yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
Kalp Kalp Harika ötesi bir bölümdü Onay Evlenme sahnesi çok güzeldi Kalp

Ikiside kirmizilar içinde birbirlerine çok yakisiyorlar.Basindan beri olmasi gereken manzaraydi bu.Yesoya'ya üzülüyorum ama en basta olmamasi gereken birisiydi bence.Baskasi ile evli olsaydi,yada Jumong'un hayatina hiç girmemis olsaydi ve keske böylesine dramatik sahneler Jumong ve Soseono üzerinden yasanmasaydi.
Ah Yesoya keske Jumong'un hayatinda hiç yerin olmasaydi.

Sayong'a Hyopo'ya duydugu sapikça ilgiden dolayi zaten giciktim,Jumong için söylediklerini duyunca daha da zittima gitmeye basladi.Bundan sonra da sempati duyacagimi sanmiyorum.

Mopalmo'nun Jumong'a aglayisina da bittim bugün.Ya insan bu kadar mi tatli olur aglarken Smile

İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

ewet ya hele sükür goguryo kuruldu yaa BiggrinOnay
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
Bu kadar adamin bulabildigi tek çözüm yolu bu mu yani Dodgy
Soseono’da bunu bekliyordu galiba nikah töreninde agzi kulaklarina variyordu, çok memnun oldu bakiyorum da. Gerçi onlara da bir bakima kizmamak gerekir, biz biliyoruz ama onlar bilmiyor Yesoya'nin yasadigini. Birazcik umut olsaydi yasadiklarina dair Jumong kabul etmezdi Soseono ile evlenmeyi.

Aaah zavalli Yesoya’m sen bir sürü aci çek tam kavustum derken evlenecegini ögren. Yesoya bu evliligin ask yüzünden yapildigini düsünüyor o yüzden ortaya çikmadi. Jumong “ömrümün son gününe kadar kraliçem sosona'ya sadik kalacagima söz veriyorum” dediginde nasilda üzüldü Yesoya. O orda agladi ben burda Aglama

Bu arada herkes kiziyor Jumong'un Jesa ve Mari'ye söylediklerine ama bu Jumong'un ne kadar asil ve alçakgönüllü oldugunu gösterir. Herkes iktidar pesine düsmüsken onun Eski Joseonlulara ülkelerini geri vermis olmanin mutluluguyla yetinmesi bence büyük bir erdem Onay Canim Jumong ya Opucuk
Yuri ne zaman büyüyecek ya BiggrinBiggrin Ya benim staj isim çikti yine izleyemiyecegim, ne sansiz bir insanim ben ya Aglama
Ben çok sulu gözüm sonunda agladim Aglama
Yesoya ya hiç yazik degil mi Kizgin Ofkeli Yuricim de aglama anne dedi ora beni bitirdi Dertli
Yesoya ,Jumong'un umrunda bile degil,Zaten sevmiyordu Dodgy
Aceba Yesoya'ya ne olacak.Kadincagiz onun için neler çekti ama simdi böyle mi olacakti .
Sosono istedigini elde etti iste. Dodgy

Özat ,Resim Ve Fragman için Tesekkürler.
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
Buarada 74'üncü bölümün özetini okurken dikkatimi çeken seyi yazmak istiyorum.Konu kilitli oldugu için buraya yazayim.Kurallara aykiri degildir umarim:

74'üncü bölümün 15 yil sonra basladigini ve Yuri'nin 15 yasinda oldugunu yaziyor özette...Ama bence bir yanlislik var,Yuri'nin en az 18 yasinda olmasi gerekir;çünkü Yuri 15 yil önce dogmadi.Jumong kralligini ilan edip Soseono ile evlendiginde Yuri en az 3 yasindaydi.Bu durumda enaz 18 yasinda olmasi gerekiyor,sizce?
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Jumongu ve sosonoyu çok takdir ettim ikiside adamlarini bir güzel firçaladi.
Kraliçede yongpo için üzülüo... Onu dislayan sen degil miydin?
Yesoyaya gelince ben diyorum bu kiz pasif diye.Çikip bassana dügünü.Kendini düsünmüyorsan bile oglunu düsün.Simdi diceksiniz fedakarlik yapti diye ama fedakar olan insan madem bir defa çikmadi bir daha hiç ortaya çikmaz(forumda yanlis hatirlamiosam yazmislardi çikio diye ordan biliom)Yazik degil mi sosonoya da garibim zaten evlenmekten yana degildi.Evlendi sonu hüsran bitio Yesoyanin pasifliginden.Hiç olmazsa simdi çik ne sen üzül ne bir baskasi di mi ama?Ama yine de Yuriye çok acidim.Anasinin yüzünden babasini göremio çocuk!
Jumongla sosononun evlenmesine de acayip sevindim.Agzim kulaklarimda.BiggrinYalniz jumonga acayip kizdim.OfkeliO ne biçim bir evlenme teklifiydi.Karsinda bir bayan var yani kirk yillik ahbabin degil.Etmeseydin daha iyiydi yani.Illahi politik amaçli oldugunu belirtmen mi gerekirdi?Kiza öle bir evlenme teklif ettiki garibimin gözleri doldu.:img-cray:Zaten kiz kralligi sana birakmis gidip uzun yolculuk yapim öle hizmet edim dio böle teklif edicegine hiç etmeyeydin valla.KizginBu arada yontabal sosonoya evlilik olayini açtiginda sosononun general yeni karisini oglunu kaybetti analasilan kimse onu düsünmüo(böle bisedi)lafi güzeldi
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(10-06-2009, Saat: 17:19)ddeerryyaa yazdı: Yesoyaya gelince ben diyorum bu kiz pasif diye.Çikip bassana dügünü.Kendini düsünmüyorsan bile oglunu düsün.Simdi diceksiniz fedakarlik yapti diye ama fedakar olan insan madem bir defa çikmadi bir daha hiç ortaya çikmaz(forumda yanlis hatirlamiosam yazmislardi çikio diye ordan biliom)Yazik degil mi sosonoya da garibim zaten evlenmekten yana degildi.

bence izle ve gör öyle fedakar bi insan gün gelipte fedakarliktan vazgeçmez Smile
seviyorum yesoyayi zavallimAglaelsallaAglaelsalla

bu bölümde jumong ve sosononun evlenmesine sevinmeme ragmen yesoya ve yuriyi görünce onlara çok acidim ama yesoya ve yuri belki bir gün önce gelseydi jumong evlenmekten vazgeçecekti ama olmadi iste ama ben sosonoya ya da jumonga kiiyorum sonuçta ikiside bu durumu bilmiyorlardi

Ya biri bana sunu açiklasin Sosonoyla Jumongun evliligi gerçek bir evlilik dimi ama anlasmali bir evlilik degil yani?
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi