yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
To The Beautiful You / 아름다운 그대에게 (2012)
Bu dizi için çok sabirsizlaniyorum.Atkilic Paylasim yapan arkadaslar bu konuyu sakin unutmayin.Saklan Paylasimlarinizin devamini bekliyoruz.Gitar Umarim oyuncu seçimleri basarili olur.
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
Gençlik dizilerine bayiliyorum. ^^
Hanazakari no kimitachi e'nin 1. sezonunu izlemistim bende.
Ilk ve tek japon dizimdi, hala sikildikça açip izliyorum. Çok güzel bir diziydi. ^^
Kore versiyonunu heyecanla bekliyorum. Smile
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Her ne kadar koreliler dizi isinde bir numara olsa da eminim bu japon versiyonu kadar tat vermeyecektir Smile

Sabirsizlikla bekliyorumm Smile
(10-12-2011, Saat: 21:05)hongwithme yazdı: Her ne kadar koreliler dizi isinde bir numara olsa da eminim bu japon versiyonu kadar tat vermeyecektir Smile

kesinlikle

1 nu

유명월
yumyeong-wol
YSH
Arkadaslar Jabon versiyonu felaket birseydi.Biggrin Sadece basrol oyunculari degil diger oyuncular da harikayd.Gruplarin birbirleriyle devamli rekabet halinde olmasi falan.Biggrin Ayy oyuncu kadrosu ne zaman belli olur.Yakisiklilar cennetinin sansli kizi kim olacak acaba.Abazahysterical

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
Japon versiyonuna bayilmis bir insan evladi olarak merakla beklemekteyim; Toma Ikuta 'nin canlandirdigi karakteri oynayacak adam benim için bu dizinin en merakla bekledigim kismi olacak. Zira Japon versiyonunda tapmis, ayilmis ve hatta bayilmistim Toma Ikuta'ya. Bir insan bu kadar güzel rol yapamaz, bu kadar sempatik olamaz! Bakalim bu uyarlamada kim canlandiracak ki sanmiyorum kim olursa olsun Toma'yi geçebilsin ama görecegiz bakalim.
(14-12-2011, Saat: 17:05)mariap yazdı: Japon versiyonuna bayilmis bir insan evladi olarak merakla beklemekteyim; Toma Ikuta 'nin canlandirdigi karakteri oynayacak adam benim için bu dizinin en merakla bekledigim kismi olacak. Zira Japon versiyonunda tapmis, ayilmis ve hatta bayilmistim Toma Ikuta'ya. Bir insan bu kadar güzel rol yapamaz, bu kadar sempatik olamaz! Bakalim bu uyarlamada kim canlandiracak ki sanmiyorum kim olursa olsun Toma'yi geçebilsin ama görecegiz bakalim.

Toma Ikuta gibi kimse olamaz.O bir efsane.Biggrin Harikaydi.Bende merakla bekliyorum.Dizinin oyuncu kadrosunu...Dertli

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
(14-12-2011, Saat: 17:12)ferda-yi garam yazdı: Toma Ikuta gibi kimse olamaz.O bir efsane.Biggrin Harikaydi.Bende merakla bekliyorum.Dizinin oyuncu kadrosunu...Dertli

Efsane olmasinin disinda yerine kimseyi de yakistiramiyorum ki ben:p Japonya'dan onu getirtip oynatsinlar bari benim hatrimaBiggrin
Hana Kimi süperdi kesinlikle.Onay Merakla bekliyorum, kimler oynayacak acaba. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi