12-01-2012, Saat: 16:10
@PilSuk Japon versiyonu çok güzel Koreliler çekerse daha güzel olacaktir.
Japon versiyonunu izlemekten zarar gelmez.
|
To The Beautiful You / 아름다운 그대에게 (2012)
|
|
12-01-2012, Saat: 16:10
@PilSuk Japon versiyonu çok güzel Koreliler çekerse daha güzel olacaktir.
12-01-2012, Saat: 17:02
(12-01-2012, Saat: 16:10)*mygirl* yazdı: @PilSuk Japon versiyonu çok güzel Koreliler çekerse daha güzel olacaktir. Evet izlemekten zarar gelmez. Katila katila güldügüm bir diziydi.Oyunculari ne zaman belli olacak.Ben bu diziden çok umutluyum. Acaba basrolu kime verecekler, o buzdolabi karakterini kim oynayacak. Ya Toma Ikuta rolü kime verilecek. Merak ediyorum.Biran önce verilse...
(12-01-2012, Saat: 17:02)ferda-yi garam yazdı: Evet izlemekten zarar gelmez. Oyunculari bende merak ediyorum ya. Kimi getirirlerse getirsinler basim, gözüm üstüne.
12-01-2012, Saat: 18:15
(12-01-2012, Saat: 16:10)*mygirl* yazdı: @PilSuk Japon versiyonu çok güzel Koreliler çekerse daha güzel olacaktir. Gelmez tabi ama ben dedigim gibi birkaç kez açtim izlemeye çalistim 5dkdan fazla tahammül edemedim.. Konusmalari bir garip geliyor yaa hosuma gitmiyor..tip olarakta farklilar.. Mesela animelerini izleyebiliyorum bayila bayila çünkü çizgi karakter oldugu için dil o kadar batmiyor.. Küçükken Japonya hayalim vardi o kadar severdim onlari..sirf Ay Savasçisi yüzünden ama Kore ve korelileri taniyinca is degisti ![]() Yinede bakicam yaa neyse
25-01-2012, Saat: 19:12
Dizi SM Sirketi tarafindan çikarilacakmis sanirim. Bu yüzden oyuncularin SNSD, SuJu, Shinee karisimindan olusacagini düsünmekteyim.
~~ SMTown ~~
29-01-2012, Saat: 3:25
Gençlik dizisi oldugu için sabirsizlaniyorum.
29-01-2012, Saat: 5:22
Öyle bir karisim olursa süper olur bence. Ben de merak ettim simdi
26-04-2012, Saat: 18:07
Ben de sabirsizlikla bekliyorum bu diziyi ♥
Basrollerde Choi Minho ve F(x) ten Sulli olucakmis. Oppamin dizisi olmasina çok sevindim eminim harika olucak
![]() .......BLOODY ROSE......
26-04-2012, Saat: 19:23
Hana Zakari No Kimitachi E tam Korelilerin de çekebilecegi bir diziydi zaten konusu itibariyle,o sari kafali manyak çocugu kim canlandiracak çok merak ediyorum. Çok gülmüstüm dizinin Tayvan ve Japon versiyonlarinda, kendisini erkeklerden hoslanmaya basladi diye harap eden çilgin tipler ve komik animasyon ekleri falan Kore versiyonunda da olsa iyi olur ama pek sanmiyorum nedense, garip animasyonlar yaninda fazla abarti gerçekçilik falan. Tayvan ( Onlarin kökeni Çin oldugu için Çin denmis sanirim) versiyonu da hostu. Paylasimlar için tesekkürler.
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.
Konfüçyüs hatalıydı. ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|