19-06-2010, Saat: 23:22
Çok güzel çikmis
kiyafetide güzel
yüzüklerin bir manasi var mi ? acaba

~~~ * SS5❤1 * ~~~
SS501 Fan Club Vol 2 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR)
|
19-06-2010, Saat: 23:22
Çok güzel çikmis
![]() ![]() ![]() ~~~ * SS5❤1 * ~~~
19-06-2010, Saat: 23:27
Ah su TripleS ve SS501'i çekemeyen antifanlar. Onlara söyleyecek yakisir bir laf bulamiyorum
![]() ![]() ♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
19-06-2010, Saat: 23:28
Ya nasilda hep birden yüklendiniz Hyun'uma. Aglayacaktim ya neredeyse
![]() Bence de solo kariyer olayi yanlis anlasilmis. Çünkü Hyun Joong Temmuz ayinda yeni bir dizi çekimine baslayacakmis. Solo kariyer demekle bunu kast etmistir. Ayrica o yüzüklerin daha dogrusu yüzüklerden birinin sahibi benim. Oppam Kore'ye gittigimde vermek için bu sekilde sakliyor. Hem böylece herkes görmüs oluyor ![]() ![]()
19-06-2010, Saat: 23:33
Sen agliycakmisin ben agladim bile
![]() Hyun hangi dizide oynicak acaba belli mi? ~~~ * SS5❤1 * ~~~
Evet dizi belli
tik --> Mischievous Kiss Bu arada Yasemin abla yüzügü oppam benim için sakliyor Karisi mi? Kirmizi kapli defteri göreyim o zaman :img-hysterical: --------------------- (19-06-2010, Saat: 23:55)manyax yazdı: Iste bunlarda Hyun'umun Manila Concert videolari
19-06-2010, Saat: 23:57
(19-06-2010, Saat: 23:51)manyax yazdı: Evet dizi belli Bu dizide kimin oynayacagi daha belli degil. Lider sadece düsünülen kisilerden birisi. Lütfen kesin olmayan seyleri kesinmis gibi yazmayin tüm problemler bunlardan dolayi ortaya çikiyor..
20-06-2010, Saat: 0:20
Sonunda herkes anladi.
![]() Neyse çeviri için çok tesekkürler.Dedigim gibiymis yani solo aktiviteleri olacak. ![]() Resimler için çok tesekkürler. ![]() Çok yakisikli ve etkileyici olmus Hyun'um. ![]()
20-06-2010, Saat: 0:22
Ay inanmiyorum neler oldu öyle sayfalari soluksuz okudum ay insanlar yokmu nerde basarili birilerini gördü nçamur at dedikodu yap ayy hasetlerinde çatir çatir çatlayip ne yapacaklarini bilemiyorlar (bizim burdaki teyzeler gibi oldu
![]() ![]() ayrica jungmin in tavsanlar çok seker Çeviri içinde elif çok tesekkürler neler yapmislar hayranlarina ne kadar deger veriyorlar ki o sekilde fazlasiyla deger de buluyorlar bence bu çocuklar bir farkli yani nasil diyecegimi bilmiyorum ama yani ben ünlülerin bu kadar oldugunun bilmezdim çok sasiriyorum ayy çok uzadi hesey için sagolun arakadaslar ss501 sizi çok seviyorum(ruz) durmak yok yola devam SS501 fihting ![]()
Radyodan bir fotograf daha gelmis
![]() Ayy Jun çok güzel gülmüs ![]() ![]() Esracim madem inanmiyorsun o zaman inanilmayacak seyler söyleme :img-hysterical: Keske bizden birinin olsa ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
20-06-2010, Saat: 0:33
Ilk okudugum sayfalarda söylenenlerden dolayi çok aglamistim. Hatta bitti diye düsünmeye baslamistim. Ama hep içimde bir yerlerde olmaz da demistim tüm samimiyetimle. Çok sükür Allah'im... Onlari ayri düsünmek zordu. Ayrica lidere kizanlara da bir sey diyemiyorum yani...
Neyse her sey geçti çok sükür. Yine SS501 ve hiç ayrilmayan TripleS dostlugu ile olalim. Sizi çok seviyorum arkadaslar. SS501... Sizi sonsuza kadar büyük bir askla sevecegim. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|