yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans, Park Geun-Hye (박근혜) Society
Ben de katılmak isterim. Smile
Bensiz olmaz. Smile

♪♪FTISLAND
(19-04-2013, Saat: 19:28)sailor_earth yazdı: Kesinlikle katılmak isterim. Heart
Lütfen beni de ekleyin. Smile

Hoş geldiniz. Smile

(19-04-2013, Saat: 23:07)primadonna yazdı: Ben de katılmak isterim. Smile
Bensiz olmaz. Smile

Hoş geldin Tuba. Wink
Teşekkürler konu için.^^

Demokratik bir başkan olduğu belli tebrik ederim. Böyle insanlar pat diye ortaya çıkmazlar Allah belirli kişileri yapabilecekleri görevleri verir. Böyle insanlar da bizleri daha ileri götürebilmek için uğraşırlar. Bizi savunur, yaşlanacağımız bir direk olurlar. Blush Beni ekleyin lütfen. Smile
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler Smile
Life is Better With Korea-Fans
[Resim: 9i6m.gif]
Blush 
Bu sayfa benim için hediye gibi oldu. Arirang TV'yi bazen takip ediyorum ve başkanları 박근혜 hep daha fazlasını merak etmiştim. Çok teşekkürler. Beni de eklerseniz çok sevinirim. Smile
(20-04-2013, Saat: 1:41)aslirsari yazdı: Demokratik bir başkan olduğu belli, tebrik ederim. Böyle insanlar pat diye ortaya çıkmazlar Allah belirli kişileri yapabilecekleri görevleri verir. Böyle insanlar da bizleri daha ileri götürebilmek için uğraşırlar. Bizi savunur, yaşlanacağımız bir direk olurlar. Blush Beni ekleyin lütfen. Smile
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler Smile

(20-04-2013, Saat: 11:36)merlinnn yazdı: Bu sayfa benim için hediye gibi oldu. Arirang TV'yi bazen takip ediyorum ve başkanları 박근혜 hep daha fazlasını merak etmiştim. Çok teşekkürler. Beni de eklerseniz çok sevinirim Smile

Teşekkürler. Hoş geldiniz. Smile
Beni de yazabilir misiniz? Smile
Ben de eklenmek istiyorum Smile
Raise your words,not your voice.
It is rain that grows flowers, not thunder.

Rumi.

Beni de ekleyin ... Smile
Bende geldim,beni de ekleyin.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi