yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
(28-05-2011, Saat: 15:41)_Merve_Goong yazdı:
(17-05-2011, Saat: 17:20)dadl_u yazdı: Actor Joo Ji Hoon launches new website after contracting with Key East Entertainmen

Oyuncu Joo Ji Hoon Key East Entertainment Ile Sözlesme Imzaladiktan Sonra Yeni Web Sitesini Açti

Oyuncu Joo Ji Hoon, Key East Entertainment ile yeni bir özel sözlesme imzaladi. Bu günlerde yeni web sitesini açti (www.ju-jihoon.com) ve 16 Mayis tarihinde siteye hayranlari için bir hos mesaj birakti.

dadl_u

Actor Joo Ji Hoon, who signed a new exclusive contract with Key East Entertainment not long ago, recently launched a new website (www.ju-jihoon.com) on May 16th, through which he left a welcome letter for his fans.

17.05.2011 - allkpop

[Resim: 2011051616joojihoon.jpg]

AngelBlush Biggrin

Aslnin da bu konu ile bendede bir video var, ama nasil yükleyeçegimi bilemedigim için fan külübe atamadim.
Paylasim için tesekürler.Smile
İmzanız çok yer kaplıyor.
Ne güzel oppam yeni projelere imza atiyor.Artik sik sik görebilcezSmileCok mutluyum
Gerçek Aşk, MUHAMMED'ül Aşktır.(s.a.v)
Gençliğine Güvenip Vakit Cok Erken Derken,ELVEDA Bile Dizemezsin Giderken.N.F.K
Açilan bu siteye ben üye olmak istiyorum ama olmuyor. Bilgilendirirseniz sevinirimSmile
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
(02-06-2011, Saat: 0:51)purple-jj yazdı: Açilan bu siteye ben üye olmak istiyorum ama olmuyor. Bilgilendirirseniz sevinirimSmile
Ekledim.Hos geldin. Smile

Tumblr'ım
#WelcomeJAEJOONG
31.03.15_30.12.16
 ¤  
(07-06-2011, Saat: 0:06)hacer-dbsk yazdı:
(02-06-2011, Saat: 0:51)purple-jj yazdı: Açilan bu siteye ben üye olmak istiyorum ama olmuyor. Bilgilendirirseniz sevinirimSmile
Ekledim.Hos geldin. Smile
Hosbulduk da ben zaten üyeydimBiggrin Joo Ji hoon'un kendi resmi sayfasi varya onu kastedmistim yine de tesekkür ederim:Opucuk:
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
E!!! neler var hiç kimsecikler neden yok fanda
Bu site muhtesem olmus güzel bir sürpriz Kasima daha çok var gel artik JJH'm Sad

(15-06-2011, Saat: 23:35)hasret aydin yazdı: E!!! neler var hiç kimsecikler neden yok fanda

Ben buradayimBiggrin Ama gerçekten fanimiz çok sessiz sakinAglama
Evet sen varsin ben varim çok kisi var ama nerdeler fan neden sesssiz ki ne olur oppa dön artik senin bu fanina sessizligi yasatanlara bir bomba ol.
[Resim: adszol.png]

[Resim: 26324267.png]

[Resim: 91357665.png]

[Resim: 95267245.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi