yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Diger Haberler
Haberler için tesekkürler.Smile Emeginize saglik.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
[b]Nokbun Elementary School / Eunpyeong District (Eunpyeong-gu / 은평구)

Eunpyeong-gu (은평구), Seoul (서울), South Korea (대한민국)

Çocuklar dün, Seoul'ün kuzeybatisinda yer alan, Eunpyeong Bölgesi'ndeki Nokbun Ilkokulu'nda, karli bir tepeden asagi kaymislardir. Eunpyeong Bölge Müdürlügü, geçen hafta yagan karla birlikte tepenin böyle oldugunu söylemistir.

Children slide down a snowy hill yesterday at the Nokbun Elementary School in Eunpyeong District, northwestern Seoul. The Eunpyeong District Office said it built the hill with the snow that fell last week

(11.01.2010 / JoongAng Daily)
(10-01-2010, Saat: 14:59)PerSpEcTiF yazdı: Sejong City Covered In Snow / Science Business Complex

Sejong City (세종시), South Korea (대한민국)

Güney Kore'nin merkezi, Yeongi Ilçesi'nde, insaat halinde yeni bir idari sehir olan Sejong Sehri'ndeki kalintilar 10 Ocak günü karlarla örtülmüstür. Devlet, 11 Ocak'ta Seoul'ün yaklasik 150 km güneyindeki Bilimsel Isletme Kompleksi'ne Sejong'u gelistirmek adina bir proje bildirecektir.

Sejong City, a new administrative town now under construction in Yeongi, central South Korea, remains covered in snow on Jan. 10. The government is to announce a plan to develop Sejong, about 150 km south of Seoul, into a science business complex on Jan. 11.

(10.01.2010 / Yonhap)

[Resim: b6ym8n.jpg]

Bilimsel Isletme Merkezi nasil bir sey, tam olarak anlayamadim Saskin Bu komplese benzer yapilmislari var mi? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirimSmile Bu ilginç haber için tesekkürler Allahrazi
(11-01-2010, Saat: 21:57)Michiru yazdı: Bilimsel Isletme Merkezi nasil bir sey, tam olarak anlayamadim Saskin Bu komplekse benzer yapilmislari var mi? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirimSmile Bu ilginç haber için tesekkürler Allahrazi

Isletim merkezi ya da isletim sitesi gibi..Yani sehirle ilgili kararlarin alindigi bir topluluk veya bir ortam seklinde olmasi gerek..Kültür ve sanat kompleksleri yapiliyor ama bunun gibi kompleksler varmi bilmiyorum..Yanlissa düzeltebilirsiniz..Smile
[b]Electronic Textbooks

South Korea (대한민국)

Güney Kore Egitim Bakanligi bugün, ilkokul, orta okul ve lise ögrencileri için üretilen elektronik ders kitaplarini tanitmistir. Bakanliga göre kitaplar önümüzdeki yil kabul edilecek.

South Korea's education ministry unveils electronic textbooks for elementary, middle and high school students on Jan. 12. The books will begin to be adopted next year, according to the ministry.

(12.01.2010 / Yonhap)
(12-01-2010, Saat: 22:28)PerSpEcTiF yazdı: [b]Electronic Textbooks

South Korea (대한민국)

Güney Kore Egitim Bakanligi bugün, ilkokul, orta okul ve lise ögrencileri için üretilen elektronik ders kitaplarini tanitmistir. Bakanliga göre kitaplar önümüzdeki yil kabul edilecek.

South Korea's education ministry unveils electronic textbooks for elementary, middle and high school students on Jan. 12. The books will begin to be adopted next year, according to the ministry.

(12.01.2010 / Yonhap)

Iste teknoloji, iste egitime verilen deger(ve tabiki iste ekonomi). Adamlar ders kitaplarini elektronik yapmislar. Bizim ögrencilerimizin eline böyle seyler ne zaman geçecek acaba Saskin

Rice Cake (Tteok) / Lunar New Year (Seollal / 설날)

Seoul (서울특별시), South Korea (대한민국)

Müsteriler "Seol" veya Kameri Yeni Yil için Seoul'ün güneyindeki COEX'te yapilan bir hediye fuarinda, pirinç keklerini inceler. Haslanmis pirinç kekleri kis mevsiminde, özellikle de "Seol"de Korelilerin en sevdigi yiyecektir. "Seol" bu yil 14 Subat'a denk geliyor.

Customers inspect colored rice cakes at a gift fair for Seol, or the Lunar New Year held at COEX in southern Seoul on Jan. 13. Boiled rice cake is a favorite dish for Koreans during winter time, especially on Seol which falls on Feb. 14 this year.

(13.01.2010 / Yonhap)

[Resim: 295vhvk.jpg]
Seoul Station

Seoul (서울특별시), South Korea (대한민국)

Dün, Kameri Yeni Yil tatili için simdiden tren bileti almak isteyen Koreliler, Seoul Istasyonu'nda uzun kuyruklar olusturdu.

People stand in long lines yesterday at Seoul Station to buy advance train tickets for the Lunar New Year holiday.

(14.01.2010 / JoongAng Daily / By Kim Seong-ryong)

[Resim: es516b.jpg]
Mount Naejang (Naejangsan / 내장산)

Jeongeup (정읍시), Jeollabuk-do, South Korea

Turistler, 14 Ocak'ta karla örtülen Naejang Dagi'nda hatira fotografi çeker.

Tourists take a souvenir photo on snow-covered Mount Naejang on Jan. 14.

(14.01.2010 / Yonhap)

[Resim: vfduvb.jpg]
South Korean Rescue Team

Incheon (인천), South Korea (대한민국)

Doktor ve hemsireleri kapsayan 35 kisilik Güney Koreli yardim ekibi, Haiti'ye gitmek üzere Incheon Uluslararasi Havaalani'nda. Güney Kore ayrica Karayipler'e, 1 milyon Amerikan Dolari gönderecek.

A group of 35 relief workers, including doctors and nurses, vow to do their best prior to departure for quake-hit Haiti at the Incheon International Airport on Jan. 15. South Korea will also send US$1 million of supplies to the Caribbean country.

(15.01.2010 / Yonhap)

[Resim: 2ntejq0.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi