02-11-2010, Saat: 1:09
let it be...
|
Heaven's Postman/ 천국의 우편 배달부 (2009)
|
|
02-11-2010, Saat: 1:22
Izlemeyi çok istedigim bir film. En kisa zamanda izlerim insAllah
08-11-2010, Saat: 19:50
Hersey için çok tesekkürler ama türkçe çevirili halini bulamadim bulan bilen varsa lütfen söylesin çok izlemek istiyorum.
14-11-2010, Saat: 4:16
Tek kelimeyle müthis bir filmdi. Jaejeong...
Ben bu adami gerçekten seviyorum. Nasil anlatabilirim ki! Her seyiyle mükemmel. Izleyeli 1 dakika bile olmadi. Ve ben hala filmin etkisindeyim. Kizi kiskanmadim diyemem. O kadar müthis bir adamin yaninda olmak... Ne büyük bir sans. Kizi hiç begenmedim. Çok çirkin. Ayrica Jaejeong'a hiç yakismiyor. Ben varken burda. :img-bee:Konusu... Biraz garipti. Korelilerin garip bir ahiret inanci varmis. Sasirdim. ![]() Çevirenlerin ellerine saglik. Jaejeong' a asik olmami sagladiniz...
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
05-12-2010, Saat: 0:57
Çok ilginç ve güzel bir filmmis.
![]() Basrol oyuncularina güvenerek izledim,ikisi de muhtesemdi. Bu kizi zaten çok seviyordum.Çok güzel rol yapiyor ve karakterleri kendine çok yakistiriyor. Özellikle filmde giydigi kiyafetlere bayildim
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain
10-12-2010, Saat: 11:50
çom güzel bi filmdi
) JaeJong Çok yakisikli =)) insana böyle güzellik olmaz dedirtiyo resman filmde en çok " Hana sayesinde " dedigi sahneye bayildim
10-12-2010, Saat: 22:01
Çok hos bir filmdi
Oyuncular hosuma gitti Konu garip ama güzeldiii Begendimm
10-12-2010, Saat: 22:18
Nerden izlediniz acaba merakimdan ölebilirim bir ara çok aramistim bulamadim bir türlü link verebilir misiniz?=)
29-12-2010, Saat: 21:44
Simdi izledim.Gerçekten çok güzel bir filmdi.Filmin sonunda bir tebessüm olustu yüzümde.
Konusu gerçekten ilginçti.Bu filmi izlemeyi seçmekle dogru bir karar vermisim. Izlemek isteyenler öm yollayabilirler. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|