10-06-2009, Saat: 18:55
(10-06-2009, Saat: 17:19)ddeerryyaa yazdı: Jumongu ve sosonoyu çok takdir ettim ikiside adamlarini bir güzel firçaladi.senin okuduklarini bende okudum
Kraliçede yongpo için üzülüo... Onu dislayan sen degil miydin?
Yesoyaya gelince ben diyorum bu kiz pasif diye.Çikip bassana dügünü.Kendini düsünmüyorsan bile oglunu düsün.Simdi diceksiniz fedakarlik yapti diye ama fedakar olan insan madem bir defa çikmadi bir daha hiç ortaya çikmaz(forumda yanlis hatirlamiosam yazmislardi çikio diye ordan biliom)Yazik degil mi sosonoya da garibim zaten evlenmekten yana degildi.Evlendi sonu hüsran bitio Yesoyanin pasifliginden.Hiç olmazsa simdi çik ne sen üzül ne bir baskasi di mi ama?Ama yine de Yuriye çok acidim.Anasinin yüzünden babasini göremio çocuk!
Jumongla sosononun evlenmesine de acayip sevindim.Agzim kulaklarimda.Yalniz jumonga acayip kizdim.
O ne biçim bir evlenme teklifiydi.Karsinda bir bayan var yani kirk yillik ahbabin degil.Etmeseydin daha iyiydi yani.Illahi politik amaçli oldugunu belirtmen mi gerekirdi?Kiza öle bir evlenme teklif ettiki garibimin gözleri doldu.:img-cray:Zaten kiz kralligi sana birakmis gidip uzun yolculuk yapim öle hizmet edim dio böle teklif edicegine hiç etmeyeydin valla.
Bu arada yontabal sosonoya evlilik olayini açtiginda sosononun general yeni karisini oglunu kaybetti analasilan kimse onu düsünmüo(böle bisedi)lafi güzeldi

TÜRKİYE ℂ⋆