yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea - Economic, Industry and Market News
Kumho Tire union refuses to return to work

Kumho Lastik Çalisanlarinin Sendikasi Ise Dönmeyi Reddetti

Kumho Lastik Sti.'nin grevdeki çalisanlarinin bagli oldugu sendika, ülkenin iki numarali lastik üreticisi fabrikasinin kapanisinin beklenilenden daha uzun sürecegine dair artan endiselerden dolayi üyelerine ise dönmemeleri talimatini verdi.

Kumho Lastik'deki sendikali isçiler, daha iyi çalisma sartlari ve maas zammi konusunda yönetimle uzlasma talep ederek cuma günü bir günlük is birakma eylemi yapmisti.

canan

The labor union of strike-hit Kumho Tire Co. ordered its members Saturday not to return to work, raising worries that the country's No. 2 tiremaker's plant closure will last longer than expected.

Union workers at Kumho Tire had staged a one-day walkout on Friday, demanding that management engage in talks on pay raises and better working conditions.

(26.03.11 / Yonhap)


[Resim: 260311knews.jpg]


27.03.2011Market Data

[Resim: catswuh.jpg]













♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!


28.03.2011Market Data

[Resim: dfgvj.jpg]












♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Güney Kore, Birlesmis Arap Emirlikleri Ile Yariiletken Sistemi Konusunda Isbirligi Yapacak

Güney Kore, yari iletkenler sistemini gelistirmede Birlesik Arap Emirlikleri ile daha güçlü ortaklik baglari kurmaya hazirlaniyor. Bu, iki tarafin enerji ve Orta Dogu ülkesinde petrol madeni gelisimi gibi ortakliklarina ilaveten yapilacak olan bir çalisma olacak.

sark_gunesi

[Resim: 20091228971.jpg]

S.Korea, UAE to Seek Collaboration in System Semiconductors

South Korea is seeking stronger collaborative ties with the United Arab Emirates (UAE) in system semiconductors development. This is in addition to the two nations’ bilateral collaboration on energy, including the development of oil mines in the Middle Eastern nation.

(KBS World / 28.03.2011)
www
Bakan, Büyük ve Küçük Firmalar Arasinda Ortaklasa Basariyi Vurguladi

Bilgi Ekonomisi Bakani Choi Joong-kyung, hükümetin büyük ve küçük firmalar arasindaki ortaklasa basariyi tesvik politikasinin siyasi bir söylemden çok ülkenin endüstri konusunda etkin bir güç olmasi için önemli bir strateji oldugunu belirtti.

sark_gunesi

[Resim: 110322p0038s1.jpg]

Minister Stresses Coprosperity between Large, Smaller Firms

Knowledge Economy Minister Choi Joong-kyung says that the government policy of promoting coprosperity between large and smaller companies is not a political slogan but rather a survival strategy for the nation to become an industrial powerhouse.

(KBS World / 28.03.2011)
www
Samsung Fire to launch European unit:

Samsung Avrupa Fire Birimini Baslatiyor:

SEOUL, 29 Mart (Yonhap) - Samsung Fire & Marine Insurance Co, Avrupa'da varligini artirmak amaciyla Londra'da yüzde yüz Güney Koreli yatirimci istirakiyle bir hayat sigortasi sirketi, kurmayi planladigini açikladi.

Samsung Fire & Marine Insurance Co. yetkililerince yapilan açiklamada, sirketin Ingiltere'de sigorta isinde söz sahibi olabilmek için Ingiltere'nin mali makamlarindan onay aldigini ve böylelikle Avrupa’da genis bir ekonomik alan açtiklari belirtildi.

Samsung Fire & Marine Insurance baskani Chi Dae-sub, "Samsung’un Avrupa istiraki küresel anlamda isleri hizlandirmaya yardimci olur. Gelecekte Orta ve Dogu Avrupa’da is faaliyetlerini genisletmeyi umuyoruz," dedi.

Samsung Fire & Marine Insurance Sirketi'nin su anda Çin, Endonezya ve Vietnam’da olmak üzere üç merkezin yani sira alti subesi ve dokuz temsilcilik ile üç yurtdisi istiraki bulunmaktadir.

Michiru


Samsung Fire to launch European unit:

SEOUL, March 29 (Yonhap) -- Samsung Fire & Marine Insurance Co., a South Korean non-life insurer, said Tuesday that it plans to establish a wholly owned subsidiary in London in a bid to boost its presence in Europe.

Samsung Fire & Marine Insurance recently received approval from Britain's financial authorities to provide insurance business in Britain as well as the broader European Economic Area (EEA), the company said.

"The Europe subsidiary will help Samsung Fire accelerate its global business. We hope to expand business operations to central and eastern Europe in the future," said Samsung Fire & Marine Insurance chief Chi Dae-sub.

Samsung Fire & Marine Insurance currently has three overseas subsidiaries -- in China, Indonesia and Vietnam -- as well as six branches and nine representative offices.

[Resim: logoghy.png]

29.03.2011(Yonhap)
Gasoline sent to Japan

Japonya'ya, Benzin Yollandi.

Bir gemi 29 Mart tarihinde, depreme yakalanan Japonya'ya 260,000 varil benzin tasidi.

joo yoon

[Resim: pyh2011032907500034100p.jpg]

A ship carrying 260,000 barrels of gasoline heads for earthquake-stricken Japan on March 29.

(29.03.2011 / Yonhap News)




29.03.2011Market Data

[Resim: trsg.jpg]













♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!

30.03.2011Market Data

[Resim: 59831853.jpg]





♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Perakendeciler Ikinci Çeyrekte Ekonomiden Memnunlar

Elde edilen son verilere göre Güney KOreli perakendeciler bu yilin ikinci çeyreginde, yüksek ürün fiyatlari ve Japonya'daki yikici depreme ragmen müsteri duyarliligi konusunda çok memnunlar.

Kore ticaret odasi, ikinci çeyrekteki ekonomi ile ilgili iyimserligin küresel ekonomik gelisim ve artan açik hava aktiviteleri gibi sezonluk faktörler sayesinde oldugunu belirtti.

sark_gunesi


[Resim: 20100921031.jpg]


Retailers Upbeat about Economy in 2nd Quarter

Recent data show that South Korean retailers are upbeat about consumer sentiment in the second quarter of this year, despite high product prices and the devastating earthquake in Japan.

Korea Chamber of Commerce said that optimism about the economy in the second quarter is thanks to global economic growth and seasonal factors, such as increased outdoor activities.

(KBS World / 30.03.2011)
www




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi