yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
(10-06-2009, Saat: 21:49)salazar_wayne yazdı: Sayong'a çok öfkelendim bugün.
Bu ne küstahlik böyleOfkeli
Damul Ordusu'nu yok etmek de ne demek.Ofkeli
Birisi haddini bildirsin su adamaOfkeli
Suç Mari ve Jesa da aslinda. Niye Generale haber veriyorsunuz ki gidin Sosono'nun halasini, Yangtak'i, Sayong'u kiliçtan geçirin olsun bitsin.:atkilinc: Ortaligi karistiran bu üçü zaten.
Neyse ki sorun en mükemmel sekilde çözüldü.
Bir ara Sosono'dan sogumustum ama Jumong'la evlenmelerine sevindim simdi.
Özellikle Sosono çok mutlu gözüküyordu. Resmen gözlerinin içi gülüyordu.
Mopalmo usta da costu bugün Jumong'u ikna edeyim derkenBiggrin
Bana mi öyle geldi acaba yoksa Yesoya'nin, Jumong'la Sosono'nun evlenecegi haberini ögrendigi sahnede dublaj siralamasinda hata mi vardi?
Ilk basta evleneceklerini duydugunda bir anligina sevindi, gülmeye basladi, sonra adam Goguryeo'nun kurulusunun ilan edilecegini söyledikten sonra üzüldü.
Jumong o ülkeyi kurabilmek için ne zorluklar çekti. Yesoya'yi tanimasam Deso'nun tarafina geçti de Jumong' a karsi cephe aldi diyecegim.:img-hysterical:

arkadasim sayong konusunda sana katiliyorum . inanilmaz küstahti yaa . Ofkeli hadi sosononun halasini biliyoruz o zaten nankörün dik alasi ama sayongun böyle bir düsüncede olmasi beni inanilmaz sasirtti. yesoya ya da ben sasiriyorum yani niye çikmiyo ki ortaya adan ne azap çekti yaa . e öldü saninca elbette evlenir napcak baska ? ama asil gönül yaram yuri Sad Sad Sad of yaa benim kuzum öyle saf saf anne kucaginda bir türlü göremedi babasini Sad Sad ayy yaprak dökümüne diyordum çok uzatti diye ama bu konuda yesoya jumong yuri üçlüsü sakiz gibi oldu .. Sad neyse .. burdan sesleniyorum yuri ye üzülme kuzum sonunda kral olcan nasil olsa Sad Sad Sad tesekkurler
ya keske kadin kendini gösterseydi belki evlenmezdi çoook üzüldümm kadin aglaya aglaya kocasinin evliligini izledi yaa
sosone halasi ve sangyak sayong yantag ortaligi karstirdilar ne güzel hersey yolunda giderken berbat etiler jomung hala esin ve yuriyi düsünyor kralikda gözü olmadigin söyledei halde sosone kabilesi hirsin durum cikmaz sürükledihersey kendiler yaptiklarin söylyor daamul ordusun yok etmeyi dahi düsünyolar yontabal orta yolu buldu ama jomung oglundan ayrdi yuri aglama anne demesi yokmu insan için parcaaliyor cok tatli ya mopalmo usta jomung konusduklar an duygu yüklüydüusta bitane ya
inanamiyorum yaaaaa resmen en önemli bölümü izleyemedim offf offf neler olmus öle yaa....

Harika bir bölümdü.Sonunda Jumong ve Sosono evlendiler.Zaten ben Jumongun bakislarindan anlamistim.Sosonoyu hala seviyor.Ona olan aski hiç bitmemis.Birbirlerine çok yakistilar.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Izledigim en kötü bölümdü.Sonunda aglamaktan helak oldum.Zavalli Yesoya ne kadar üzüldü ya!N'olur bir ana önce Jumong'la kavustugu bölüm gelsin!

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Suç Mari ve Jesa da aslinda. Niye Generale haber veriyorsunuz ki gidin Sosono'nun halasini, Yangtak'i, Sayong'u kiliçtan geçirin olsun bitsin.:atkilinc: Ortaligi karistiran bu üçü zaten.
Bana mi öyle geldi acaba yoksa Yesoya'nin, Jumong'la Sosono'nun evlenecegi haberini ögrendigi sahnede dublaj siralamasinda hata mi vardi?
Ilk basta evleneceklerini duydugunda bir anligina sevindi, gülmeye basladi, sonra adam Goguryeo'nun kurulusunun ilan edilecegini söyledikten sonra üzüldü.
Jumong o ülkeyi kurabilmek için ne zorluklar çekti. Yesoya'yi tanimasam Deso'nun tarafina geçti de Jumong' a karsi cephe aldi diyecegim.:img-hysterical:

aynen katiliyorum sana bende senin gibi düsünüyorum.ama yesoya içinde çok üzülüyorum ya zavalli hiç bir sey diyemeden arkasina dönüp gitti.Dertli

Yontabal'in fikri çok güzel ve mantiklidi bence.Aslinda her iki tarafta kendilerine pay çikarmaya çalisiyor ama ortada kabul edilmesi gereken bir gerçek var ki;Soseono Jumong'a erzak verip siginmacilari doyurmasaydi Jumong bu noktaya gelemezdi.Bir gerçek daha var ortada o da;Juong ve Daemul ordusu olmasaydi Soseono ve kabilesi Colbon'da birligi saglayamazdi.Jumong ve Soseno'nun evlilikleri iyi oldu ama Jumong teklifte bulunurken Soseono'nun yeniden baslama umudunu kirdi sanirim.Yesoya'nin uzaktan izleyip sonrada oradan ayrilmasi bana saçma geldi.Ben onun yerinde olsam ortaya çikardim.Zaten o kadar aci çekti kendisi ve küçük oglu,daha fazla Yuri'ye aci çektirmeye ve onu babasiz birakmaya hakki yok bence.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(25-02-2010, Saat: 20:46)koreli yesim yazdı:

aynen katiliyorum sana bende senin gibi düsünüyorum.ama yesoya içinde çok üzülüyorum ya zavalli hiç bir sey diyemeden arkasina dönüp gitti.Dertli

Soseono'nun Jumong'la evlenmesi disinda seninle ayni fikirdeyim Onay Ama bence Jumong Soseono ile evlenmemeliydi Yesoya'nin pesini çabuk birakti bana kalirsa biraz daha aramaliydi... Zavalli Yesoya Jumong'un evlendigini gözleriyle gördü ben onun yerinde olsam Jumong'un yanina giderdim nede olsa ortada Yuri var...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi