Gerçekten güzel bir filmdi. Bas karakterlerden biri olan hemsireyi Lady Han'a benzettim. Hem tip olarak ses tonu olarak ve karakteristik özellik olarak.
Ellerinize saglik...
Ellerinize saglik...
Buralar hep dutluktu...
|
Shadows in The Palace / 궁녀 (2007)
|
|
Gerçekten güzel bir filmdi. Bas karakterlerden biri olan hemsireyi Lady Han'a benzettim. Hem tip olarak ses tonu olarak ve karakteristik özellik olarak.
Ellerinize saglik...
Buralar hep dutluktu...♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
Çok az kaldi yakinda izleyecegim bu filmi. Konusu çok güzel. Korku filmi sevmem genelde ama bu film baska. Tanitim için tesekkürler...
Paylasim için tesekkürler.
Tesekkürler... Izlemeyi düsünüyorum, gizemli bir film.
♣ 2NE1 ♣
Bu filmi izlemem lazim.
Çok merak ettim filmi. Mutlaka izlemeliyim. Tesekkürler paylasimlar için.
Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear ![]() You are my little apple Like the most beautiful cloud in the sky ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|