yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea - Sports News
Takimimiza basarilir insallah iyi bir sekilde sonuçlanirSmile
Ne ki SEVDA;Hakka sevdalanmadıktan sonra..Ne ki HAYAT;Hakkı yaşamadıktan sonra..Ne ki ÖLÜM;Şehadet vurmayınca...
ARJANTIN
Romero
Demichelis
Heinze
Di Maria
Samuel
Mascherano
Jonas
Maxi Rodriguez
Higuain
Messi
Tevez

GÜNEY KORE
Sungryong
Beomseok
Yonghyung
Jisung
Jungwoo
Chuyoung
Youngpyo
Jungsoo
Sungyueng
Chungyong
Kihun

Ilk 11'ler.Maç saat 14.30'da baslayacak.
Basarilar Güney Kore!:atkilinc:
[Resim: avatar1085.gif]

21. century marvels ^^ !
minJi !
Basarilar Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Chung Yong-K.K. 17'
Arjantin 1- G.Kore-0
17' K.K.Gol : Arjantin sol kanattan serbest vurus kazandi. Messi'nin ortasinda Chung Yong'a çarpan top aglara gitti.

Suan dk 23

21. century marvels ^^ !
minJi !
Maç Bitti ama kötü bitti.

Arjantin 4 (Chung Yong K.K, Higuain (3))
Güney Kore 1 ( Chung Yong Lee )

21. century marvels ^^ !
minJi !
Evet maç bitti ama üzücü bitti. :img-cray: Saglik olsun Insallah digerine yeneriz. Smile
Ayrica Kore tribünlerinde Türk Bayraklarinin da dalgalanmasi öyle müthis bi görünümdü ki anlatamam. Içime bisey saplandi sanki hüzünlendim görünce. Çok seviyorum ben Kore'yi. Bundan sonrada basarilar benim 2. ülkem Kalp Smile
Maçi Izlerken Kendimi Yerden Yere Attim Aglama
Of Zaten Messi'nin Oldugu Bir Takimi Yenmek Çok Kolay Degil Durtuk
Messi'nin Golü Yok Ama 4 Gol de Messi'nin Eseri Ban
Of En Azindan Fark Yemeseydik Iyi Olurdu Aglaelsalla
Umarim Nijerya'yi Yeneriz Sarhos Onay
...

♥
TVXQ5
Arjantin maçini evde birakip dershaneye gittim. Biggrin Yenilmisler... Gruptan çikmayi basarirlar umarim. Smile
Gruptan çikacaklarini umut ediyorum (Muhtemelen 1.Arjantin 2.Güney Kore olarak). Hersey 1 maçla bitmiyor sonuçta Arjantin'de çok iyi degildi o kadroya göre ki spiker bile yorumda bulunurken Arjantin'in gruptan çikacagini ama bu oyun ile ilk maçta çok zorlanacagini söyledi,zaten teknik direktörü ki efsane futbolculardan biridir kendini yerden yere atti adam sinirden Biggrin Güney Kore'yi de herseye ragmen tebrik ediyorum,umarim ileriki maçlarda çok daha iyi performanslar sergilerler Onay
(17-06-2010, Saat: 17:48)prens_yisan yazdı: Evet maç bitti ama üzücü bitti. :img-cray: Saglik olsun Insallah digerine yeneriz. Smile
Ayrica Kore tribünlerinde Türk Bayraklarinin da dalgalanmasi öyle müthis bi görünümdü ki anlatamam. Içime bisey saplandi sanki hüzünlendim görünce. Çok seviyorum ben Kore'yi. Bundan sonrada basarilar benim 2. ülkem Kalp Smile

Gerçekten tribünlerdeki Türk bayraklari çok etkileyiciydi. Kore turnuvaya devam etse de etmese de bizim için sampiyon sayilir artik Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi