09-10-2012, Saat: 18:29
(Son Düzenleme: 09-10-2012, Saat: 19:15, Düzenleyen: ji-young park.)
Teşekkür ederim haberler çok iyi. Kendimi Kore'de gibi hissettim.
|
Other News from Korea
|
|
09-10-2012, Saat: 18:29
(Son Düzenleme: 09-10-2012, Saat: 19:15, Düzenleyen: ji-young park.)
Teşekkür ederim haberler çok iyi. Kendimi Kore'de gibi hissettim.
09-10-2012, Saat: 19:01
(Son Düzenleme: 09-10-2012, Saat: 19:17, Düzenleyen: ji-young park.)
Çok sağ ol bitanem Allah inşallah her işinde kolaylık versin. Emeğine sağlık.
Horse dance written in lights
At Dansı Işıklarda Yazılmış Asiana Grubu ve PSY'nin ajansının işbirliği içinde Seoul'un merkezinde Kumho Asiana binasının yan tarafına şarkıcının ünlü 'Gangnam Style' dansını yaptığı resmini koydular. Bu hit parça üç hafta boyunca Billboard listelerinde 2. sırada yer almıştı. Şarkının bir numaraya ulaşıncaya kadar resmin kalması planlanıyor. beyzarda Asiana Group and PSY’s agency YG Entertainment cooperated to put up this image of the singer doing his famous ‘Gangnam Style’ dance on the side of the Kumho Asiana building in central Seoul. The hit single has been in the number 2 spot on the Billboard charts for three weeks. The image is scheduled to stay up until it reaches number one. 12.10.2012 => Hankyoreh News ![]() Japanese court victory for comfort women
Seks Kölesi Kadınlar İçin Japon Mahkeme Zaferi Eski seks kölelerinden Lee Yong-soo ve budist bir rahip olan Hye-mun, 11 Ekim tarihinde Tokyo Bölge Mahkemesi çıkışında, mahkemede aldıkları galibiyet sebebiyle gülümseyerek pankart gösterdi. Verilen karara göre, Japon Hükümeti'nin Güney Kore ve Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin başlangıcı olan Temel İlişkiler Antlaşması öncesindeki müzakereye ilişkin 382 kalan diplomatik belgeden 268'ini serbest bırakması gerekiyor. Belgelerin yaklaşık dörtte üçü 2008 yılında yayımlanmıştı, ancak hükümet geriye kalan halka açık belgeleri yapmayı reddetmişti. Karara tepki olarak Japon hükümeti, bir sonraki hamleyi dikkatlice düşüneceğini söyledi. Karar bir alt mahkeme tarafından verildi ve temyiz edildi. beyzarda Former comfort woman Lee Yong-soo and Hye-mun, a Buddhist monk, smile outside of Tokyo District Court on Oct. 11 and show a sign communicating their victory in court. According to the ruling, the Japanese government must release 268 of 382 remaining diplomatic documents related to negotiations prior to the 1965 Treaty on Basic Relations, which was the start of diplomatic relations between South Korea and Japan. About three-quarters of the documents were released in 2008, but the government had been refusing to make public the remaining documents. In response to the ruling, the Japanese government has said that it will carefully consider its next move. The ruling was made by a lower court and can be appealed. 12.10.2012 => Hankyoreh News ![]() Gathering recyclables for a living
Yaşamak İçin Dönüştürülebilir Atık Toplanıyor Yaşamak için geri dönüştürülebilir karton ve kağıt toplayan yaşlı bir kadın yorucu bir gün sonunda sadece birkaç dolar kazanıyor. Güney Kore'de birçok yaşlı insan iş bulamadıklarından ya da düşük emekli maaşlarından dolayı kendilerini desteklemek için dönüştürülebilir atık toplama gibi işler yapıyorlar. beyzarda An elderly woman who collects recyclable cardboard and paper for a living earns only several dollars for a whole day of strenuous work. In South Korea, many elderly people can’t find jobs and only have small pensions, so they do work like collecting recyclables to support themselves. 15.10.2012. => Hankyoreh News ![]()
15-10-2012, Saat: 17:41
(15-10-2012, Saat: 17:31)beyzarda yazdı: Üzücü. ![]() Teşekkürler canım.^^
16-10-2012, Saat: 17:39
A plan to sell ‘stolen goods’
'Çalıntı Mallar'ı Satmak İçin Bir Plan Busan Ilbo kurucusu Kim Ji-tae'nin dul eşi Song Hye-young, kapalı olan Jeongsu Burs Vakfı büroları önünde ağlıyor. Eski başkan Park Chung-hee zorla Kim Ji-tae ve Song'dan oğlunun gazete hisselerini satmak için planlarını protesto etmek üzere vakıf ofisine geldi. beyzarda Song Hye-young, widow of Busan Ilbo founder Kim Ji-tae, weeps in front of the closed offices of the Jeongsu Scholarship Foundation. Former president Park Chung-hee forcibly took the Busan Ilbo from Kim Ji-tae, and Song and her son came to the foundation’s offices to protest their plan to sell their shares of the newspaper. 16.10.2012 => Hankyoreh News ![]()
16-10-2012, Saat: 17:47
Please don’t touch me
Lütfen Bana Dokunma Bir kır çiçeği büyüdü ve Seoul'da bir lokantanın dışındaki yangın musluğunun altından çiçek açtı. Restoran sahibi okunması için küçük bir işaret koydu, "Ben büyük zorluklarla büyüdüm, bu yüzden bana dokunma lütfen. Beni yalnız bırak. Saygılarımla, çiçek ". beyzarda A wild flower grew and blossomed out from under a fire hydrant outside of a restaurant in Seoul. The restaurant owner put up a small sign reading, “I grew up with great difficulty, so please don’t touch me. Leave me alone. Yours truly, the flower”. 15.10.2012 => Hankyoreh News ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|