de artik Coffee House'ye ara vermesi beni derinden etkiledi.Aglama

let it be...
Inan bende su an çok üzgünüm....Kendime inanamiyorum....Ben ki Tae için nice savaslar veren Sevgili Elisaveta'ya pesini birakmasi için diller döken ,diger hayranlarini aradan çikarmak isteyen ben TAE'YI ALDATTIM. AglamaAglama Ama benim suçum yok ... Ji Hwan'imin suçu.....Çok seker ya....Baktikça bakasi geliyor insanin..... Opucuk Coffee House için üzülme...Enisten daha motive olmus bir sekilde biricik esiyle mutlu bir sekilde sahalara geri dönücek.... BiggrinBiggrin Tae ya senin için üzülsem mi yoksa Ji Hwan'ima kavustum diye sevinsem mi bilemedim.... :img-cray::img-cray::img-cray:
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(07-06-2010, Saat: 0:25)burcu choi yazdı: Derya sana inanmiyorum.Biggrin
Inan yorumunu zevkle okudum.
Bu arada kizdim.Biggrin Tae altadilmis..
Kang Ji Hwan enistemizin de artik Coffee House'ye ara vermesi beni derinden etkiledi.Aglama

Ama kizma bana Tae'de az degildi....Eski sevgilisini üzmemek için ayrildigini bir türlü anlatmadi,is yogunlugundan dügünümüzü yapamadik....Ben de o arada bir yakisikli kesfediverdim..... Hem de ne yakisikli.... OpucukOpucuk Suç mu? Ama bende yaptigimi hakli bulmuyorum tabi....Ne de olsa bir geçmisimiz var....Kendime kiziyorum... Ofkeli Ama Ji hwanim aklima geldikçe hersey puf olup gidiyor aklimidan,herseyi unutuyorum. BiggrinBiggrin :icon­­_redface::icon­­_redface:
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Allah kollarina ve klavye tuslarina sabir ve sana bol hayal versin DeryacigimOpucukOpucuk(bayram mesaji gibi olduSmile)ama senaryo muhtesem ve ötesiOnayAlkis

!!!SENİ SEVİYORUM diyenden şüphe et çünkü AŞK SESSİZ SEVGİ ise DİLSİZDİR ...

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...[/spoiler]
(07-06-2010, Saat: 0:33)ddeerryyaa yazdı: Inan bende su an çok üzgünüm....Kendime inanamiyorum....Ben ki Tae için nice savaslar veren Sevgili Elisaveta'ya pesini birakmasi için diller döken ,diger hayranlarini aradan çikarmak isteyen ben TAE'YI ALDATTIM. AglamaAglama Ama benim suçum yok ... Ji Hwan'imin suçu.....Çok seker ya....Baktikça bakasi geliyor insanin..... Opucuk Coffee House için üzülme...Enisten daha motive olmus bir sekilde biricik esiyle mutlu bir sekilde sahalara geri dönücek.... BiggrinBiggrin Tae ya senin için üzülsem mi yoksa Ji Hwan'ima kavustum diye sevinsem mi bilemedim.... :img-cray::img-cray::img-cray:

Bu arada yeni sevgilin tatli ama ben onu Tae'ye tercih etmezdim iyi düsünAbaza

!!!SENİ SEVİYORUM diyenden şüphe et çünkü AŞK SESSİZ SEVGİ ise DİLSİZDİR ...

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...[/spoiler]
Sagolun arkadaslar. Smile

[Resim: 1zbtqjdvert.jpg]
[Resim: 2hqulnavert.jpg]
[Resim: img8279vert.jpg]
[Resim: adszghdrrr.png]
Sasy Girl'den..
Hepsi kendi çekimimdir.Smile

[Resim: kwaegeolchunhyangep09mp.jpg]

[Resim: kwaegeolchunhyangep09mpq.jpg]