Uzun zamandir Kore sinemasini takip ediyorum, dizi izlemeye ise daha yeni basladim. Ilk olarak Iljimae'yi sonra bu diziyi izledim...
Bu diziyi bu kadar geç izlemis olmak benim için büyük bir kayip, diziyi bitirmis olmamin üstünden günler geçmesine ragmen yolda yürürken bir anda bir sahnesi aklima gelip sanki o an yasiyormus gibi etkiliyor beni...
Ilk baslarda fazla dram gelmeyebilir ama dizi sonlara yaklastikça her sahnede aglatiyor insani, bazen öyle oluyor ki bir sonraki sahnede hala önceki sahneye agliyorsunuz...
Eun-Chae ve Moo Hyuk için ayri parantez açmak gerekir, bir oyuncu ancak bu kadar içten rol yapabilir, ancak bu kadar içten oynayabilir;
Koreli oyuncularin genelinde içtenlik çok agir bassa da Eun-Chae benim için 1 numara, bir insan ''Ajusi'' kelimesini ancak bu kadar güzel söyleyebilir...
Abartmiyorum karsima geçsin sadece ''Ajusi'' kelimesini söylesin, günlerce sikilmadan dinlerim.
Kore yapimi olsun baska yapim olsun simdiye kadar bir çok dizi ve film izledim, imdb Top 250'nin neredeyse hepsini izledim, fakat beni bu dizi kadar etkileyen bir dizi olmadi...
Tae Guk Gi de bayagi etkiledi ama bu dizi çok farkli.
Simdi de My Girl'i izliyorum, bu dizinin üstüne izleyince beklentilerim bayagi yüksek oldu, ilk bölüm biraz yapmacik gelse de izlemeye devam edecegim...