yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü (TRipleSTR)
Ben bunu daha önce izlemistim,çok komikler yaBiggrin Hyun nasil da güldü Jung Min'e..
♥Then,Now and Forever SNSD♥
S♥NE
SNSD~Super Junior~DBSK~SHINee~f(x)~SS501~B2ST~Big Bang~F.T Island
(22-02-2010, Saat: 17:38)Menekse06 yazdı: Çok komik video izlemeyenler izlesin arkadaslar Parkin basina gelenleri. :img-hysterical:

SS501 Ast1's Challenge {eng subbed}

http://www.dailymotion.com/video/xcbbn0_...shortfilms

Jung Min'nin pantolonu yirtmasi büyük basari Biggrin
Liderim ve digerlerinin gülmesi komedi Biggrin Biggrin
Video için tesekkürler.. Alkis
Hyun Joong her seferinde geç kaliyormus. Jung Min bundan dolayi ona kizmis. Sonra tartismislar. H1N1 testi yaptirmamis çünkü hiç görüsmemisler. Sonra albüm çalismalari için biraraya gelmisler olay kapanmis. Aslinda Kyu ve Jun'u bir programa katilacaklari zaman sürekli dürtmek lazim. Sus, sakin bisey kaçirma agzindan diye Durtuk :img-hysterical: Saka bir yana bütün üyeler sikayetçiymis. Gidecekleri yerlere geç kaliyorlarmis. Simdi aralari düzgün :d Zeynepcim video için tesekkürler Opucuk
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Aslinda bi liderde olmamasi gereken bir özellik bu.Tüm üyeleri etkiliyor bu durum sonuçta...Öte yandan bir grubun içinde de küslük hiç çekilmez hani.Hemde 2 ay boyunca..Nasil arayi düzelttiklerine sahit olmak isterdim.Jung Min kinci sinirli bir tip sonuçta HYun Joong ise dediginden geri dönmeyen bir kisi..Küsmemesi gereken iki insan..Jun abi'nin de bu olayi açmasi ayri bir ironi..Neyseki düzelmisler..Umarim eskisi gibidir hersey..
VIXX

[Resim: KMV4jQY.gif]
Aralarinin eskisi gibi oldugunu düsünüyorum..
Liderimin sürekli geç kalmamasi gerek ama Boys over flovers dizisine basladigindan beri sürekli hastaliklarla ugrasiyor...Geç kalma nedenlerinden biride budur bence...
Aralari düzeldiyse sorun yok...

Bu konunun konusuldugu video'yu ekleyebilirmsiniz?
Onstyle çekimleri Smile Kamera yine Jung Min de Biggrin Iyi seyirler Smile

What Woman Want

http://www.youtube.com/watch?v=o6tnJQ9x8pE
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Videolar için tesekkürler uzun saç gerçekten jun a çok yakismis süper olmus.
Onay Opucuk

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
(22-02-2010, Saat: 20:15)OneLeN yazdı: Onstyle çekimleri Smile Kamera yine Jung Min de Biggrin Iyi seyirler Smile

What Woman Want

http://www.youtube.com/watch?v=o6tnJQ9x8pE

Oyy kuzum Parkin her hali yine çok tatliydi ama bu aralar sesim çikmiyor diye bazilari parkima girmeye çalisiyormus kimse dalmasin yoksa yakarim uleeyynn:atkilinc:
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Düsenceli kardes Ki Bum...Smile
Bu arada video çok güzelmis.Tesekkkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Kara ve Rainbow Seul konserinde SS501 ile birlikte sahne alacakmis, gelecek hafta sonu Seul konserinde. Kara 27 sinde, Rainbow ise 28 inde olabilir.

Paylasimlar için tesekkürler.

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi