yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heaven's Postman/ 천국의 우편 배달부 (2009)

[Resim: 2s7i5iw.jpg]
[Resim: 2zzue74.jpg]
[Resim: 14j4uhk.jpg]
[Resim: 24l2e6v.jpg]

let it be...

[Resim: burcut.jpg]

let it be...
Izlemeyi çok istedigim bir film. En kisa zamanda izlerim insAllah Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Hersey için çok tesekkürler ama türkçe çevirili halini bulamadim bulan bilen varsa lütfen söylesin çok izlemek istiyorum.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Tek kelimeyle müthis bir filmdi. Jaejeong...Sarhos Ben bu adami gerçekten seviyorum. Kalp Nasil anlatabilirim ki! Her seyiyle mükemmel. Izleyeli 1 dakika bile olmadi. Ve ben hala filmin etkisindeyim. Kizi kiskanmadim diyemem. O kadar müthis bir adamin yaninda olmak... Ne büyük bir sans. Sarhos

Kizi hiç begenmedim. Çok çirkin. Ban Ayrica Jaejeong'a hiç yakismiyor. Ben varken burda. :img-bee:

Konusu... Biraz garipti. Korelilerin garip bir ahiret inanci varmis. Sasirdim. Cold

Çevirenlerin ellerine saglik. Opucuk Jaejeong' a asik olmami sagladiniz... Kalp
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Çok ilginç ve güzel bir filmmis. Onay
Basrol oyuncularina güvenerek izledim,ikisi de muhtesemdi.Abaza
Bu kizi zaten çok seviyordum.Çok güzel rol yapiyor ve karakterleri kendine çok yakistiriyor.Biggrin Özellikle filmde giydigi kiyafetlere bayildimBiggrin
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain
çom güzel bi filmdi Smile) JaeJong Çok yakisikli =)) insana böyle güzellik olmaz dedirtiyo resman Onay filmde en çok " Hana sayesinde " Opucuk dedigi sahneye bayildim Alkis
Çok hos bir filmdi
Oyuncular hosuma gitti
Konu garip ama güzeldiii
Begendimm Onay
Nerden izlediniz acaba merakimdan ölebilirim bir ara çok aramistim bulamadim bir türlü link verebilir misiniz?=)
Simdi izledim.Gerçekten çok güzel bir filmdi.Filmin sonunda bir tebessüm olustu yüzümde.Smile
Konusu gerçekten ilginçti.Bu filmi izlemeyi seçmekle dogru bir karar vermisim.Smile
Izlemek isteyenler öm yollayabilirler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi