yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T.Island Fan Club 2 / F.T. Island Primadonna Turkey Fan Club
(10-08-2011, Saat: 18:10)ottokaji yazdı:
F.T. Island to work With Actress Takashima Reiko for A Special KBS Drama

F.T Island Yeni Dizide Oyuncu Takashima Reiko Ile Çalisacak

F.T Island'in lideri Hongki KBS'nin yaklasan özel dizisi için ünlü Japon oyuncu Takashima Reiko ile birlikte çalisacak. 11 Eylül'de yayimlanmaya baslayacak dizinin adi ''Noriko Goes To Seoul''. Hikaye ahjumma lakapli ve K-pop yildizlarina asik olan Japon Noriko'nun etrafinda gelisiyor. Noriko tesadüfen sarkici olmak için ugrasan Minho isimli bir gençle tanisir. Ikisi birbirlerinin hayatlarini etkiler. Engelleri asmak sevginin gücünü kullanirlar. Her iki oyuncu da böyle bir yapimda yer almaktan son derece mutlu. Dizinin çekimleri 10 Agustosta Kore'de baslayacak.

ottokaji

F.T. Island’s Hongki will be working with famous Japanese actress Takashima Reiko for an upcoming KBS Chuseok special!
On September 11th, KBS will be airing a Korean-Japanese 90-minute drama titled, “Noriko Goes to Seoul“. The drama will be airing in Korea first before it gets picked up by a network in Japan.
The story centers around a Japanese ahjumma named Noriko, who’s fallen head-over-heels in love with K-Pop stars. She coincidentally meets a young teen named Minha, who’s training to become a singer. By influencing each other’s lives, they use the power of family love to overcome obstacles.
Filming will begin in Korea starting on August 10th, before moving on to Japan for additional filming on the 24th. Representatives said, “This drama is worthy of becoming Hallyu content for all of Asia. The drama transcends cultural boundaries to touch the hearts of viewers and isn’t sensitive for both countries.”

10.08.2011 allkpop.com

[Resim: 20110810norikohongki.jpg]

Stars >>> Türkçe Altyazili
Treasure >>> Türkçe Altyazili

Yorumlarinizi bekleriz. Angel
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

✿
FT ISLAND - MEMORY
Su dizi haberinde neden FT Island'in -lideri- Hong Ki yaziyor ?
Hong Ki lider degil. Neden çogunluk onu lidermis gibi görüyor ?
Ayrica Ingilizcesinde lider kelimesinide göremedim. O__O

110810 FTIsland @ FUJITV

[Resim: jadejh1.png]

[Resim: jadejh2.png]

[Resim: jadejh3d.png]

[Resim: jadejh4.png]

✿
FT ISLAND - MEMORY
[Resim: jadejh5.png]

[Resim: jadejh6.png]

[Resim: jadejh7.png]

[Resim: jadejh8.png]

✿
FT ISLAND - MEMORY
[Resim: jadejh9.png]

[Resim: jadejh10.png]

[Resim: jadejh11.png]

[Resim: jadejh12.png]

✿
FT ISLAND - MEMORY
F.T Island sizi çok özledim. cry
Uzun zamandir girmiyorum buraya. Undecided
Bayagi seyler kaçirmisim. Huh
Wow! Hong Ki yeni dizide mi oynayacak? Heart
Hehe, hepsi çok tatli çikmis. Angel
Ama Jae Jin biraz degisik çikmis saç seklinden dolayi. Confused

Paylasim için tesekkürler Unni'm. Kalp
...BaNgTaN BoYs
ArMy...
Hong Ki lider degil! Jong Hun bu yüzden çok üzülüyor ya... Hep lider demeyin. Vokalist deyin, eski lider deyin. Ama lider demeyin suna... Jong Hun çok üzülüyor... Maalesef burada bana kizsaniz bile Hong Ki lider degil! Kaç kez dile getirdim...

Paylasimlar için tesekkürler. Smile
(12-08-2011, Saat: 18:25)_F.T. ISLAND_ yazdı: Hong Ki lider degil! Jong Hun bu yüzden çok üzülüyor ya... Hep lider demeyin. Vokalist deyin, eski lider deyin. Ama lider demeyin suna... Jong Hun çok üzülüyor... Maalesef burada bana kizsaniz bile Hong Ki lider degil! Kaç kez dile getirdim...

Paylasimlar için tesekkürler. Smile

Zaten ona biz lider demiyoruz. Normalde de lider denmiyor. Yanlis çeviri yapilmis. Orjinal'de "FT Island'in Hong Gi'si" deniyor. Kizmani anliyorum, bu tarz hatalara bütün Primadonnalar çok kiziyor. Tek bir tane lidermiz var. Ama Hong Ki için kullandigin tabir(alti çizili) çok yanlis. Sanki o suçlu gibi konusmussun. Hitaplarimiza dikkat edelim...

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Dizi haberini daha önce okumustum, Hiç bos durmuyorlar Smile

Ama su konser isine bayildim! Buraya Kore'den misafirler geldiler.Koreli gruplarin imzali posterlerini getirmisler sordum "FT Island var mi" diye. Hatta "EPITI AYLINDI" dedim. "FT Island pek popular degil" dediler. Moralim bozuldu. Sanirim gündemi pek takip etmiyorlar.

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Try Pinching Me Türkçe Altyazili

Onay

✿
FT ISLAND - MEMORY

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi