Evet öyle ama proje asamasinda kalmis malesef 2. sezonu olacak mi bilemiyorum. Eger olursa hepimiz için çok güzel olur

Princess Hours(Goong) / 궁
|
Evet öyle ama proje asamasinda kalmis malesef 2. sezonu olacak mi bilemiyorum. Eger olursa hepimiz için çok güzel olur
![]()
Arkadaslar bu forumda veya herhangi baska bir yerde orjinal altyazili indirebilicegim bir yer var mi bu diziyi?
Bu dizi en sevdigim dizi. 2. ise Saraydaki Mücevher.
Meraba arkadaslar. Ben size kisaca çevireyim Goong S ilk sezondan tamamen farkli bir konsept ve oyuncu kadrosu ile karsimizda. Bu sezonda kraliçe 30larina geldigi halde halen bekardir ve kraliyet ailesi yeni bir veliaht prens aramaya baslar. Burada devreye hamile oldugunu saklayarak saraydan ayrilan bir prenses ve oglu girer. Bu gizli prens(aslinda bu ünlü Se7en), bir pizza dükkaninda pizza tasiyici olarak çalismatka ve arkadaslari arasinda max. 7 dakikada pizza teslim etmesiyle bilinmektedir. Se7en, kraliyet ailesinden ve kraliyet soyundan gelenlerden daha farkli bir kisilige (daha cok punkçi) sahip.Onu bulurlar ve tipki ilk sezonda Chae Kyung'a oldugu gibi egitime tabi tutarlar.Daha önce hiç sarayda yasamayi hayal etmezken simdi taçi hakkedip hakketmeyecegini ispatlamasi gerekecekti.
Daha sonra sadece kraliyete giden yoldaki derslerle degil, ask ve kisilik arasindaki ikilemlerle de yüzlesecekti.
Dizi gerçekten çok güzeldi bir solukta izledim valla
![]()
Arkadaslar dizi çok güzeldi bu yüzden tekrar izlemek istiyorum diziyi indirebilecegim internet sitesi var mi?(kalici olarak)Yardimci olursaniz sevinirim.
Indirmeyi bilmem de izleyebilecegin bir site var
http://ezgidizi.com/dizifilm/cat=465http:// www.kraldizi.net/dizi/duslerimin-prensi-dizisi-177_izle.html
10-09-2008, Saat: 23:52
Dünyanin en güzel en sevimli en romantik dizisi.TRT 2.defa yayinlasa keske
Çok güzel bir dizi gerçekten. Ilk kez zap yaparken tvde öyle denk geldi trtde. Bir bakayim dedim tabi sonra ayrilamadim.Ilk gördügüm sahnede Shin'in kulaginda çogu zaman oldugu gibi kulaklik vardi Chae Kyung'da karsisinda oturuyordu. Min Hyo Ran'la ilgili seyler söylüyordu. Tabi araya azicik Shin'e olan duygularini da kaçridi tabi sonra Shin'in aslinda müzigi degil kendisini dinledigini farkedince baya fena oldu Chae Kyung.Ah ya bak hatirladim simdi çok özledim.
11-09-2008, Saat: 20:07
Ben normalde ilk 2 bölümlerini izlememistim merak etmedigimden sonra 3. bölümü izleyince bagimli oldum ahh ah
![]() You're the one i love
Taeminnie~ ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|