19-06-2010, Saat: 21:58
Bu jun' a gözlük çok yakisiyor ya
çok tatli bayiliyom jun sana
resimler için tesekürler ablam
her zamanki gibi harikasin

SS501 Fan Club Vol 2 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR)
|
19-06-2010, Saat: 21:58
Bu jun' a gözlük çok yakisiyor ya
![]() ![]() ![]() ![]()
19-06-2010, Saat: 22:00
(19-06-2010, Saat: 21:49)OneLeN yazdı: Uyanik kalmak için kahve içiyor Oyh Kankam benim ![]() Böyle bir oglum olsun insallah ya ![]() Seker seker seker ![]() PHS ☆ VIXX ![]()
19-06-2010, Saat: 22:24
Buyrun kizlar. moralinizin yerine gelmesi icin
![]() Koreli bir fan ss501 hayrani olmanin neden güzel birsey oldugunun sebeplerini yazmis. Jung Min ve Kyu Jong Youngstreet radio´da yayindalarken disarda bekleyen hayranlari icin pancake (krep gibi birsey) alacaklarini söylediler. Ve gercektende aldilar.. Soguk bir günde Hyun Joong Music bank icin bekleyen hayranlarina sicak hottokyu (sekerli pirinc keki-corbasi) aldi. Birkac hayran Hyung Joon´un evi önünde son otobüs kalkana kadar bekliyorlardi. Hyung Joon gece güvenilir olmadigini düsünüp hayranlarini gece acik olan bir sauna´ya gönderdi. Evi önünde bekleyen hayranlarina sicak su yollayan Hyung Joon.. Youngstreet radio´da bir hayranlarinin mali durumu yüzünden okul harcini ödeyemedigi icin okula devam edemedigini ögrenen Jung Min ile Kyu Jong, harcini ödeyebilmesi icin aralarinda para toplayip hayranlarina gönderdiler. Hayranlarina „Babys“ diyen Young Saeng.. Bir fan meetingde, Hyung Joon ile tokalasan hayran arkasini dönüp aglamaya baslar. Bunu gören Hyung Joon kizin elinden tutup göz yaslarini siler. Hyung Joon sikintiliyken bir mesajinda: „ Daha öncede demistim degilmi? Hepinizi koruyacagim.“ Hyun Joong grup üyelerinin en deli ve hareketlilerinden oldugu icin (Jung Min ve Hyung Joon ile beraber) lider gibi görünmeyebilir, fakat liderligi gerektiginde iyi bir sekilde yapar. MKMF cellphone voting´leri sirasinda Jung Min cok ciddi bir sekilde: „ Biz bu tür ödüller istemiyoruz. Lütfen oy vermek icin bos yere paranizi harcamayin.“ dedi.. Kyu Jong sürekli her an ss501 üyesi oldugu icin etkileyici seyler yapmasi gerektigini söyler. Hyun Joong her zaman hediyeler yerine gercek ve icten mektuplari daha cok sevdiklerini söyler. Bu yüzdende (TV den görüldügü gibi) ne zaman hayranlarinin yanlarindan gecerken onlara bir sürü hediyeler uzatilsa onlar sadece mektuplari alirlar. MKMF 2006´da görevliler stadyuma sadece TripleSlerin girmelerine izin vermediginde, Hyun Joong sinirli bir sekilde „Böyle bir soguk havada neden inatla hayranlarimizin iceri girmesine izin vermiyorsunuz?“ dedi.. O gün o bes kisi TripleSleri aramayi birakmadilar.
19-06-2010, Saat: 22:25
SS501´in kaldigi evin önüne toplanip gürültü yapan birkac hayrana komsulardan protest gelince Hyun Joong diger üyeleri eve gönderip kendisi tek basina komsulardan özür diledi.
Hyun Joong daha önce demisti ki, „TripleS bizi korumakla görevli degil, bizler onlari korumakla görevliyiz.“ Biri Hyun Joong´a hayranlarinin sana ne göndermesini istersin diye sorunca, o „Ihtiyaclarimizi kendimiz alabiliriz.“ diye cevap verdi.. Hayrani Hyun Joong´a marka bir canta gönderince dedi ki „ Bu tür hediyeleri aldigim icin cok üzgünüm.“ Kyu Jong hayranlarinin verdigi seyleri kullanmakla taninir. 123456789 kere Youngstreet´de görünen at cubugu gibi. Kyu Jong sürekli kendisinden kücüklere bile 90 derece egilir. Kyu Jong: Grup icin savastim. Üyeler bana yapabilecegimi söylediler, onlar beni burda tuttular. Hyung Joon: Calismak icin ayrilsak bile biz asla gercek anlamda ayrilmayacagiz. Jung Min: En sevdigim söz SS501.. Hayatimdaki en büyük güc kaynagi. Young Saeng: BESimiz sonsuza kadar BIRlikte olacagiz. Buda video´su http://www.youtube.com/watch?v=gMoztq5J1...1&index=11
19-06-2010, Saat: 22:49
Öncelikle Elif.07 çeviri için tesekkürler bu videoyu izleyeli baya uzun bir zaman olmustu simdi böyle bir dönemde tekrardan görmek süper geldi
![]() Kizlar bu mesaji yazmamin asil nedenine gelirsek birkaç sayfadir hepinizin konustugu liderin filipinlerde bir tv de çikan röportajinda 5.albümden sonra solo olucaz dedigi videonun altyazilari tamamen yanlis çevirilmis. Benim Korecem çok iyi degil ama ben bile bu yarim yamalak korecem ile izlerken liderin hiç de öle altta yazanlari sölemedigini anlayabildim. Ve tabiki hemen çesitli forumlarda, bloglarda bunu aradim ve dedigim gibi programdaki çeviri tamamen yanlismis. Aslinda lider öyle birsey söylememis. Liderin orda dedigi sey "Simdi love ya aktiviteleri bitti/bitmek üzere. Bundan sonra bir süre hepimiz kendi solo aktivitesini yapacak" demis ve burdaki solo aktiveten kasit dizi, film, reklam çekimleri ya da programlarda sunuculuk, radyo djligi tarzi seyler. Nasil geçen sene lider bof ta jungmin grease adli müzikalde oynadiysa ayni sekilde. Yani grup dagilacak gibi hiçbir sey yok ortada. Sizlerden istegim LÜTFEN AMA LÜTFEN HER DUYDUGUNUZ SEYE INANMAYIN!!! Önce dogrulugundan emin olun lütfen. Biliyorsunuz suan ortaligi karistirmak isteyen çok fazla kisi var ve bu yüzden birsürü dedikodular dolasiyor. Bu dedikodularin birçogunu da antifanlar veya haber yapmaya çalisan gazeteciler çikariyor. Onlarin amaci bizleri birbirimize düsürmek. Lütfen böyle insanlarin ekmegine yag sürmeyin. Ve LÜTFEN SS501'e 5 YILDIZIMIZA INANIN. Onlar bizleri çok seviyor ve bizi üzecek birsey yapmak istemezler. Biz bu dedikodulara inanirsak eger oppalarimiz da çok üzülüyor. Onlar bize dedi "dedikodulara inanip üzülmeyin sadece bize inanip güvenin" diye. Ozaman neden hala bu dedikodularla kendinizi üzüyorsunuz ki? Ben eminim daha önümüzde hep birlikte mükemmel albümlerle, ödüllerle dolu dolu geçecek çok uzun yillar var. Lütfen siz de buna inanin.
19-06-2010, Saat: 22:51
Afazi resimler harika tesekkürler
![]() Elif.07 , yazi için tesekkürler , iste onlari bu yüzden çok seviyorum umarim kalplerinde sevgi baglari hiç bir zaman kopmaz. Günün birinde Kyunun çoluk çocuga kavustugunuda görürüz:img-hysterical: ~~~ * SS5❤1 * ~~~
19-06-2010, Saat: 22:55
(19-06-2010, Saat: 22:49)snowrain yazdı: Öncelikle Elif.07 çeviri için tesekkürler bu videoyu izleyeli baya uzun bir zaman olmustu simdi böyle bir dönemde tekrardan görmek süper geldi Çok sevindim ![]() Bende korkmustum ayrilicaklar diye ![]()
19-06-2010, Saat: 23:04
(19-06-2010, Saat: 22:49)snowrain yazdı: Sizlerden istegim LÜTFEN AMA LÜTFEN HER DUYDUGUNUZ SEYE INANMAYIN!!! Önce dogrulugundan emin olun lütfen.. Özet için tesekkürler Kübüm. Ayrilma lafini atani bir yakalarsam ![]() ![]() ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
19-06-2010, Saat: 23:18
Himm su yardim konseri degilmi bu
![]() ![]() ![]() ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|