yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
Bu diziyi çevirip çevirmemekte tereddüt etmistim açikçasi, çünkü bu sene son senem pek bir yogun olacagim Aglaelsalla Ama bu diziye tek kelime ile BAYILDIM(haykirmak istiyorum bunu dünyaya bu yüzden bir seferligine caps kuralini bozayim Biggrin) Ve herkesin izlemesini istedigim bir dizi kesinlikle Onay Bu tür yorumlari görmek beni çok memnun ettiOpucuk

Basta Tugba olmak üzere, çevirmek isteyen arkadaslarima tesekkür ederim simdiden.Opucuk
Arkadaslar altyazida * sekilde korece terimleri belirtiyorum ama belirtme süresi çok az sürüyor. O terimleri daha sonra o haliyle birakacagim için buraya ne anlama geldikleriniz yazayim.

Nunim: Saygili bir biçimde abla demektir. (Erkekler söylüyor)
Hwarang: Kelime anlami olarak çiçek erkekler demek. Belli bir tarzda egitilen askerlere verilen ünvan.
Gukseon: Munno'nun lakabi. Anlami da hwaranglarin bas lideri.
Daedeung:Soylular konseyi üyesi anlaminda.
Rang: Hwaranglarin isminden sonra söyleniyor. Alcheon Rang gibi Biggrin
Seju:Mishil'in lakabi. Kraliyet mührünü tasiyan kisilere deniliyor.

Bu tarz kelimelere rastlarsam eklerim yine Smile
Queen Seon Duk (2009) 1. Bölüm Türkçe Altyazisi Ilk Mesaja Eklenmistir

Katkilari için Sunshine arkadasima tesekkür ederim.Opucuk
Ilk bölümün altyazisi hayirli olsun. Hilal çevirinle senden sonra 2. izleme firsatini verdigin için tesekkürler. Smile Harika bir dizi... Ilk bölümden heyecanlaniyor insan. Tesekkürler... Yarin K-Screen'a ekleyecegim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Çalismalariniz sonucu ortaya çok güzel isler çikariyorsunuz, tesekkür ederiz...Alkis
Çalismlariniz için Hem Tugba ablaya hem de Hilal ablaya tesekkürler.Gerçekten de çok güzel bir dizi.. Biggrin :atkilinc:
Queen Seon Duk (2009) 2. Bölüm Türkçe Altyazisi Ilk Mesaja Eklenmistir.
Paylasiminiz için tesekkür ederim...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Eline saglik Hilâlcim. Harika bir bölümdü. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Queen Seon Duk (2009) 3. Bölüm Türkçe Altyazisi Ilk Mesaja Eklenmistir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi