yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
(08-02-2011, Saat: 2:58)ilkerone yazdı: Bu nasil bir dizi? Bunu nasil yapmislar? 2 ay oldu izleyeli hala üzülüyorum aklima gelince, görünce... Hayatimda o kadar dizi, film izledim bu kadar etkilenmedim. Ost ayri bir dert zaten.

Evet. Müzigini falan duymak bile beni depresif hale geçirmeye yetiyor... Aglaelsalla
Paylasim için çok tesekkürler. Smile

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Allahim, Yarabbim nasil bir dizi bu ya? Daha yeni bitirdim hala agliyorum. cry Insan son bölüme bu kadar aciyi neden koyar? Mahvoldum. Simdi ben bundan sonra nasil dizi izlerim, bunun üstüne hangi dizi gider bilemiyorum. Yani bugüne kadar izledigim Kore dizileri bir yana, bu bir yana. Alkis Bir de animasyon versiyonu var, aynisini yapmislar. Ona bakayim derken yine agladim. Aglaelsalla
SONG IL GOOK FAN CLUB

(25-02-2011, Saat: 1:53)song-nur yazdı: Allahim, Yarabbim nasil bir dizi bu ya? Daha yeni bitirdim hala agliyorum. cry Insan son bölüme bu kadar aciyi neden koyar? Mahvoldum. Simdi ben bundan sonra nasil dizi izlerim, bunun üstüne hangi dizi gider bilemiyorum. Yani bugüne kadar izledigim Kore dizileri bir yana, bu bir yana. Alkis Bir de animasyon versiyonu var, aynisini yapmislar. Ona bakayim derken yine agladim. Aglaelsalla

Merak etme, ölenle ölünmüyor. Ölüm ölenin yanina kaliyor. En fazla bir ay üzülürsün. Sonra yeni Kore dizileri bulursun. Aglaelsalla (Eun Chae bunun gibi bir seyler söylemisti Moo Hyuk'a.) Aglaelsalla cry
Uzun zamandir Kore sinemasini takip ediyorum, dizi izlemeye ise daha yeni basladim. Ilk olarak Iljimae'yi sonra bu diziyi izledim...

Bu diziyi bu kadar geç izlemis olmak benim için büyük bir kayip, diziyi bitirmis olmamin üstünden günler geçmesine ragmen yolda yürürken bir anda bir sahnesi aklima gelip sanki o an yasiyormus gibi etkiliyor beni...

Ilk baslarda fazla dram gelmeyebilir ama dizi sonlara yaklastikça her sahnede aglatiyor insani, bazen öyle oluyor ki bir sonraki sahnede hala önceki sahneye agliyorsunuz...

Eun-Chae ve Moo Hyuk için ayri parantez açmak gerekir, bir oyuncu ancak bu kadar içten rol yapabilir, ancak bu kadar içten oynayabilir;
Koreli oyuncularin genelinde içtenlik çok agir bassa da Eun-Chae benim için 1 numara, bir insan ''Ajusi'' kelimesini ancak bu kadar güzel söyleyebilir...
Abartmiyorum karsima geçsin sadece ''Ajusi'' kelimesini söylesin, günlerce sikilmadan dinlerim. Smile

Kore yapimi olsun baska yapim olsun simdiye kadar bir çok dizi ve film izledim, imdb Top 250'nin neredeyse hepsini izledim, fakat beni bu dizi kadar etkileyen bir dizi olmadi...

Tae Guk Gi de bayagi etkiledi ama bu dizi çok farkli. Smile

Simdi de My Girl'i izliyorum, bu dizinin üstüne izleyince beklentilerim bayagi yüksek oldu, ilk bölüm biraz yapmacik gelse de izlemeye devam edecegim...
Son olarak Eun-Chae'nin ya da Moo Hyuk'un oynadigi güzel dizi önerileriniz var mi? Smile
(26-02-2011, Saat: 1:54)B Aydin yazdı: Son olarak Eun-Chae'nin ya da Moo Hyuk'un oynadigi güzel dizi önerileriniz var mi? Smile

Dizi degil de... Bildigim kadariyla Eun Chae bu sene Finding Mr. Destiny isimli bir filmde basrol oynadi. Ama emin degilim. Smile
Paylasim için tesekkürler. Smile

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Ilk izledigim dizidir ve arkadaslarima ilk bu diziyi anlatirim heyecanli bir sekilde. Smile Çok güzel dizidir. Tavsiye edilir.
Woah! Tam benlik... Simdiki dizim My Princess sonraki bu. Smile Onay
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi