Yorumları: 118
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
29
İmzanız çok yer kaplıyor.
Yorumları: 168
Teşekkür Puanı:
68
Ne güzel oppam yeni projelere imza atiyor.Artik sik sik görebilcez

Cok mutluyum
Gerçek Aşk, MUHAMMED'ül Aşktır.(s.a.v)
Gençliğine Güvenip Vakit Cok Erken Derken,ELVEDA Bile Dizemezsin Giderken.N.F.K
Yorumları: 121
Teşekkür Puanı:
63
Açilan bu siteye ben üye olmak istiyorum ama olmuyor. Bilgilendirirseniz sevinirim
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
Teşekkür Puanı:
63
(07-06-2011, Saat: 0:06)hacer-dbsk yazdı: (02-06-2011, Saat: 0:51)purple-jj yazdı: Açilan bu siteye ben üye olmak istiyorum ama olmuyor. Bilgilendirirseniz sevinirim
Ekledim.Hos geldin. 
Hosbulduk da ben zaten üyeydim

Joo Ji hoon'un kendi resmi sayfasi varya onu kastedmistim yine de tesekkür ederim:Opucuk:
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
Yorumları: 1,293
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
378
E!!! neler var hiç kimsecikler neden yok fanda
Teşekkür Puanı:
63
(15-06-2011, Saat: 23:35)hasret aydin yazdı: E!!! neler var hiç kimsecikler neden yok fanda
Ben buradayim

Ama gerçekten fanimiz çok sessiz sakin
Yorumları: 1,293
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
378
Evet sen varsin ben varim çok kisi var ama nerdeler fan neden sesssiz ki ne olur oppa dön artik senin bu fanina sessizligi yasatanlara bir bomba ol.