Gerçegi söylemek gerekirse, film hosuma gitmedi hemde anlamadim. Filmden birsey çok karmasik korkmadim.

☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Shadows in The Palace / 궁녀 (2007)
|
Gerçegi söylemek gerekirse, film hosuma gitmedi hemde anlamadim. Filmden birsey çok karmasik korkmadim.
![]() ☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆ (11-12-2008, Saat: 0:55)sunshine yazdı: Biraz önce izledim filmi. Inanilmaz güzeldi... Hiç tahmin etmedigim kisilerin basindan çikti hersey. Çok güzel bir film. Izlenmeye deger. Siddetle tavsiye ederim. Aynen hiç tahmin etmemistim ben de... Ya aslinda var ya bu tarz bir film bayadir izlemiyordum, biraz önce bitti film, korkuyorum ya keske gece izlemeseydim. Bu arada Lim Jeong-Eun'u (dilsiz kizi oynuyor) gerçekten taniyamadim ay çok korkunçtu ya. ![]()
Degisik bir film. Izlemeyi isterim.
Açikçasi pek anlamadim, ne katili çözdüm ne prensin annesini. Iyice anlayan varsa spoiler içinde anlatsin yada özel mesaj atsin bekliyorum.
Paylasim için tesekkürler. En kisa zamanda izleyecegim.
(02-04-2009, Saat: 2:43)humos yazdı: Açikçasi pek anlamadim, ne katili çözdüm ne prensin annesini. Iyice anlayan varsa spoiler içinde anlatsin ya da özel mesaj atsin bekliyorum.
Hakkınızı helal edin. ~
Tesekkürler.
Çok güzel bir filme benziyor mutlaka izlemeli, paylasim için tesekkürler...
![]()
Buradaki tanitimini okuyunca izledim. Güzel bir filmdi. Yine entrikalar vardi.
Tanitim için tekrar tesekkürler... ![]()
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri Lee Young ae SS501
Movie: Shadows in the Palace
Revised romanization: Kungnyeo Hangul: 궁녀 Director: Mee-jeung Kim Writer: Mee-jeung Kim Producer: Woo-suk Kang, Joon-ik Lee Cinematographer: Hyung-duk Lee Release Date: October 18, 2007 Runtime: 112 min Production Budget: US$ 3.5M Language: Korean Country: South Korea |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|