yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
Aigo! Oppamin dogum gününü unutmusum. cry Biraz geç oldu ama biricik oppamin dogum gününü en içten dileklerimle kutlarim. Saranghae oppa. HeartOpucuk
[Resim: text224ni9.gif]
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
(17-05-2011, Saat: 20:49)irem730 yazdı:
Jo Ji HoonTthe Devil diye filmi var izleyen var mi? Bir de antika firin diye izleyen var mi varsa hangi sitede?

Canim ben The Devil'i 20 bölümlük dizi olarak biliyorum izlemedim ama izlemeyi düsünüyorum. Smile
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
Ben siteye çoktandir ugramiyordum Oppanin dogum günü kutlu olsun nice senelere oppa
Ben The Devil'i izledim sitesini bilmiyom bu arada hepiniz hosgeldiniz
Acaba askerligi tam olarak ne zaman bitiyor biliyor musunuz arkadaslar. Smile
Oppamin dogum gününü evde kutladim hemde 4 kiz ile ^_^gerçekten eglencelide oldu.
Oppam diye diye üfledim mumlari da Smile O'nu gerçekten çok seviyorum.
Askerde simdi çokta özledim.
Geçen güb filmini izledim ' The Naked Kitchen' gerçekten hostu. Oppam olurda güzel olmaz mi ㅋㅋ Onun gülen yüzünü kurban ㅋㅋㅋㅋ
Ben sonuna kadar mücadele edeceğim.En iyi yeri sonunda gülümseme olması ~ JOO Jİ HOON 
Ne zaman dönüyor askerden prensimiz? Smile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
(22-05-2011, Saat: 17:17)timuçin_joo yazdı: Oppamin dogun gününü kutladim nerdeyse o gün.
Oppa diye diye üfledim mumlari. Ve aksam filmini izledim. Bir insan ancak bu kadar seker olurdu ve oldu ^^ ㅋㅋ Oppa Joo Ji gerçekten çok karizmatik. 'The Naked Kitchen' filmi süper. Bide ahçi olmak ona çok yakismis. Oppam ne hos gülüyor orda..
ㅋㅋ <3 Seni gerçekten seviyorum

Ne güzel ben de kutlayacaktim ama hastalandim neyse bari siz kutlamissiniz rahatladimBiggrin Ben de izledim o filmi güzeldi ama en sonda agliyordu kiyamamOpucuk
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
Oppanin dönmesine az kaldi dogum gününü kutladiginiza sevindim çevremde koreyle ilgilenen olmadigi için kutlayamadim
(17-05-2011, Saat: 17:20)dadl_u yazdı: Actor Joo Ji Hoon launches new website after contracting with Key East Entertainmen

Oyuncu Joo Ji Hoon Key East Entertainment Ile Sözlesme Imzaladiktan Sonra Yeni Web Sitesini Açti

Oyuncu Joo Ji Hoon, Key East Entertainment ile yeni bir özel sözlesme imzaladi. Bu günlerde yeni web sitesini açti (www.ju-jihoon.com) ve 16 Mayis tarihinde siteye hayranlari için bir hos mesaj birakti.

dadl_u

Actor Joo Ji Hoon, who signed a new exclusive contract with Key East Entertainment not long ago, recently launched a new website (www.ju-jihoon.com) on May 16th, through which he left a welcome letter for his fans.

17.05.2011 - allkpop

[Resim: 2011051616joojihoon.jpg]

AngelBlush Biggrin
paylastiginiz için çok tesekkürler Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi