AySeGuL123
Unregistered / Not Logged In
ya keske kadin kendini gösterseydi belki evlenmezdi çoook üzüldümm kadin aglaya aglaya kocasinin evliligini izledi yaa
Yorumları: 2,762
Konuları: 69
Teşekkür Puanı:
559
sosone halasi ve sangyak sayong yantag ortaligi karstirdilar ne güzel hersey yolunda giderken berbat etiler jomung hala esin ve yuriyi düsünyor kralikda gözü olmadigin söyledei halde sosone kabilesi hirsin durum cikmaz sürükledihersey kendiler yaptiklarin söylyor daamul ordusun yok etmeyi dahi düsünyolar yontabal orta yolu buldu ama jomung oglundan ayrdi yuri aglama anne demesi yokmu insan için parcaaliyor cok tatli ya mopalmo usta jomung konusduklar an duygu yüklüydüusta bitane ya
Yorumları: 986
Konuları: 13
Teşekkür Puanı:
175
inanamiyorum yaaaaa resmen en önemli bölümü izleyemedim offf offf neler olmus öle yaa....
Yorumları: 574
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
92
Harika bir bölümdü.Sonunda Jumong ve Sosono evlendiler.Zaten ben Jumongun bakislarindan anlamistim.Sosonoyu hala seviyor.Ona olan aski hiç bitmemis.Birbirlerine çok yakistilar.
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.
Yorumları: 325
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
32
Izledigim en kötü bölümdü.Sonunda aglamaktan helak oldum.Zavalli Yesoya ne kadar üzüldü ya!N'olur bir ana önce Jumong'la kavustugu bölüm gelsin!
İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Yorumları: 2,864
Konuları: 11
Teşekkür Puanı:
188
Yontabal'in fikri çok güzel ve mantiklidi bence.Aslinda her iki tarafta kendilerine pay çikarmaya çalisiyor ama ortada kabul edilmesi gereken bir gerçek var ki;Soseono Jumong'a erzak verip siginmacilari doyurmasaydi Jumong bu noktaya gelemezdi.Bir gerçek daha var ortada o da;Juong ve Daemul ordusu olmasaydi Soseono ve kabilesi Colbon'da birligi saglayamazdi.Jumong ve Soseno'nun evlilikleri iyi oldu ama Jumong teklifte bulunurken Soseono'nun yeniden baslama umudunu kirdi sanirim.Yesoya'nin uzaktan izleyip sonrada oradan ayrilmasi bana saçma geldi.Ben onun yerinde olsam ortaya çikardim.Zaten o kadar aci çekti kendisi ve küçük oglu,daha fazla Yuri'ye aci çektirmeye ve onu babasiz birakmaya hakki yok bence.
Song Il-Gook Fan Club
^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^
Korea-Fans FAN CLUB