yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Rica ederim arkadaslar, begenmenize sevindim. Smile

(10-09-2009, Saat: 0:03)helen yazdı: Gizem fotograflar için emegine saglik. So Ji Sub'u ilk defa bir kizla bu kadar yakin gördüm ve çok sasirdim.
Bu kizla So Ji Sub, Misa çekilirken sevgiliydi herhalde.

Sanmiyorum ama çok yakinlar gerçekten. So Ji Sub dizi boyunca gerçek adiyla Choi Yeo Jin'e oyunculuk adina çok yardimi dokundu. Belki o yüzdendir bu samimilik. Öyle bir söylenti hiç duymadim.

So Ji Sub hakkinda sadece Han Ji Min'le senin verdigin bilgiler dogrultusunda söylentiler oldugunu duydum. O kadar.
Zehra, Choi Yeo Jin ve So Ji Sub hakkinda söylenti duydun mu hiç?
Zehra (angelus2097) duymustur belki...
'Love is Transparent'
(10-09-2009, Saat: 2:03)chaekyung-chae yazdı: Rica ederim arkadaslar, begenmenize sevindim. Smile

(10-09-2009, Saat: 0:03)helen yazdı: Gizem rfotograflar için emegine saglik. So Ji Sub'u ilk defa bir kizla bu kadar yakin gördüm ve çok sasirdim.

Sanmiyorum ama çok yakinlar gerçekten. So Ji Sub dizi boyunca gerçek adiyla Choi Yeo Jin'e oyunculuk adina çok yardimi dokundu. Belki o yüzdendir bu samimilik. Öyle bir söylenti hiç duymadim.

So Ji Sub hakkinda sadece Han Ji Min'le senin verdigin bilgiler dogrultusunda söylentiler oldugunu duydum. O kadar.
Hayir canim, daha oppa hakkinda o kadar geçmise inemedim. Yoktur bir sey, olmussa da artik önemi yok. Geçmis geçmistir. Smile
(10-09-2009, Saat: 4:37)angelus2097 yazdı:
(10-09-2009, Saat: 2:03)chaekyung-chae yazdı: Rica ederim arkadaslar, begenmenize sevindim. Smile

(10-09-2009, Saat: 0:03)helen yazdı: Gizem fotograflar için emegine saglik. So Ji Sub'u ilk defa bir kizla bu kadar yakin gördüm ve çok sasirdim.

Hayir canim, daha oppa hakkinda o kadar geçmise inemedim. Yoktur bir sey, olmussa da artik önemi yok. Geçmis geçmistir. Smile

Haklisin. Smile Ama insan böyle yakin fotograflar görünce aklindan geçiriyor maalesef. Smile
'Love is Transparent'
(13-09-2009, Saat: 3:04)chaekyung-chae yazdı:
(10-09-2009, Saat: 4:37)angelus2097 yazdı:

Haklisin. Smile Ama insan böyle yakin fotograflar görünce aklindan geçiriyor maalesef. Smile
Evet, kesinlikle. Onu kiskanmamak elde degil. Opucuk
Diziyi izlemedim ama konusu muhtesem... Keske bunu da verse Trt ama aksam versinler ya... Meslek lisesi oldugum için aksama kadar okuldayim. Sabah 8 aksam 5. Çok yorucu oluyor. Sabah da 5'te kalkip izleyemiyorum Kore dizilerini. Evde internet de yok, çok dertliyim... Aglaelsalla
Bu dizi hakkinda söyleyebilecegim tek sey; dizinin melodilerini biraz duysaniz bile derinden bir hüzün kapliyor insani.
Hayatimda izledigim sonu en güzel biten dizilerden biriydi. Insanlarin sadece yasarken degil ölünce de kavusabilecegini anlatmasi açisindan muhtesemdi diye düsünüyorum. Zaten öyle olmali, ya sevdiginle yasayacaksin ya da sevdiginle öleceksin. Ama bu dizi her aklima gelisinde aglayasim geliyor. bee
!!!
...
!!!
...
Ya bu diziyi bes-alti kere izledim. Bagimlisiyim, bir çok kisiyi de bu dizi sayesinde Kore dramalarina alistirdim. Biggrin Ama bir seyi çok merak ediyorum, Kore dizilerinde bu kadar yogun islenen ask gerçekten var mi? Keske olsa... Su ana kadar hiç asik olmadim ama birini seveceksem de böyle yürekten sevmek ve sevilmek isterim. Acisi önemli degil, insanin canini yaksa da sevdi mi tam sevmek istiyor insan. Ama ben bu ana kadar hiç böyle yürekten sevenler görmedim. Çok yazik bize!
Insani derinden yaralayan bir dizi...
(Im Soo Jung çok güzel, fotografina baktikça içim titriyor.)
Evet ya... Ben bu diziyi izledim, mükemmel bir dizi ve son bölümde benim göz yaslari dökülüverdi ya...
İmza büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi