yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
To The Beautiful You / 아름다운 그대에게 (2012)
(14-12-2011, Saat: 17:12)ferda-yi garam yazdı:
(14-12-2011, Saat: 17:05)mariap yazdı: Japon versiyonuna bayilmis bir insan evladi olarak merakla beklemekteyim; Toma Ikuta 'nin canlandirdigi karakteri oynayacak adam benim için bu dizinin en merakla bekledigim kismi olacak. Zira Japon versiyonunda tapmis, ayilmis ve hatta bayilmistim Toma Ikuta'ya. Bir insan bu kadar güzel rol yapamaz, bu kadar sempatik olamaz! Bakalim bu uyarlamada kim canlandiracak ki sanmiyorum kim olursa olsun Toma'yi geçebilsin ama görecegiz bakalim.

Toma Ikuta gibi kimse olamaz.O bir efsane.Biggrin Harikaydi.Bende merakla bekliyorum.Dizinin oyuncu kadrosunu...Dertli

%1 milyon katiliyorum Toma'yla ilgili düsüncelerinize.. Ben bir sitede Nakatsu rolü için hong Ki'nin düsünüldügünü okumustum Biggrin Kadroyla ilgili isimleri ben de merakla bekliyorum Smile

No More...
Konusu güzel merakla bekliyorum tesekkür ederiz canim Smile
Merakla bekliyorum.Konusu güzelmis tesekkürler Smile
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Japon versiyonuna bakmak istedim fakat bir kaç kez denememe ragmen nedense 5 dk dan fazla dayanamadim..
Japon dizisi izleyemiyorum yaa olmuyor..konusmalari olsun tipleri olsun isinamiyorum bir türlü..
Bu dizinin kore versiyonunu gerçekten merakla bekliyorum..
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Eminim harika bi dizi olur japon versiyonu çok eglenceliydi.
(28-12-2011, Saat: 3:30)PilSuk yazdı: Japon versiyonuna bakmak istedim fakat bir kaç kez denememe ragmen nedense 5 dk dan fazla dayanamadim..
Japon dizisi izleyemiyorum yaa olmuyor..konusmalari olsun tipleri olsun isinamiyorum bir türlü..
Bu dizinin kore versiyonunu gerçekten merakla bekliyorum..

Ben de izleyemiyorum. Biggrin

Dizinin ne zaman yayinlanacagi belli oldu mu ?

Evet ben çok güçlüyüm,çok sertim. Senin gibi biri beni asla idare edemez.

CL- THE BADDEST FEMALE.

Valla Japon ver. bence çok iyiydi. Kore ver. güzel olur. Smile
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

Hana Kimi'yi izlerken keske Kore versiyonuda olsa diye düsünüyordum. Ve sonunda olacak. Biggrin Kimler olacak merak ediyorum. Gerçi kim olursa olsun izlenecek bir dizi. Super
~~ SMTown ~~
Japon yapimini izlemis biri olarak çok begenmistim Koreliler çekerse Allah derim. hysterical
Bu dizi gerçekten çekilicek mi yaa acaba en çok bekledigim dizilerden biri konusu yüzünden..
Valla sikicam disimi japon versiyonunu izliycem en sonunda Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi