yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters To Korea / Kore'ye Gönderdiğimiz Mektuplar~
(17-03-2013, Saat: 16:42)shawolvip yazdı: teşekkürler canımSmilesanırım ben çok şanssız biriyim Sad ya da karşıma çıkan koreliler anormal Smileyoksa bende hiçbir sorun yok Biggrin
neyse bunu arkadaşıma söyleyeceğim.ptt adresini vereceğim çünkü ptt şubesi okulma çok yakın ve gönderdiği günden 5-6 gün sonra hergün ptt şubesine gidiceğim.
adres şöyle olacak:....mah.....cad.no:5 Sivas/Turkey diyeceğim bu şekilde yazacağım ..ptt şubesinin adını doğru olurmu bir de SİVAS/MERKEZ diye belirteyim mi?

Ptt binası merkezde ise tabi ki Sivas City Center/Turkey demeniz lazım. ^^

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

(17-03-2013, Saat: 18:14)KoreanqeL yazdı:
(17-03-2013, Saat: 16:42)shawolvip yazdı: teşekkürler canımSmilesanırım ben çok şanssız biriyim Sad ya da karşıma çıkan koreliler anormal Smileyoksa bende hiçbir sorun yok Biggrin
neyse bunu arkadaşıma söyleyeceğim.ptt adresini vereceğim çünkü ptt şubesi okulma çok yakın ve gönderdiği günden 5-6 gün sonra hergün ptt şubesine gidiceğim.
adres şöyle olacak:....mah.....cad.no:5 Sivas/Turkey diyeceğim bu şekilde yazacağım ..ptt şubesinin adını doğru olurmu bir de SİVAS/MERKEZ diye belirteyim mi?

çok çok teşekkür ederim canım Smile çok yardımcı oldun Biggrinya yine sorum olacak ama benle ilgili değil.senin arkadaşın sana ne gönderiyor??arkadaşım bana ne istersin dedi.aklıma gelmedi birşey gelmedi bu yüzden soruyorumSmile
(18-03-2013, Saat: 7:39)shawolvip yazdı:

çok çok teşekkür ederim canım Smile çok yardımcı oldun Biggrinya yine sorum olacak ama benle ilgili değil.senin arkadaşın sana ne gönderiyor?arkadaşım bana ne istersin dedi.aklıma gelmedi birşey gelmedi bu yüzden soruyorumSmile

Ben ilk arkadaşımdan yemek çubuğu istemiştim, 4. arkadaşımdan BB krem... Genelde bir şey istemiydrum; istediklerim samimi olanlardandı. Sen de samimi isen isteyebilirsin. Ama değilsen yiyecek istemen uygun olur. Ramen, japçe, merak ediyorsan yosun gibi burada satılmayanlardan isteyebilirsin. Gerçi K-pop çorabı da isteyebilirsin. Abaza

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

(19-03-2013, Saat: 12:19)KoreanqeL yazdı:
(18-03-2013, Saat: 7:39)shawolvip yazdı:

çok çok teşekkür ederim canım Smile çok yardımcı oldun Biggrinya yine sorum olacak ama benle ilgili değil.senin arkadaşın sana ne gönderiyor?arkadaşım bana ne istersin dedi.aklıma gelmedi birşey gelmedi bu yüzden soruyorumSmile

Ben ilk arkadaşımdan yemek çubuğu istemiştim, 4. arkadaşımdan BB krem... Genelde bir şey istemiydrum; istediklerim samimi olanlardandı. Sen de samimi isen isteyebilirsin. Ama değilsen yiyecek istemen uygun olur. Ramen, japçe, merak ediyorsan yosun gibi burada satılmayanlardan isteyebilirsin. Gerçi K-pop çorabı da isteyebilirsin. Abaza

yardımın için çok teşekkür ederim.
saolsın Smile
ya ben bugün gönderdim ama şöyle birşey oldu.
postanedeki adam mektubu ve yiyecekleri ayırdı.
yiyecekleri ayrı,mektubu ve kartpostallar ayrı Sad
ne olacak şimdi??
sizce gönderilir mi?
ulaşır mı?
bu arada toplam para miktarı 10 tl tuttu
Yarım saat önce elime ulaştı, resmen sevinçten zıpladım Biggrin Hediyelerini çok beğenmiş Biggrin

[Resim: 20130328112421.jpg]

[Resim: 20130328112622.jpg]

[Resim: 20130328112729.jpg]

[Resim: 20130328112807.jpg]
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
[Resim: 20130328112847.jpg]

[Resim: 20130328113108.jpg]

[Resim: 20130328113137.jpg]
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel