17-06-2010, Saat: 14:45
Takimimiza basarilir insallah iyi bir sekilde sonuçlanir
Ne ki SEVDA;Hakka sevdalanmadıktan sonra..Ne ki HAYAT;Hakkı yaşamadıktan sonra..Ne ki ÖLÜM;Şehadet vurmayınca...
|
South Korea - Sports News
|
|
17-06-2010, Saat: 14:45
Takimimiza basarilir insallah iyi bir sekilde sonuçlanir
Ne ki SEVDA;Hakka sevdalanmadıktan sonra..Ne ki HAYAT;Hakkı yaşamadıktan sonra..Ne ki ÖLÜM;Şehadet vurmayınca...
17-06-2010, Saat: 15:15
ARJANTIN
Romero Demichelis Heinze Di Maria Samuel Mascherano Jonas Maxi Rodriguez Higuain Messi Tevez GÜNEY KORE Sungryong Beomseok Yonghyung Jisung Jungwoo Chuyoung Youngpyo Jungsoo Sungyueng Chungyong Kihun Ilk 11'ler.Maç saat 14.30'da baslayacak. Basarilar Güney Kore!:atkilinc:
17-06-2010, Saat: 15:53
Chung Yong-K.K. 17'
Arjantin 1- G.Kore-0 17' K.K.Gol : Arjantin sol kanattan serbest vurus kazandi. Messi'nin ortasinda Chung Yong'a çarpan top aglara gitti. Suan dk 23
17-06-2010, Saat: 17:30
Maç Bitti ama kötü bitti.
Arjantin 4 (Chung Yong K.K, Higuain (3)) Güney Kore 1 ( Chung Yong Lee )
17-06-2010, Saat: 17:48
Evet maç bitti ama üzücü bitti. :img-cray: Saglik olsun Insallah digerine yeneriz.
![]() Ayrica Kore tribünlerinde Türk Bayraklarinin da dalgalanmasi öyle müthis bi görünümdü ki anlatamam. Içime bisey saplandi sanki hüzünlendim görünce. Çok seviyorum ben Kore'yi. Bundan sonrada basarilar benim 2. ülkem
17-06-2010, Saat: 20:32
Maçi Izlerken Kendimi Yerden Yere Attim
Of Zaten Messi'nin Oldugu Bir Takimi Yenmek Çok Kolay Degil ![]() Messi'nin Golü Yok Ama 4 Gol de Messi'nin Eseri ![]() Of En Azindan Fark Yemeseydik Iyi Olurdu ![]() Umarim Nijerya'yi Yeneriz
...
♥ TVXQ5
17-06-2010, Saat: 21:58
Arjantin maçini evde birakip dershaneye gittim.
Yenilmisler... Gruptan çikmayi basarirlar umarim.
18-06-2010, Saat: 0:16
Gruptan çikacaklarini umut ediyorum (Muhtemelen 1.Arjantin 2.Güney Kore olarak). Hersey 1 maçla bitmiyor sonuçta Arjantin'de çok iyi degildi o kadroya göre ki spiker bile yorumda bulunurken Arjantin'in gruptan çikacagini ama bu oyun ile ilk maçta çok zorlanacagini söyledi,zaten teknik direktörü ki efsane futbolculardan biridir kendini yerden yere atti adam sinirden
Güney Kore'yi de herseye ragmen tebrik ediyorum,umarim ileriki maçlarda çok daha iyi performanslar sergilerler
18-06-2010, Saat: 0:26
(17-06-2010, Saat: 17:48)prens_yisan yazdı: Evet maç bitti ama üzücü bitti. :img-cray: Saglik olsun Insallah digerine yeneriz. Gerçekten tribünlerdeki Türk bayraklari çok etkileyiciydi. Kore turnuvaya devam etse de etmese de bizim için sampiyon sayilir artik
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|