yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.64/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Için Yazdigimiz Nesir Türleri (Deneme, Hikaye, Makale, Fikra vs.) 2
Rabia'm dönmüssün... Muzikgrubu Çok sevindim... Opucuk Begenmene de çok sevindim... Yorumun için çok tesekkürler...

Tugçe'm tesekkür ederim yorumun için canim...Bizim Dong Joo'yu bu hikayeye baslamadan önce plan asamasindayken hiç bu kadar sevecegimi tahmin etmezdim...Gerçi kendim yapiyorum ama bir an bunu unutup,çocuk gibi sevesim geliyor Dong Joo'yu... hysterical (Bu benim sonum ne olacak...Rabia'nin Henry'sine vurulduktan sonra sira kendi karakterime geldi... hysterical Jae Hwa'yi hiç saymiyorum bile...Bizim bayan buzdolabi Kang Yoon'un erkek kardesi gibi düsünüyorum hep ben onu... hysterical )

caRameLy.x3 canim begenmene sevindim...Yorumun için çok ama çok tesekkür ederim...Çok mutlu oldum... Opucuk

Renan canim Min Joo daha görmedi...Sadece Dong Joo'yu gördü...Kang Yoon'u görmedi...Sadece Dong Joo'nun yanindaki bayanin kim oldugunu düsündü... Ayrica yorumun için çok tesekkür ederim canim... OpucukOpucuk
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Hell in Heaven
10.Bölüm

Sinifa girdik. Hye Lim yine en arka siraya oturmustu. Yanina yürüdüm. Çantayi siranin üzerine koyacakken, Hye Lim yana kaydi.

-‘Üzgünüm hayatim. Canim bugün yalniz oturmak istiyor. Henry’nin yani bos gibi nende oraya geçmiyorsun?’’ sinsi sinsi güldü. Bu çabalar gerçekten nedendi? Hye Lim birlikte olmamizi gerçekten bu kadar çok mu istiyordu?

-‘Istemiyorum. Beni basindan göndermeye çalisma. Biktin mi benden?’’ tek kasimi kaldirdim. Alayci bir sesle söylemistim.

-‘3 yildir yapisik ikiz gibi dolasmamizi göz önüne alirsa, senden hala bikmamam bir mucize gerçekten. Tek oturmak istiyorum dedim. Henry’nin yani lütfen…’’ kirpiklerini kirpistirdi ve gülümsedi. Agzim açik Hye Lim’e bakiyordum. Daha sonra oflayarak Henry’nin yanina oturdum.

-‘Bu kizin derdi ne gerçekten bilmiyorum. Beni deli etmeye basladi.’’

-‘Aramizda bir seylerin olmasini istiyor gibi geldi. Seninde bildigin ve anladigin gibi…’’ kollarini bagdas yapti ve ifadesiz bir sekilde karsiya bakti. Utanmistim.

-‘Sapsal kiz iste…’’ hafifçe güldüm ve kafami diger tarafa çevirdim.

-‘Yapma lütfen… Bu salak seyleri düsünenin bir tek arkadasin olmadigini biliyoruz.’’ Ifadesiz yüzünü bu sefer bana çevirmisti. Sasirmistim. Onu sevdigimi düsünürken, hiç beynimde olabilecegini aklimin ucundan geçmemisti. Belkide bu ihtimali varsaymak bile istememistim. Ama simdi bu ‘salak’ seyler, gerçekten canimi yakmisti. Ona âsik olmasaydim, bunu demesi canimi bu kadar yakmazdi.

-‘Sen nasil…’’ diyebildim Henry sözümü kesmeden önce.

-‘Çok fazla sey düsünüyorsun. Ama bu içlerinden en berbat olani. Bunun imkânsiz oldugunu önce kendi aklina sok sonra o arkadasina anlat.’’ Dedi. Sersemlemis bir sekilde Henry’ye bakiyordum. Gözlerim dolmustu. Bir melek yüzünden kalbinin kirilmasi… Bu sik rastlanan bir sey degildi. Ama hakliydi. Onun beni sevmesi, birlikte olmamiz, benim o hayallerimin Henry ile gerçeklesmesi tamamen imkânsizdi.

-‘Haklisin… Bunun tamamen imkânsiz oldugunu biliyorum. Ama bir insanin içindeki umudu, aski böyle ifadesiz bir suratla harcamak gerçekten hosuna gitti mi? Hayatin boyunca bunu daha kaç kiza yaptin? Kaç kisinin kalbini yakip küle çevirdin? Asil salak olan sey ne biliyor musun? Senin su ifadesiz, duvar suratin. Hiçbir umut vaat etmiyor. Bir melek gibi degilsin. Ayrica beni seni sevdigim için suçlayamazsin. Çünkü insanlarin ihtiyaçlarindan biri bu ‘sevilmek ve sevmek’… Insanlar bunu yapar. Birilerine âsik olurlar. Bende sana âsik oldum, kimse senin bir melek oldugunu bana söylememisti. Ve bu benim hatam degil. Peki, neden benim karsima çiktin? Neden o gün gelip bu siraya oturdun?’’ hala ifadesiz duran Henry’ye baktim. Gerçekten umutsuz vaka diye buna derim iste.

Yavasça yerimden kalktim ve Hye Lim’in yanina oturdum. Kafami duvar tarafina çevirdim ve siraya yasladim. Içimde tuttugum gözyaslari yavas yavas akmaya baslamisti. Ilk defa bir erkek için agliyordum. Ilk defa kalbimin bu kadar çok acidigini hissediyordum…

--------

Çoktan tarih dersine girmistik. Henry’yle gün boyu hiç konusmamistim. Ona kirgin degilimdin. Hakliydi. Ama yinede kizgindim. Onun bahsettigi ‘salak seyler’ benim hislerimdi. Ne kadar saçma ve imkânsiz olursa olsun…

Tarih hocasi sinifa girdiginde elindeki deneme sinavi kâgitlarini tek tek dagitmaya baslamisti. Sinav basladiginda ise hiçbir sey yapamamistim. Sorular zordu ve benim beynim mantik yürütemeyecek kadar Henry ile doluydu.

-Hae Bin… Dedi biri. Etrafima bakindim ama kimse yoktu. Henry beynimde olmaliydi.
-Beynimden çik. Orasi senin oyun alanin degil… Aklimdan tam olarak bunlari geçirmistim. Ne yani simdide tele tepik iliski falan mi kuruyoruz? Bu gerçekten saçmaydi. Henry’yle kendi kafamdan konusuyorum… Bundan daha tuhaf bir sey düsünemiyorum.

-Yardim istiyor musun? Istemiyor musun?
-Hayir istemiyorum… Bir dakika ne konuda?
-Sorular konusunda. 1. soru C, 2. soru D…
-Kes sunu. Kendim yapabilirim. Simdi de iyilik melegimi kesildin? Çik beynimden…
-Daha bu sabah pesimden kosturuyordun. Evimde sabahladigini hatirlatirim. Simdi trip mi atiyorsun? Bu sana yakisan bir sey degil…
-Bir melegin beynimde gezinmeside öyle…
-‘Sadece yardim etmek istemistim…
-Gerçekten mi? Beynime girmeyerek bana iyilik yapmis olursun zaten. Yardim ayaklarina gerek yok.

Yerimden kalktim ve bos sinav kâgidi mi hocaya uzattim. Yerime geçerken Henry’ye ters bir bakis firlattim.

-‘Hae Bin, sinav kagidin neden bos? Tipki…’’ dedi. Sözünü kesip araya girdim.

-‘Tipki Henry’nin mimiksiz surati gibi… Evet, biliyorum…’’ zorla gülümsedim ve hocaya baktim. Ögretmen iç geçirdi.

-‘Henry’nin mimiksiz surati, senin bos kâgidinin örnegi degil. Ve ne derdiniz varsa kendi aranizda halletseniz bence daha iyi olacak. ‘’

-‘Uzlasmak ona göre degil… Neyse… Gerçek yazilida yüksek bir not alacagim ögretmenim...’’ dedim. Henry arkasini döndü ve yine ifadesiz suratiyla bana bakti. Alayci bir sekilde dudagimin kenarindan güldüm ve kafami baska bir yere çevirdim.

------------

Okuldan Hye Lim ile beraber çikmistik.

-‘Biliyor musun? Kardesimin baligi öldü… Zavalli kardesim… Baliginin boguldugunu zannediyor.’’ Hye Lim bir kahkaha patlatti. Ardindan bende gülmeye basladim. ‘’Birinin ona bütün yemi bosatmamasi gerektigini anlatmaliydi. Ve bu ben olmayacagim.’’

-‘Kardesinle ilgilenmen gerek. Bu bogulmus baligi olsa bile.’’ Güldüm.

-‘Kusura bakma. Çok istiyorsan kendin anlatabilirsin.’’ Dedi gülerek. Bos sokagin biraz uzagindaki dondurmaciyi görünce duraksadim. Burasi Henry’nin bana dondurma aldigi yerdi.

-‘Dondurmami istiyorsun? Bugün iyi günümdeyim, sana ismarlayacagim. Beni burada bekle…’’ dedi ve kosarak uzaklasti. Yol ayriminda sokak lambasinin altinda duruyordum. Hava yeni kararmisti. Hye Lim’i izliyordum.

-‘Hae Bin…’’ dedi bir ses. Etrafta kimse yoktu. Karanliktan ayak sesleri geliyordu. Bu sefer beynimin içinden degildi. Yine de Henry olabilecegi ihtimalini kullanmistim.

-‘Henry kes sunu. Beni korkutmuyorsun. Gizemli rolüne mi büründün simdide? Beynime bir seyler fisildamayi kestigine sevindim…’’ bagirdim. Ayak sesleri gittikçe yaklasiyordu ama ben hala birini göremiyordum. Sokak lambasi bir anda kesildi. Etraf sadece birkaç kapanmamis magazanin isigi ile aydinlaniyordu. Korkmaya baslamistim.

-‘Henry kes sunu…’’ yine bagirdim. Ama Henry olma ihtimali gittikçe azaliyordu. Bunu neden yapma geregi duysun ki? Neden beni korkutmak istesin? Yoksa sabah okulda olanlar yüzünden miydi? Onu bu kadar sinirlendirmis olabilir miydim?

-‘Merhaba Hae Bin… Henry bugün tatilde. Üzgünüm…’’
caRameLy.x3, ddeerryyaa, "vahide" yeni bölüm...??? Biggrin
I Just Love Kyu
(12-07-2011, Saat: 20:04)dbsk_rabia yazdı: Hell in Heaven
10.Bölüm

Henry bir, Jae Hwa iki... Her seyi bilmek zorundalar. Dodgy
Öldürürüm ben onu ha! Ay çok gicik oldum, birden Henry'e olan dugularim uçtu... (Ama kesin geri gelirler) Zavalli Hae Bin! Aglama Ne bahtsiz kiz... Aferin vallahi tebrik ediyorum en dogrusunu yapiyor. Suratina bile bakmasin Henry de anlasin suçunu. Igrenc
Ama olmadi ki! En heyecanli yerinde... T-T
Çabuk yaz yeni bölümü yoksa meraktan ölebilirim... Biggrin
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Rabia'm ellerine saglik canim...Çok güzel olmus... Onay Eun Bin yazik kiza ya... Sad
Henry severim filan ama bu sefer kizdim ama... AngrySmile
(12-07-2011, Saat: 20:04)dbsk_rabia yazdı: Hell in Heaven
10.Bölüm

Rabia'm;ne yaptin sen?!
Ya böyle biter mi böyle baslangiç olur mu? Bütün bölümü heyecanla okudum kuzum.. Biggrin
Dönüsün muhtesem oldu...
Henry'e uyuz oldum! Kizgin Ne o tripler falan,kizin kalbini kiriyor...Bir bölüm iyi bir bölüm kötü...
Hae Bin nasil bos birakti kagidi,ah! Içim gitti,getirsin ben yaparim ama Osmanli tarihiyse! Biggrin Biggrin
Baliklar boguldu ha! Biggrin Koptum iste! Biggrin
Devam.. (:

PurpleDay cim Derya ve Nergisten bende sikayetçiyim! Biggrin Bütün gün giremiyorum nete hayal kuruyorum neler yazdilar diye,hanimefendiler yazmamislar olmaz ki.. Biggrin
Kilzar ben sadece gece girebiliyorum nete,o yüzden geç geliyor bölümler kusura bakmayin...Simdi vaktim kalirsa yazacagim.. (:

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Kizmayin bana... Biggrin Hikayeyi yazdigim programda bazi sorunlar çiktigi için ve okulla ilgili bazi islerim oldugu için yazamiyorum bu aralar... Sad Kusuruma bakmayin... OpucukOpucukOpucuk
(13-07-2011, Saat: 1:14)ddeerryyaa yazdı: Kizmayin bana... Biggrin Hikayeyi yazdigim programda bazi sorunlar çiktigi için ve okulla ilgili bazi islerim oldugu için yazamiyorum bu aralar... Sad Kusuruma bakmayin... OpucukOpucukOpucuk

Sana kizamayiz ki zaten tatlisim. Opucuk Sadece merak ettik her gün yazardin ne oldu dedik! Biggrin
Okul mevzuysa bir duralim orada,okul daha da önemli. Smile
Islerini hallet nasilsa buradasin. Opucuk

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Ben de suan duraksama dönemindeyim... Biggrin
Her hikaye yazisimda olur bu. Aklimda bir sürü fikir var ama onlari kelimelere dökemiyorum. >_<
Ama yarin paylasacagim yeni bölümü. Onay
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(13-07-2011, Saat: 1:29)'vahide' yazdı: Sana kizamayiz ki zaten tatlisim. Opucuk Sadece merak ettik her gün yazardin ne oldu dedik! Biggrin
Okul mevzuysa bir duralim orada,okul daha da önemli. Smile
Islerini hallet nasilsa buradasin. Opucuk

Anlayisin için tesekkür ederim canim... OpucukOpucukOpucukSu islerim bitsin en kisa zamanda yeni bölümü yazacagim... Onay Umarim kisa sürede biter... Sad

Konuyu Okuyanlar: