yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shadows in The Palace / 궁녀 (2007)
Konu için tesekkürler. Çok güzele benziyor. Onay
Biraz önce izledim filmi. Inanilmaz güzeldi... Hiç tahmin etmedigim kisilerin basindan çikti hersey. Çok güzel bir film. Izlenmeye deger. Siddetle tavsiye ederim.
Hakkınızı helal edin. ~
Güzele benziyor tesekkürler. Smile
(11-12-2008, Saat: 0:55)sunshine yazdı: Biraz önce izledim filmi. Inanilmaz güzeldi... Hiç tahmin etmedigim kisilerin basindan çikti hersey. Çok güzel bir film. Izlenmeye deger. Siddetle tavsiye ederim.

O zaman simdi bulup izleyecegim, çünkü isin içinde senin zevkin var.
...Y Ahora Me Muero De Amor Si No Estas,Me Muero y No Puedo Esperar......

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
(11-12-2008, Saat: 1:09)hirarusan yazdı:
(11-12-2008, Saat: 0:55)sunshine yazdı: Biraz önce izledim filmi. Inanilmaz güzeldi... Hiç tahmin etmedigim kisilerin basindan çikti hersey. Çok güzel bir film. Izlenmeye deger. Siddetle tavsiye ederim.

O zaman simdi bulup izleyecegim, çünkü isin içinde senin zevkin var.

Tesekkür ederim canim... Bence gerilim, gizem türünde filmleri seviyorsan muhakkak izle. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Rica ederim arkadaslar... Smile

Tugbacigim resimler için tesekkürler...

Bende tarihsel bir film diye indirmistim... Gerilim filmi olduguna dikkat etmemistim... Bir sahnesinde çiglik atmisligim var...
Çok enteresan ve gerçektende tahmin edilemez bir sonla bitiyor...
Çok güzel bir filme benziyor... Yönetmeninin bayan oldugunu biliyorum... Paylasim için tesekkürler. Smile
Tesekkürler ben bu filmi uzun zaman önce izlemistim gerilim ve korku sevenler için iyi bir film gerçekten. Smile Ama ben romantik ve dram sevdigim için epeyce korktugumu hatirliyorum. Bir dramdan aldigim tadi alamadim yani. Tesekkürler paylasim için, imkaniniz varsa izleyin derim... Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Türkçe mi? Bende izleyeyim. Türkçeyse nereden izliyorsunuz?
(14-12-2008, Saat: 2:05)cici_ylda yazdı: Türkçe mi? Bende izleyeyim. Türkçeyse nereden izliyorsunuz?

Google'a filmin adini yaz altyazisi çikar. Smile Shadows in The Palace altyazi yaz. Smile
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi