yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
(10-06-2009, Saat: 17:19)ddeerryyaa yazdı: Jumongu ve sosonoyu çok takdir ettim ikiside adamlarini bir güzel firçaladi.
Kraliçede yongpo için üzülüo... Onu dislayan sen degil miydin?
Yesoyaya gelince ben diyorum bu kiz pasif diye.Çikip bassana dügünü.Kendini düsünmüyorsan bile oglunu düsün.Simdi diceksiniz fedakarlik yapti diye ama fedakar olan insan madem bir defa çikmadi bir daha hiç ortaya çikmaz(forumda yanlis hatirlamiosam yazmislardi çikio diye ordan biliom)Yazik degil mi sosonoya da garibim zaten evlenmekten yana degildi.Evlendi sonu hüsran bitio Yesoyanin pasifliginden.Hiç olmazsa simdi çik ne sen üzül ne bir baskasi di mi ama?Ama yine de Yuriye çok acidim.Anasinin yüzünden babasini göremio çocuk!
Jumongla sosononun evlenmesine de acayip sevindim.Agzim kulaklarimda.BiggrinYalniz jumonga acayip kizdim.OfkeliO ne biçim bir evlenme teklifiydi.Karsinda bir bayan var yani kirk yillik ahbabin degil.Etmeseydin daha iyiydi yani.Illahi politik amaçli oldugunu belirtmen mi gerekirdi?Kiza öle bir evlenme teklif ettiki garibimin gözleri doldu.:img-cray:Zaten kiz kralligi sana birakmis gidip uzun yolculuk yapim öle hizmet edim dio böle teklif edicegine hiç etmeyeydin valla.KizginBu arada yontabal sosonoya evlilik olayini açtiginda sosononun general yeni karisini oglunu kaybetti analasilan kimse onu düsünmüo(böle bisedi)lafi güzeldi
senin okuduklarini bende okudumBiggrinforumda yaziyordu ayrica ortaya çikacakmis sosonada gidince sanirim onun yerine kurulur artik.ama yine söylüyorum tek üzüldügüm kisi yuri annesi yüzünden odurumdaydi çocuk.

TÜRKİYE ℂ⋆
süper bir bölümdü.sonunda evlendiler.yesoyaya üzülmüyorum.sonraki bölümlerde sonuçta hersey düzelecek.oda rahata erecek.
güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
birgün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın

düşlerimin prensi tvde bitsede gönüllerde hala sürüyor....
shin&chae kyung
sonunda bekledigim bölümü izledim sonunda jumong ve sosono evlendi üzüldügüm kisi yesoya ve yuri oldu beni tek güldüren hyubbo ve sayongun kavga etmeleriydi Biggrin
(10-06-2009, Saat: 16:57)Anatoliana yazdı: Buarada 74'üncü bölümün özetini okurken dikkatimi çeken seyi yazmak istiyorum.Konu kilitli oldugu için buraya yazayim.Kurallara aykiri degildir umarim:

74'üncü bölümün 15 yil sonra basladigini ve Yuri'nin 15 yasinda oldugunu yaziyor özette...Ama bence bir yanlislik var,Yuri'nin en az 18 yasinda olmasi gerekir;çünkü Yuri 15 yil önce dogmadi.Jumong kralligini ilan edip Soseono ile evlendiginde Yuri en az 3 yasindaydi.Bu durumda enaz 18 yasinda olmasi gerekiyor,sizce?

dogru söylüyosun ben izledim o bölümünü yani 74. bölümünü yuri 18 yasinda hatta sosononun ogluyla ayni yastalarr
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
(10-06-2009, Saat: 18:04)ebrarjik yazdı:
(10-06-2009, Saat: 17:46)ddeerryyaa yazdı: Ya benim bildigim sonunda ortaya çikio o yüzden bende kiziom hani fedakarlik yapiosan tam yap.Çünkü basta kendi hatasi yüzünden(dügünü basmadi)herkes herseyden habersiz devam etti hayatina.oglunu da babasindan mahrum birakti.Ama sonra çikip haydi ben geldim demesi de olmaz yani.Herkesin hayati altüst olur.Bir de görüceksin Sosono çok daha fedakar.Çünkü Yesoya biraz da kendi hatalarinin kurbani.Ama Sosononun hiç suçu yoktu.Hatta yesoyayi yuriyi jumongtan fazla düsünüodu.

yarinki bölüm özeti kondu zaten... orda da görüldügü üzere yesoya yi oyi görüyor... bence yesoyaninda hiç suçu yoktu kim istenmedigini düsündügü bir adama gider ki... hele ki o adam eskiden sevdigi kadinla evleniyorsa... yesoyam zavallim hayattaki tek dayanagi jumongtu... ondan baska kimsesi yok Aglaelsalla onca yil yapayalniz yasadiAglaelsallaAglaelsalla

yalniz anlamadigim bir sey var... yuri babasinin kim oldugunu bilmiyor mu SaskinSaskin

Oyi görüo dogru ama oyi gözden kaybedio.Sonra o ogluyla kendi çikio ortaya.Okudugum böleydi.Birde ben her zaman eslerin kendi gururlari yüzünden çocuklari perisan etmelerini dogru bulmuyorum.Kendi yine ne yapiosa yapsin ama çocugu babasindan ayri tutmaya hakki yok!Bu konuda acayip sinir oldum YesoyayaOfkeli
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
yesoya zavallim çocuk elinde bi oraya bi buraya sefiller gibi süründü o halini görünce jumongla sosononun evlendiklerine sevinemedim bile..geri dönmesi yanlis oldu Türk dizisi olsa "durunnn siz evlenemezsiniz"sahnesi hazirdi bileBiggrin
gerçekten bu dizinin nasil bitecegini hala kestiremiyorum.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
off yesoyo yazik oldu ne zaman ögrencek acaba yasadiklarini jumong Sad Aglama bir taraftan seviniyorum , bir taraftanda üzülüyorum ne olcak ya bu hal ?? Aglama
(10-06-2009, Saat: 19:33).Tukarikashi. yazdı: yesoya zavallim çocuk elinde bi oraya bi buraya sefiller gibi süründü o halini görünce jumongla sosononun evlendiklerine sevinemedim bile..geri dönmesi yanlis oldu Türk dizisi olsa "durunnn siz evlenemezsiniz"sahnesi hazirdi bileBiggrin
gerçekten bu dizinin nasil bitecegini hala kestiremiyorum.
sana katiliyorum gerçekten dizinin sonu nasil olcak düsünemiyorum bile.umarim güzel bir sekilde biter.jumongla soseonun evlenmeleri çok güzel olduBiggrinSmile
♥nєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı
گےєnsє hiç ßi†мєz gibi
ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını..!İ!

Gec oLdu ama anLadım..
Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın
İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk
AnLadım dedim ya
Daha fazLa yormayın.. ...

ya bu jumongla sosononun evliligi evliligin tüm gerektirdiklerini yerine getirmek üzere yapilmis bir evlilik dimi? Biri bana sölesin.Arakadaslar nedenlerini sölemisler ama bnm asil merak ettigim bu.Biri sölesin lütfen.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Sayong'a çok öfkelendim bugün.
Bu ne küstahlik böyleOfkeli
Damul Ordusu'nu yok etmek de ne demek.Ofkeli
Birisi haddini bildirsin su adamaOfkeli
Suç Mari ve Jesa da aslinda. Niye Generale haber veriyorsunuz ki gidin Sosono'nun halasini, Yangtak'i, Sayong'u kiliçtan geçirin olsun bitsin.:atkilinc: Ortaligi karistiran bu üçü zaten.
Neyse ki sorun en mükemmel sekilde çözüldü.
Bir ara Sosono'dan sogumustum ama Jumong'la evlenmelerine sevindim simdi.
Özellikle Sosono çok mutlu gözüküyordu. Resmen gözlerinin içi gülüyordu.
Mopalmo usta da costu bugün Jumong'u ikna edeyim derkenBiggrin
Bana mi öyle geldi acaba yoksa Yesoya'nin, Jumong'la Sosono'nun evlenecegi haberini ögrendigi sahnede dublaj siralamasinda hata mi vardi?
Ilk basta evleneceklerini duydugunda bir anligina sevindi, gülmeye basladi, sonra adam Goguryeo'nun kurulusunun ilan edilecegini söyledikten sonra üzüldü.
Jumong o ülkeyi kurabilmek için ne zorluklar çekti. Yesoya'yi tanimasam Deso'nun tarafina geçti de Jumong' a karsi cephe aldi diyecegim.:img-hysterical:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi