yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü (TRipleSTR)
Dogumgünü için hazirladiginiz wallpaper ve video güzel olmus elinize saglikOnay

Kyu Jong'm iyi ki dogdunOpucukOpucuk
Saglik bir ömür diliyorum senin için Opucuk
Ve her yeni güne gülümsemeyle uyanOpucuk
Iyi ki varsin seni seviyorumOpucukOpucukOpucuk

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Iyiki dogdun seker çocuk nice mutlu yillara. Opucuk
Iyiki dogdun yakisikli prensim...Umarim daha nice yeni yaslarin olur...Senin için en büyük dilegim mutlu olman...Tabi birde müslüman olman...(insallah)

Seni hep sevecegim ss501'in tatli üyesi...Opucuk

Bu arada K.K.B ne demek ben anlamadim..
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Iyiki dogdun Kyu Jong OPPAM Opucuk SS501 in merkezi Onay Insallah bütün ömrün boyunca sevdiklerinle mutlu bir hayat geçirmen dilegiyle Dogum günün kutlu olsun Opucuk Iyiki varsin ve iyiki seni tanidik yoksa eminimki hayatimizda senden baska kimsenin dolduramadigi kocaman bir bosluk olurdu ve seni tanidigimiz için çok mutluyum Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Kyu'm her seyim ilk gördügüm andan beri sana karsi hep derin duygular besledim belki bazi özelliklerimizi benzetmemden dolayi.Seni bir abi olarak gördüyorum küçük kardesini her seyden koruyan,ona güven veren bir abi. Simdi sana sesleniyorum abi iyi ki dogdun, sonsuza kadar mutlu ol sen hep gül...Imzamdaki sözleri senin için yazdim sana daha güzel bir hediye vermek isterdim ama simdilik elimden gelen bu.
SS501 ile kal hep sen. Benim bes tane biricigim bes abim sonsuzluga parlayin siz.Opucuk sizi ve seni dogum günü çocugu çok seviyorum.Hep kalbimde olacaksinizOpucuk
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

sanirim sana bir özür borçluyum kyu.
ss501 le tanismamdan uzun bir süre sonra dahi seni iyi tanimamis olmam sesindeki pelteklige takmam ss501 de seni pasif bulmam vb...
ama o kadar iç içe oldum ki sen ve ekibinle seni nasil bu kadar ittigime sastim dogrusu.
ailene bagliligin,aglayan arkadaslarina kucak açisin ve o wass up derken ki s tonun.
yanilmistim.çok üzgünüm oppa.sen iyi bir çocuksun.iyiki ss501 in merkezisin iyi ki dogdun tatlim^^bagisla beni.
nice güzel yillaraOpucuk:

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Kyu Jong'un dogum gününü buradan da kutlayabilirsiniz Smile Dogum günü için yaptiginiz çalismalari oradan da paylasabilirsiniz Onay

Kim Kyu Jong Dogum Günü Kutlama Projesi
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Iyi ki dogdun Kyu Jong'umuz Opucuk :muzikgurubu:
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Melegin ''kyu cani'' iyiki dogdun seni çok seviyoruz umarizki bizide duyarsinizSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Nice mutlu yillara Kyu Jong iyiki dogdun iyiki SS501 desin Opucuk
Her daim mutlu olmani dilerim. Bize hep gülen yüzünle bak. Seni çok seviyoruz. Opucuk
Bir dahaki dogum gününde bir "Melek"in yaninda olursun insallah.Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi