yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters To Korea / Kore'ye Gönderdiğimiz Mektuplar~
kızlar ben de mektup göndereceğim ptt'ye kaç tl ödüyosunuz ?? öğrenebilir miyim??? Smile
Sadece mektupsa çok bir şey tutmaz. Smile Birkaç lira bir şey tutar muhtemelen. Gerçi ben tek mektup yollamadım hiç Kore'ye ama sadece mektup bayağı ucuza gidiyor. Smile
kızlar ne kadar ödediniz ptt'ye ve hangi şehirden gönderdiniz bunları da yazın lütfen bir de adresinizi arkadaşınıza türkçe mi verdiniz?
teşekkürler Smile Smile Smile
Arkadaşlar merhaba, daha yeni üye oldum. Bir kaç gündür sürekli 2 konuyu da inceliyorum. Asıl amacım zarf süslemekti ama buralara kadar geldim. İyiki de gelmişim. Bilmiş Bir sürü fikir edinmiş oldum. Ben bir kaç aydır penpal sitelerinin çoğuna üyeyim ama çok fazla vakit ayıramıyorum. İlk başta Japon bir mektup arkadaşı arıyordum ama ilk mekup arkadaşlarım Koreli ve Meksikalı oldu Smile Meksikalıdan daha bekliyorum. Koreliye de geçen gün gönderdim ve bir de Japonyaya gönderdim. Ama nedense daha çok Korelilerle mektuplaşmak istiyorum çünkü Japonlar çok sıcak bakmıyor sanırım bu işe ya da ben bulamadım. Ben böyle hediyeleşmek de değil de daha çok uzun süreli mektuplaşacağım arada ufak tefek sürprizler yapabileceğim birilerini arıyorum açıkcası.
Neyse bunlar geçen gün yolladığım mektuplar. Umarım ulaşırlar. Sleepy

[Resim: s81hg.jpg]
[Resim: s8123.jpg]
Bende bugun buyuk bir hevesle yolladim mektubumu ama eve gelip takip numarasindan bakinca gidecegi yer Demokratik Kore Cumhuriyeti yaziyordu :'( Mesai saatide bitti ulasamiyorum ne yapacagim ben ya Sad
Arkadaşlar lütfen ''gönderdiginiz mektuplarınızı'' bu baslık altında paylaşın.
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Bu sefer az oldu ama ne yapalım. Biggrin Paketim ulaşmış bu arada. Bilmiş
[Resim: mybw.jpg]

[Resim: xdin.jpg]
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Bende seker istiyorum gulo. .0120. Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Kafayı yemek üzereyim. Üşenmeden sıkılmadan ne uğraşlarla yazdığım mektup 3 hafta olduğu halde sahibine varmadı. Ne yapmalıyım?

Teşekkürler melek.♥

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi