yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.64/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Için Yazdigimiz Nesir Türleri (Deneme, Hikaye, Makale, Fikra vs.) 2
Uzun zamandir burada degildim. Bunun için yeni bölümleri ekleyemedim. Umarim hikayemin önceki bölümlerini unutmamissinizdir Biggrin

-------------------------------

BIR HAFTA KADAR

12. Bölüm

3 Ay Sonra

Taemin: Hadi Naz okula geç kalicaz.

Naz(ben saçimi toplamakla ugrasirken): Tamam tamam geliyorum bes dakika.

Ahmet Bey(Naz'in babasi): Gel oglum bosuna ayakta durma. Naz bes dakika der on bes dakika sonraya hazir olur.

Taemin artik biraz da olsa Türkçe ögrendigi için babamin söylediklerini birazda olsa anliyordu. Ama babamin karsisinda eli ayagi bir birine dolandigindan kapidan tedirgin bir sekilde salona geçti.Babamla karsi karsiya oturdular. Kapidan basimi uzattim ne konusacaklar diye ama ikiside konusmuyordu sadece Taemin'i heyecan basmisti sanki.

Ahmet Bey: Anlat bakalim Taemin nasilsin?

Taemin(Bozuk Türkçe'siyle): Iyiyim efendim. Siz nasilsiniz?

Ahmet Bey: Bende iyiyim.

Sonunda saçimi yapabilmistim. Ve elime çantami da alip babamlarin yanina gittim.

Naz: Ben hazirim hadi çikalim.

Taemin(ayaga kalkarak): Tamam.

Taemin ilk önce beni üniversiteye birakti. Sonra o da konservatuara gitti. Daha üniversiteye baslayali bir hafta olmustu ama Taemin ve benim okulumuz ayri oldugu için üzülüyordum. Keske ikimizde ayni bölümde olsaydik.

Özlem ve Ceren üniversitenin kantininde oturuyorlardi. Okul baslayali bir hafta olmustu ama ben hemen yeni arkadaslarla tanismistim.

Naz(masaya oturur): Günaydin.

Özlem ve Ceren: Günaydin.

Naz: Ee ne konusuyodunuz?

Özlem: Bizim sinifa yeni bir ögrenci gelmis. Hemde Koreli'ymis.

Naz: Aaa ne güzel.

Ceren: Evet ilginç olur mimarlik bölümün de bir Koreli.

Özlem, Ceren ve ben sinifimiza gelecek olan Koreli arkadasimizi çok merak ediyorduk. Sonra yanimiza Sinem geldi.

Sinem: Hadi kizlar ders baslayacak birazdan.

Birlikte sinifa çiktik. Sinem ve Ceren önden girdiler. Özlem ve ben de arkalarindan gittik. Tam kapidan girdigim de saskinliktan dizlerimin bagi çözülmüstü. Onun ne isi vardi. Niye buraya gelmisti. Burada olmasi sadece bir tesadüf müydü? Keske sadece garip ve kötü bir tesadüf olmasini umut ediyordum. Aksi taktirde bu benim için çok zor olabilirdi.
Oturdugu yerden ayaga kalkti sanki beni beklermisçesine alayci bir ifadeyle bana dogru yaklasti ben yerimden bile kimildayamiyordum. Ayaklarim ona yaklasmaktan çok ayaklarim geriye dogru gidiyordu. Ceren, Özlem ve Sinem benim niye ona baktigima bir anlam verememisti.
Yüz ifadem donuktu onu burada görmek aklimin ucundan bile geçmezdi.

"Merhaba" dedi ben ne diyecegimi sasimis bir durumdaydim.

Naz (saskin bir halde): Kang Hae Na?

Hae Na (Naz'in bu halinden memnun olmuscasina): Evet benim. geçen ki karsilasmamizda tanisamamistik. Sen zaten beni taniyorsun anladigim kadariyla.

Naz (tedirgin bir halde): Sey, yani pek taniyor sayilmam sadece adini biliyorum.

Hae Na: Taemin oppa beni sana anlatmadi mi? Aa Oppa'ya kizmam lazim beni sana anlatmasi lazimdi.

Naz: Senden bahsetmisti. Ama sen neden burdasin ve Taemin burada oldugunu biliyor mu?

Hae Na: Oppa'yla daha görüsemedim aramalarima yanit vermedigi için benim burada oldugumu da bilmiyor.

Sinem: Naz bir sorun mu var?

Naz: Yok benim disari çikmam lazim.

Ceren: Nasil ya derse girmeyecek misin? Ne oldu söylesene.

Naz: Kizlar ben sizi sora ararim.

Kang Hae Na, Naz'da ki huzursugu hissettigi için içinden gülüyordu. Bu durum onu çok mutlu etmisti. Naz tam Hae Na'nin yanindan geçerken Hae Na'nin sözde saygi geregi egilmesi ile birlikte yüzündeki alayci gülüsünü gören Naz da saygi geregi Hae Na'yi selamlayip hizla siniftan uzaklasti ve kendini üniversitenin disina kendini zor atti. Taemin'in yanina gitmek için etrafta taksi aradi ama bir türlü yoldan taksi geçmiyordu.
Hepte ise yarar zamanlarda ortalikta olmazdi. Sonunda bir taksi bulup bimisti. Taemin'e ihtiyaci vardi. Taemin'in eski sevgilisini tanimiyordu ama içinde ki tedirginlik giderek büyüyordu.

"Aklimda bir sürü soru....Neden gelmisti?...ve asil soru amaci neydi?"

12. BÖLÜM SONU
Derya Siyah' soluksuz okudum diyebilirim. Kang Yoon ve Dong Joo çok tatli bir çift olmus. Acaba Kang Yoon'un Hwang Ji Min oldugunu Min Joo ne zaman farkedecek? Smile
-----------

Rabia yeni hikayen çok güzel.Bu arada Henry'i bir türlü çözemedim hem kiza iyi davraniyor hemde kötü. Biggrin

--------------

Tugçe 12.bölüm çok güzeldi. Jae Hwa'da cidden gelisme var. Smile

-------------

caRameLy.x3(özür dilerim adini bilmiyorum da Smile ) 11.bölüm çok güzel olmus. Yeni bölümü bekliyorum Smile
(11-07-2011, Saat: 23:44)IsTaNBLuee yazdı: caRameLy.x3(özür dilerim adini bilmiyorum da Smile ) 11.bölüm çok güzel olmus. Yeni bölümü bekliyorum Smile

Adim Nergis, begenmene sevindim. Opucuk
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(11-07-2011, Saat: 23:44)IsTaNBLuee yazdı: Derya Siyah' soluksuz okudum diyebilirim. Kang Yoon ve Dong Joo çok tatli bir çift olmus. Acaba Kang Yoon'un Hwang Ji Min oldugunu Min Joo ne zaman farkedecek? Smile
-----------

Canim begenmene çok sevindim... Yorumun içinde çok ama çok tesekkür ederim... OpucukOpucukOpucuk Min Joo ögrenecek ama simdiki planlarima göre çok büyük seyler olacak... OnayBiggrinBiggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(11-07-2011, Saat: 23:18)IsTaNBLuee yazdı: Uzun zamandir burada degildim. Bunun için yeni bölümleri ekleyemedim. Umarim hikayemin önceki bölümlerini unutmamissinizdir Biggrin

-------------------------------

BIR HAFTA KADAR

12. Bölüm

Canim yine çok güzel bir bölüm olmus... Bekledigime degmis...Ellerine saglik... OnayOnayOpucukOpucuk

Sevgili [b]caRameLy.x3 ellerine saglik canim...Yine çok güzel bir bölümdü... Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Ah sonunda gelebildim. Hepinizi ve hikayelerinizi özledim Smile

Derya, naptin ya. ♥ Gelince güzel bölümler bekliyordumda, ikisini evlendirip süper bölümler olacagi aklima hiç gelmemisti =D
Çok sirinler ^^

Tugçe, Jae Hwa'ya bu bölümde asik oldum Biggrin Adama neler demistim ama ne yapti baksana =D
Zavalli Eun Hee'ninde kafasi karisti. Tae Hyun'a agliyorum Aglaelsalla
Daha ne diyeyim? Harikaydi. ♥

Nergis, bana son darbeyi vuranda sensin Biggrin Iki dügünümüz oluyor ve ben yeni görüyorum. Keske gitmeseydim. Dodgy
Tae Hyun'dan baska diger bir mazlum kisilikte Sang Ri'ydi. Ah ah yakisikli veterinerim Kalp =D
Hyun Wook'ta asik mi oluyor ne? Abaza Eun Bin'de bir kipirti yok ya, neyse.. Dodgy

Burçe, gerçekten kendini özletmistin. Hae Na'da her yerden çikiyor. Ne bulasik kizmis ya Dodgy

Hepinizin yeni bölümlerini sabirsizslikla bekliyorum. ♥ Smile
Bu arada yorumlariniz için çok ama çok tesekkür ederim... (:
Derya'm,Renan'm,Nergiscim,Burçem ve Rabia'm. Opucuk Bitaneciklerim.. (:
Hosgeldin Rabiacim,sefalar getirdin...Yeni bölümü yazarsin artik. Abaza

(11-07-2011, Saat: 15:08)ddeerryyaa yazdı: SIYAH
28.BÖLÜM
Derya'm yine bir solukta okudum.. Smile
Dong Joo'nun kiskançligini yerim ben.. Opucuk Pek tatli oldular artik. Smile Pitir çift! Biggrin
Hyun Soo dönülmez bir yolda.. Na Young da yazik asik Dong Joo'ya ama... Biggrin
O günlügü çok merak ettim.. Devam! (:

(11-07-2011, Saat: 18:54)caRameLy.x3 yazdı:
YOU'RE SO PHOTOGENIC (Çok Fotojeniksin)

-Bölüm 11-
Nergiscim,yeni bölümün çok hostu yine. Smile
Eun Bin,asi ama çok sevimli! Biggrin Sinirleniyor falan tam benlik!
Hyun Wook abayi yakiyor,demedi demeyin! (:
Balayi süper geçecege benziyor,entrika mi dersin,eglence mi dersin..
Devam! (:

(11-07-2011, Saat: 23:18)IsTaNBLuee yazdı: BIR HAFTA KADAR
12. Bölüm
Burçecim çok beklettin ama bekledigimize degmis görünüyor,bu endenle çok kizdirmayagim seni! Biggrin
Kang Hae Na'ya sinir oldum... Kizgin Hani o herseye atlayan tipler vardir ya onlar gibiydi...
Aklina neler gelmis bakalim? Cevabini en kisa zamanda bekliyorum.. (:

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

(12-07-2011, Saat: 0:25)ddeerryyaa yazdı: Sevgili caRameLy.x3 ellerine saglik canim...Yine çok güzel bir bölümdü... Onay

Tesekkürler. ^^ Begenmene çok sevindim. Opucuk

(12-07-2011, Saat: 0:40)dbsk_rabia yazdı: Nergis, bana son darbeyi vuranda sensin Iki dügünümüz oluyor ve ben yeni görüyorum. Keske gitmeseydim. Dodgy
Tae Hyun'dan baska diger bir mazlum kisilikte Sang Ri'ydi. Ah ah yakisikli veterinerim Kalp =D
Hyun Wook'ta asik mi oluyor ne? Abaza Eun Bin'de bir kipirti yok ya, neyse.. Dodgy

Begenmene çok sevindim. Opucuk
Sang Ri gibi mazlum tipler hep kaybediyor nedense. Aglama Benimkinde kazansa mi ne!? Abaza
Yeni bölümü bekliyorum haberin olsun! =D

(12-07-2011, Saat: 0:51)'vahide' yazdı: Nergiscim,yeni bölümün çok hostu yine.
Eun Bin,asi ama çok sevimli! Sinirleniyor falan tam benlik!
Hyun Wook abayi yakiyor,demedi demeyin! (:
Balayi süper geçecege benziyor,entrika mi dersin,eglence mi dersin..
Devam! (:

Begenmene sevindim canim. Opucuk Yorumlarin için çok tesekkürler. (:

Where have you been?
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(11-07-2011, Saat: 15:08)ddeerryyaa yazdı: SIYAH

28.BÖLÜM

Ya çok sirin bu Dong Joo ve Kang Yoon. Kalp Nazar degmesin. Biggrin
Na Young'a hem gicik oluyorum hem de aciyorum... Undecided
Devamini bekliyorum sabirsizlikla! Onay
Where have you been?
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Min Joo.. Saklan Heyecandan bir çirpida okudum. Hemen sona baglayalim artik. Meraktan saçma saçma intikam planlari geliyor aklima.. Min Joo, Kang Yoon ve Dong Joo'yu gördü...Saklan Yine heyecanli ve çok güzel bir bölümdü... Ellerine saglik. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi