yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Princess Hours(Goong) / 궁
ShiN-a yazdı:Ben normalde ilk 2 bölümlerini izlememistim merak etmedigimden sonra 3. bölümü izleyince bagimli oldum ahh ah Sad

Merak etme devami gelecek bu yil çekilecekSmile Ama buradaki oyuncular olmayacakmis çünkü Yeun Hye 'nin anlasmasi bitmis ve galiba bir dizide mi ne oynayacakmis ama ben birazina
baktim çok alakasiz bir sey Sad
Adımın geçtiği bütün fanlar^^
Img-help 
Goong S, Princess Hours degil orjinal Trt'nin kesmedigi haliyle bulup izleyen var mi?
Son iki bölüm kesildigi için çok kötü bitti konu havada kaldi sanki.
Bakmadigim site kalmadi orjinalini bulamadim buraya atilan linklerde de yok "Goong" diye baska bi dizi çikiyor ya da açilmayan sayfalar
Princess Hours kesilmeden izleyebilecegim bir adres lütfen.
Çok güzel bir diziydi ama bittiSad

Ama bitmesinin arasindan aylar geçmesine ragmen ben bu diziyi araliksiz izliyorum Smile
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Valla bende unutamadim ama izleyemiyorum da ... Iste bu çok kötüSad Ama izleyenler çok sansli ya.
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Çok güzel bir diziydi paylasim için tesekkürler.
hafsa yazdı:Ben indirip de izliyorum.Simdiye kadar 17 bölüm indirdim ama kota problemiyle karsilasmak istemiyorsaniz internet kafeden indirmeniz daha iyi olur.Googledan ararsaniz orada asya dizilerine genis bir yer ayiran bir site var burada isim vermek dogru mu bilmedigim için yazmiyorum isteyene özel mesajla atabilirim.Oradan bütün Kore dizilerini izleyebilirsiniz.
Indirmemi, izlememi? Eger izleme ise bana mesaj atar misiniz?
Arkadaslar bu Düslerimin Prensi'nin Special parti var çok güzel olmus tüm bölümlerin özetini de izlemis gibi oldum bir yandan da kamera arkalari var bulursaniz bir izleyin süper.
http://www.korea-fans.com/forum/showthread.php?tid=7470

Arkadaslar siteye eklenmis az önce buldum.Ekleyen arkadasa çok tesekkürler.Buradan Düslerimin Prensi'nin özel bölümünü izleyebilirsiniz.
Son bölümlerini elimde mendil ile izledim. Süper bir dizi.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi