yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T.Island Fan Club 2 / F.T. Island Primadonna Turkey Fan Club
Evet FT Island severler, Benim küçük bir kardesim var FTI hayrani 6 yasinda & sanirim en küçük primadonna o. (: Türkiyede Paris'e dönmeden önce aldim karsima ikizim ile videosunu çektik Allahtan Arirang'da o gün FT Island'in Hello Hello kilbi çikmisti,ardindan simdi rekor kirmaya yöneliyor Youtube'e ekledik iste video :

Bu video'yu dün ikizim'le ekledik & herkes izledi tüm sayfalarda gönderip paylasiyoruz.
Ardindan FT Island'in üyesi olan SongSeunHyun ikizim'le yazdigimiz tweet'i Retweet etti.. FTEda isimli kisi benim ikizim oluyor. ^^ iste resim:

not: Boyutu büyük oldugundan spoiler içine alinmistir ;) .

Yorumlarinizi eksik etmeyin! Kendimi ne yalan söyleyim çok sansli buldum T^T
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Vu süper!
Kuzenin de çok tatliymis MasAllah. Kalp
Biz o kadar ugrasalim küçük Pri gelsin hemen farkedilsin. Oldu mu? Zuhaha Cool
Saka bir yana emeginize saglik Seda. ^^
.
(08-08-2011, Saat: 21:45)sengül altuncan yazdı: Vuu süper!
Kuzeninde çok tatliymis MasAllah. Kalp
Biz o kadar ugrasalim küçük Pri gelsin hemen farkedilsin. Oldumu? Zuhaha Cool
Saka bir yana emeginize saglik Seda. ^^

Kuzenim degil ki kardesim adi Emin. xD ^^
Emekten ziyade kendi istegiyle yapti, kaç zamandir hem oynayip sarkisini falan söylüyordu durmadan. Nerede bir çekik görse bu sarkiyi söylüyor, bizde dedik Arirang'in FTIsland'li bölümünü yine yayinladilar aldik çocugu çektik. xD
Yorumun için tesekkürler begenmene sevindim. Smile
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Gerçekten çok tatli. Smile Seung'un retweet etmesine çok sevindim. Cool
Çok tatli... Yaptigi hareketler çok seker... Biggrin Ama sanirim bundan küçügü de var. O da 5 aylik henüz...Biggrin Çok güzel. Seung Hyun da izlemis sanirim. Çok güzel. Biggrin
Insallah benim küçügümde büyüdügünde oda öyle söyleyecektir...Biggrin

Paylasim için tesekkürler. Smile
Harika yaa! hysterical

Goodbye goodbye demesine bayildim. Opucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
(07-08-2011, Saat: 22:11)Ja(D)e* yazdı: FT Island'in Gelecek Japon Albümünün Sarki Listesi;

1. 悪い女だ (Bad woman)
2. 人形のように (Like a doll)
3. 魔法 (Magic)
4. Bing Bing Bing
5. 願う (I Hope)
6. 少年、少女に出会う ( Boy meets Girl)
7. 結婚してくれ (Marry Me)
8. 送ってあげる (I will send you)
9. 必ずではなくても (Even if it's not necessary)
10. LOVE LOVE LOVE
11. Iron Heart
12. Baby Love
13. Don Quixote’s Song
14. Hello Hello
15. 告白します (I confess)
16. LIE
【Special Tracks】
1. FTISLAND (New Version)
2. PRIMADONNA (New Version)
3. Flower Rock (Korean Version)

Çikis tarihi : 28 Eylül 2011

Bu albüm, FT Island'in en sevilen Korece sarkilarindan olusan bir Japon albüm olacakmis. Sarkilari prenslerimiz seçmis. ^^
Ayrica New Version yazanlarda Won Bin'nin söyledigi yerleri sanirim Seung söyleyecekmis.

Yok yok, yerlerinde durmuyorlar bunlar. Ama olsun, eger Kore baslamislarsa yakinda Kore single(Albüm istiyorum ama hedefi küçük tutmak lazim. Smile ) da gelir. Biggrin

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Benide üye yaparmisiniz ?Smile
Super Junior-Walkin'

(09-08-2011, Saat: 21:55)Ferai yazdı: Benide üye yaparmisiniz ?Smile

Eklendin. Onay
(09-08-2011, Saat: 0:09).FTI.Öykü yazdı: Record number of fans attend FT Island’s Mezamashi Live event

FT Island’in Mezamashi Konserine Rekor Sayida Hayran Katildi

7 Agustos günü FT Island, ilk kez Japonya’nin Fuji TV’de yayinlanan Mezamashi Konseri’ne çikti ve konsere rekor sayida insan katildi. Izleyici kapasitesi 2,000 iken yaklasik 40,000 hayran FT Island’in performansini izlemek için geldi.

FT Island konseri için toplanan izleyici kitlesi Big Bang konseri için toplanan izleyici kitlesi rekorunu asti çünkü bu konser daha fazla ilgi çekti.

Konserde FT Island yeni sarkilari “LET IT GO” ile performansina basladi ve “FLOWER ROCK“, “Brand-new days“, “Boom Boom Boom“ sarkilari ile devam etti.

FT Island, ilk albümü ile Oricon haftalik listede birinci olan ilk yabanci sanatçi olmak için Japonya’da çok sayida kayit yapti ve Japonya’da bir konser turunun duyurulmasindan birkaç gün sonra bes sehirde satildi. Budokan solo konseri biletleri satisa sunulduktan sadece iki dakika sonra biletler tükendi.

Ayrica, FT Island Asya turundan sonra 20 ve 21 Agustos’ta AX-Korea’da konser vermeyi planliyor.

.FTI.Öykü

On August 7th, FT Island made their first appearance on Japan’s Mezamashi Live Event hosted by Fuji TV and has set a record for the number of people attending the event. The maximum capacity was set at 2,000 audience members but nearly 40,000 fans came to see the boys of FT Island perform.

This concert garnered even more interest because the number of audience who gathered for FT Island’s concert had topped the record audience number for Big Bang’s concert.

During the concert, FT Island started the performance with their newest single, “LET IT GO” and followed it with songs such as “FLOWER ROCK“, “Brand-new days“, and “Boom Boom Boom“.

FT Island has been setting many records in Japan such as being the first foreign artist to become number one on the Oricon weekly charts with their first debut album and selling out in all five cities in a matter of days after announcing their concert tour in Japan. Their tickets for Budokan solo concert also sold out in just 2 minutes after going on sale.

Meanwhile, FT Island is planning their Asia tour after holding their concert in AX-Korea on August 20th and 21st.

08.08.2011 – Allkpop

[Resim: 20110808_FTisland.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi