yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heaven's Postman/ 천국의 우편 배달부 (2009)
Bu çocuk hiç gülmez mi yahu? Smile Yakinda izlemeyi düsünüyorum. Smile Güzele benziyor. Hero çok yakisikli. Smile

B2ST
Twitter
Filmin konusu çok ilginçti. Severek izledim. Ee birde Hero olunca... Biggrin
Izleyecegim, tesekkürler. Biggrin Güzel bir filme benziyor.
<3 F4 <3
Filmi çok güzeldi. Smile Han Hyo Joo'nun oyunculugunu çok begendim. Jaejoong'un da oyunculugu gayet iyiydi. Smile Konusu çok güzel filmin.
Izlemenizi tavsiye ederim. Smile
Ben de dün izledim. Çok farkli bir konusu vardi. Jae Joong daha toy bile olsa girdi gözüme SmileSmile
Konusu çok ilginç , oyunculari çok güzel ... Duygusal olmasina ragmen yarin izleyecegim . Smile

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Çok güzel bir filmdi.Gerek oyuncular olsun gerek filmin konusu olsun çok güzeldi.Paylasim için tesekkürler.Smile
Kesin mutsuz bitecek diye bir ön yargiyla basladim izlemeye. Sonunda agladim da zaten ama mutluluk göz yaslari.Biggrin Çok güzel bitti.crycry
Film boyunca dikkat ettigim seyde Hero'nun saçlari oldu. "Kaldir çocugum saçlarini yüzünden" diye söylendim durdum film boyunca.hysterical
muhtesem bir filmdi simdi bitirdim . a moment to remember dan sonra beni en çok aglatan bir filmdi gerçekten bayildim kesinlikle izlemeyenler izlemeli diyorum Smile
Arkadaslar ben filmin altyazisini bulamadim sizler nereden izlediniz acaba?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi