yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü (TRipleSTR)
Kara'nin yeni albümünü tanitmak için iyi bir firsat ve DSP bunu kesin degerlendirir.

MBC Game den Smile

[Resim: mbcgame10022201.jpg]

[Resim: 81394480.jpg]

[Resim: 32508748.jpg]
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Bende üye olabilirmiyim??
[Resim: qt17d.jpg]
❤❤I love Lee Min Ho❤❤

(23-02-2010, Saat: 15:57)vahide_34 yazdı: bende üye olabilirmiyim??

Üyesiniz Yakisiklilar cennetine hosgeldinizSmileAbaza
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Abla yakisiklilar cenneti deme aklima Hana Kimi geliyor. Neyse sulandirmayim. Kara ve Rainbow'un çikmasi kesinlesti arkadaslar. Ayrica Digital Music Award 2009 / Dijital Müzik Ödülleri 2009 da SS501 (Because I am Stupid) OST ödülünü aldi Smile Tebrikler SS501 Alkis Alkis
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(23-02-2010, Saat: 17:07)OneLeN yazdı: Abla yakisiklilar cenneti deme aklima Hana Kimi geliyor. Neyse sulandirmayim. Kara ve Rainbow'un çikmasi kesinlesti arkadaslar. Ayrica Digital Music Award 2009 / Dijital Müzik Ödülleri 2009 da SS501 (Because I am Stupid) OST ödülünü aldi Smile Tebrikler SS501 Alkis Alkis

Gerçek ama ne yapalim bu kulup ss501 cennetiBiggrin
Artik ödül almalarina alistik ya çok mutlu oluyoruz her ödül aldiklarinda tebrikler ss501 sizi seviyoruzSmileAlkisOpucuk
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Demek ödül aldilar çok güzel haber tesekkürler Yasemin'cim çok sevindim. :muzikgurubu:
Ödül!!:muzikgurubu: Her zaman ki gibi çok mutlu oldum yine Happy0064 Haber için tesekkürler Opucuk
~~ SMTown ~~
Paylasimlar süper ellerinize saglik Alkis Opucuk
Hani geçenlerde Ellen'in sov programina SS501'i seçmesi için mesaj atiyorduk ya, ne oldu ona? Bilgisi olan var mi?

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
güzel Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi