yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Princess Hours(Goong) / 궁
Dizi yayinlanirken 18.bölümde tesadüfen rastlamistim ona..Ve o bölümü izleyince bunun basini da izlemem gerek mutlaka diyerek netten tüm bölümleri izlemistim bir gece de..Tabii sabaha göz kalmamisti ben de görecek ama olsun.. Biggrin Tekraralarini bile izlemekten asla bikmayacagim bence harika bir dizi..
Resimler için sagol.
Çok özledim o günleri..

Resimler için sagol. Bu dizinin 1. sezonu çok güzeldi 2.sezonda oyuncular degismis dizi çok kötü bir hal almis ve dizide ne anlatiliyor onu bile anlamadim.
Resmen asiklar Biggrin

Bayiliyorum bu diziye.1.favori dizimSmile
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Yaz askim bu dizi... Ve ilk izledigim Kore dizisi ondan sonra gerisi geldi tabii... 2. sezon berbat bir sey ya izlemedim bile...
Ah ahh çok sevdigim ve hala bayildigim bir diziOnay Biggrin
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
(24-12-2008, Saat: 18:33)ji-eun yazdı: Yaz askim bu dizi... Ve ilk izledigim Kore dizisi ondan sonra gerisi geldi tabii... 2. sezon berbat bir sey ya izlemedim bile...

Evet kesinlikle. Benim de ilk izledigim Kore dizsiydi. Ve Korea-Fans sitesine bu dizi sayesinde üye oldum. Bu yüzden Yoon Eun Hye ve Jo Ji Hoon'un yerleri bende ayridir. Biggrin
Hafsa! sana kesinlikle katiliyorum. Bende Düslerimin Prensi sayesinde bu siteye rastladim! Ama gerçekten asik oldugum muhtesem bir diziydi! Onay

Lee Min Ho FC
Kim Jeong Hoon FC
Lee Junki fan club
Yoon Eun Hye fan club
Lee Dong Wook fan club
Boys Over Flowers fan club
Kim Joon fan club

SS501 Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi