(19-06-2010, Saat: 23:04)OneLeN yazdı: (19-06-2010, Saat: 22:49)snowrain yazdı: Sizlerden istegim LÜTFEN AMA LÜTFEN HER DUYDUGUNUZ SEYE INANMAYIN!!! Önce dogrulugundan emin olun lütfen..
Ben eminim daha önümüzde hep birlikte mükemmel albümlerle, ödüllerle dolu dolu geçecek çok uzun yillar var. Lütfen siz de buna inanin.
Özet için tesekkürler Kübüm. Ayrilma lafini atani bir yakalarsam
Lider özür dilerim nedenini sen biliyorsun
Ah yarim yamalak çeviri yapan uyuzlar 
Lidere en çok tepki gösterenlerden biri olarak bu yanlis çeviriyi yapan sahsi gö..zlerinden öpüyorum öncelikle

Ama böyle düsünmekte haksiz degildim çünkü aylar önce çikan haberlerde Hyundan kaynaklanan mevzular dolasiyordu.Hyun yapimciyla görüstü Hyun dbsk 3 lüsüne katilabilir mi vs vs vs..SS i az biraz takip edenler bana hak verir umuyorum.Yani kendi kafamdan bisey uydurmadim, birçok sey Hyunu isaret ediyordu.Hyun fazla sessiz kaldi bu elestirilerin önünü kesemedi.
Sanki insanlar bu haberi bekliyormus, çesitli bloglarda sitelerde dönen yorumlara çildirmamak elde degil.Beni öfkelendiren kisimda zaten buydu.
Benim Hyuna bu denli yüklenmem ve dagilma haberine karsi sert tutumum onlari sevmedigimden degil tam tersi çok sevdigimdendir.Sevdigime kizarim, sevdigimi önemserim dogru mu?Ha gruptaki herkesi herseyi sevicez diye bisey de yok ayrica.Onlarda insan, onlarda hata yapabilir onlari özel kilan zaten bizden olmalari, samimi olmalari degil mi?
Ben saplantili herseyi tozpembe gören bir TripleS degilim bu beni sahte mi yapar?
Pektabi hayir.
Diyeceklerim bu kadar.Benim gönlümdeki dilek binlerce Triples in dilegiyle ayni...

Umarim hersey yoluna girer 501 olarak...