yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T.Island Fan Club 2 / F.T. Island Primadonna Turkey Fan Club
Arkadaslar merhabaSmile Sanirim su haber hakkinda bazi seyleri açikliga kavusturmaliyim. Öncelikle dogrudur haberin aslinda Hongki'den lider olarak bahsetmemis; ancak taktir edersiniz ki ingilizce metinlerin direk olarak çevirisi yapildiginda çok yavan kaliyor. Biz de haberleri siz okuyucular için tabiri caizse biraz süslüyoruz. Ikincisi ben de bir FT hayraniyim ancak Hongki grubun lideri diye aklimda kalmis ve haberin çevirisini yaparken de Hongki'den o sekilde bahsettim. Bu tarz söylemler hakli olarak grup liderini ve dolayli olarak da sizleri üzdügü için özür dilerim. Ancak biz de günlük islerimizin arasinda yapabildigimiz kadar çok çeviri yapip sizlerin haberdar olmasi için ugrasiyor ve haberleri gazete için yetistirmeye çalisiyoruz. Sizden de biraz empati beklerim... Iyi forumlar primadonnalar Smile
ottokaji Açiklaman için tesekkürler. Biz biliyoruz ki bu sizin suçunuz degil. Metinle ilgili bir sey. Size de hak veriyoruz tabi ki. Onay Smile
Evet, herkes Hong'u lider saniyor. FT Island'i yakindan takip etmeyen herkes için ayni sey geçerli. Her ne kadar kizsak da bu degistirilemeyen bir sey. Ama en azindan bir daha haberler için ayni hata olmaz. Düsünceli davranip özür diledigin için tesekkürler Smile

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Incheon Korea Music Wave
[Resim: tumblrlpv3y9rc6v1qiqev7.jpg]
[Resim: tumblrlpv3z0oodn1qiqev7.jpg]
[Resim: tumblrlpv3z6m1jr1qiqev7.jpg]
Seung gün geçtikte çok tatli olurken Jae ayni hizla çirkinlesiyor. Biggrin
(13-08-2011, Saat: 15:53)Zemheri yazdı: Seung gün geçtikte çok tatli olurken Jae ayni hizla çirkinlesiyor. Biggrin

Tamamen katiliyorum. Biggrin Sari saçini biran önce siyaha falan boyatmali. Biggrin
(13-08-2011, Saat: 15:53)Zemheri yazdı: Seung gün geçtikte çok tatli olurken Jae ayni hizla çirkinlesiyor. Biggrin

Hong da zayifliyor. Dodgy

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Evet Hong bir süzülmüs, zayiflamis, solgun görünüyor. Dizi telasindan olsa gerek. Huh
Jae Jin'nin saç rengi gittikçe tuhaflasiyor. Bence birazda olsa kestirmeli. Böyle olmuyor ya.
Merakla bekliyorum ne zaman degistirecek. Ilk zamanalr saçi güzel duruyordu. Mesela Hello Hello'da çok iyiydi ama gittikçe tuhaflasti. O__O
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

✿
FT ISLAND - MEMORY
110809 FTIsland @ Gokigenyo

[Resim: jadejh7.png]

[Resim: jadejh8.png]

[Resim: jadejh9l.png]

[Resim: jadejh10.png]

"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

✿
FT ISLAND - MEMORY

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi