yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hobbang / 호빵
Çok güzel görünüyor. Emeğine sağlık. Smile
(16-12-2008, Saat: 20:35)kiday baksi yazdı:
(16-12-2008, Saat: 20:33)sunshine yazdı:
(16-12-2008, Saat: 20:17)Setsuna yazdı: [Resim: img1416275n.png]

Aman da aman Choi'mizin elinde de pek güzel görünüyor. Burada ne kadar da genç Choi So Jung. Bu arada Hobbang çok lezzetli görünüyor. Ben biraz bizim annelerimizin hamurla yaptığı pazulara benzettim şeklini ve rengini. Biggrin Tahminimden de büyükmüş. Bazı resimlerde sıcak sıcak duman çıkmış. Canım istedi. Tanıtım için çok teşekkür ederiz. Farklı ve güzel bir konu.

Choi ne kadar genç... Smile

Evet hem de çok yakışıklı maşallah, nazar etmeyin ha.
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Bu arada yapılışını yazmadınız. Nasıl yapılıyor? Ablama yaptırırım.
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Çok hoş bir şeye benziyor. Smile

[Resim: balksz1ow.png]

*Ji Eun*

SHINee♥SuJu♥2NE1♥SECRET♥MBLAQ

Ben buna benzer bir Japon kurabiyesi yapıyorum. Ama o tarçınlı. Un, tarçın, şeker, biraz su ve vanilya, kuru üzüm ve ceviz... (Ama ben ceviz sevmediğim için koymuyorum.) Bunları harmanlayıp buharda pişiriyorum. Eğer demir süzgeciniz varsa, bir tencerenin içine su koyup süzgeci üstüne koyun ve kapağını kapatın. Hamuru küçük toplar halinde sırayla koyun. Birkaç dakikaya pişiyor. Piştiğini anlamak için hamuru biraz kaldırın. Eğer düzgün kalkarsa pişmiştir. Gayet güzel oluyor. Bu arada tarçını fazla koymanız lazım, 1 çorba kaşığı kadar. Afiyet olsun! Yaparsam bir kaç güne buraya fotoğraflarını eklerim.
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
Bu puf puf ve lezzetli görünen şey nasıl yapılıyor acaba? Paylaşım için teşekkürler. Bakarken canım istedi de yapabilir miyiz acaba diye düşündüm. Smile

Tarifi budur arkadaslar! Smile Yapmak isteyen varsa içine marmelat koyuyoruz ama fasulye marmelatı koymak isteyen varsa koyabilir. Smile Hamuru budur. Hamuru için:

1- 200 ml su
2- 500 gr herhangi bir un(tercihen pirinç unu)
3- 1 paket kuru maya
4- 1 tutam tuz (göz ayarı)
5- 1 tutam şeker
6- 2 yumurta
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
Dizilerden birinde görmüştüm bunu, nasıl canım çekmişti. Biggrin Ama tarifi pek de yabancı değilmiş. Bizim kurabiyelere. Biggrin Umarım yapabilirim kısa bir süre içinde, tarif için teşekkürler.

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Az önce yedim. Anlatılamaz bir lezzeti var. İçine kırmızı bezelye ezmesi koymuşlar. Her markatte vardı, ben de merak ettim aldım. (Paketi 90 Türk kuruşu.) İçinde 4 büyük hobbang var. Mikrodalga fırında 20 sn ısıtıyorsun. İçindeki krema ağzında yayılıyor. Çok güzel ya. Paylaşım için teşekkürler.
Ben Hobbang´a bu aralar fena taktım yemek istiyorum. Görünüşünden belli güzel olduğu.
2-3 tarif buldum deneyeceğim. ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi